Jump to content

Zorunlu Trafik Sigortası...

Selman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

11 dakika önce, Mehmet Özdemir :

Ben, 394 TL ödedim. Yazılanları okudukça, diğer arkadaşlarımızdan daha hesaplıya yaptırmış olduğumu görüyorum.

İstanbul dışı plaka olması mı bu kadar çok fark ettiriyor acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, azime :

Birçok etkenden birisi de bu olabilir. Ben, tanıdığım 2 - 3 sigortacıdan da en ucuz fiyatları araştırmasını istedim. En düşük fiyatı Mazda servisi de olan, zeki kaya'da çalışan Serap hanım verdi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, azime :

34 plaka 2009 yaris'e geçen temmuz 420tl ödedim zorumlu sigorta. cx-3'e 26 plaka 500 verdim. açıklayıcı olmuştur umarım :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, fotifoti :

34 plaka 2009 yaris'e geçen temmuz 420tl ödedim zorumlu sigorta. cx-3'e 26 plaka 500 verdim. açıklayıcı olmuştur umarım :D 

Hemen plakaları değiştiriyor muyuz neyiz? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, azime :

Hemen plakaları değiştiriyor muyuz neyiz? :D

valla insanın zoruna gidiyor. Çok müthiş kar ediyorlar, kaz gibi yoluyorlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2009 model Mazda 3 için %10 hasarsızlık indirimiyle birlikte Anadolu Sigorta'da 650 TL gibi bir fiyat çıktı. Geçen sene ilk sigortamızı 450'ye yaptırmıştık. %50 gibi bir zam söz konusu.

Diğer masrafları da düşününce taksi kullansak daha karlı olacağız heralde.. :jedi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

27 dakika önce, universitely76 :

2009 model Mazda 3 için %10 hasarsızlık indirimiyle birlikte Anadolu Sigorta'da 650 TL gibi bir fiyat çıktı. Geçen sene ilk sigortamızı 450'ye yaptırmıştık. %50 gibi bir zam söz konusu.

Diğer masrafları da düşününce taksi kullansak daha karlı olacağız heralde.. :jedi:

Ben bi ara denedim. Taksi daha ucuza geliyor :D yakıt+sigorta+kasko+bakım+ceza+aşınma payı > taksi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anadolusigorta  pert kasko konusunda yardımcı olabilirim  / bu poliçenin kapsamı araç kullanılamaz duruma gelirse yani her ne sebepten olursa olsun perte çıkarsa araç bedelini karşılar. Primi normal kaskonun  4/ 1 kadardır.  Hiç yaptırmamaktan iyidir kanaatindeyim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

51 dakika önce, revivo73 :

"Fiyat arttırımı" adı altında binbir çeşit zamlar, inmeyen benzin fiyatları ve şimdi de sigorta. Valla iyi calışıyorlar.

Çalıyorlar ama çalışıyorlar :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu zamana kadar hiç oy vermedim ancak bundan sonra 1 oy da benden , çalışkan insanları severim çünkü! Bak çalışıp sigorta gelirlerini 2'ye 4'e katlıyorlar, benim gibi senede 5% artış yapmaya korkan korkak değiller, baya cesurlar, cesur insanları da severim!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
1 hour ago, emregc said:

Bunu Melih Gökçek karşılar neticede ama ilk planda kasko karşılar, trafik sigortasından emin değilim karşılayabilir de karşılamayabilir de, varsayalım sigortasız bir taşıt mesela at arabası olsun oraya düşen, ABB'ye açarsın davayı, alırsın paranı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...