Jump to content

Zorunlu Trafik Sigortası...

Selman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

O fiyat çok yüksek, ben Marpfre'den yeniledim 280 lira Ankara plaka... İkinci yılım.

278,50 TL ye sompo japon sigortaya yenilettim. en uygun bu firma fiyat veriyor. bilginiz olsun arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

187-TL'sına yenilettim Anadolu sigortadan. İstanbul'dayım ama, aracımın plakası 14 (Bolu). Bunun avantajı oldukça fazla bana.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

278,50 TL ye sompo japon sigortaya yenilettim. en uygun bu firma fiyat veriyor. bilginiz olsun arkadaşlar.

Hayırlı olsun, umarım sigortaya işin düşmeden aracını kullanırsın...

:nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hatta tekliflerde aynen şöyle :-)

---

En uygun AXA sigorta 225 TL

Bilginiz olsun diye diğer şirketleri de yazıyorum,

AK                          429 TL

ERGO                    359 TL

EURO                    1125 TL

GROUPAMA      449 TL

MAPFRE              638TL

ANADOLU          264 TL

HALK                    253 TL 

---

Bu nedenle motor bu kış satılıktır ,  muayenesi , vergisi, sigortası benzini 125cc scooterı bile ekonomik olmaktan çıkardı , en iyisi plakasız elektrikliler :) ne muayene ister ne bişey :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilk araban gibi ilk sigortanda unutulmaz galiba (:

Axa sigorta 470 TL  >:(

Diğer şirketler kasko fiyatı çıkardılar neredeyse, gerçi kasko fiyatıda fazla uçuk sigortanın 4-5 katı neredeyse :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Trafik sigortası çok standart ama kasko içerisinde geçen kalemler çok önemli ve fiyatı 1300 ile 3000TL arasında aynı araç ve kişi için değişebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Trafik sigortası poliçelerinden şu sıralar herkes mağdur durumda diyebilirim. Hafta sonu görüştüğüm bir arkadaşımın 2014 Model Ford Fiesta otomobili var.Biten trafik sigortası poliçesini yeniletmek istediğinde. 1.985-Lira rakam çıkıyor karşısına. Buda sigorta şirketleri arasında en dip fiyatmış. Geçen yıl ufak bir kazaya karışmış bir araca arkadan çarpıp tamponuna hafif bir hasar vermiştim diyor. Sadece tek hasar olarak o vardı dedi. Ama çıkan rakam inanılmaz astronomik bir rakam. Zorunlu oluşu sürücülerin elini kolunu bağlıyor.  Yani ülke öyle bir hal aldıkı..Resmen otomobile binmek sizin neyinize moduna geldik. Yazıklar olsun..

247784_1717862035103085_6689446649580388

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Groupama dan sigortayı 420 TL kaskoyu 780 TL ye yaptırmış bulunuyorum. Geçen yıl sigorta 165 TL idi. Hadi tamam zamnlandırıyorsunuz anlıyorum. Ama kasko varken sigorta neden zorunlu oluyor anlayabilmiş değilim. Bu arada sigorta da indirim %20 kasko da ise %50 hasarsızlık indirimim vardı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 1. Seviye indirim ile sigortayı 560tl'ye kaskoyu 1070tl'ye yaptırdım. Gerçekten fiyatlar uçmuş son 4-5 ayda.

Bir önceki sigortam scirocco ile 350 liraydı. Spor otomobil kategorisine girdiği için çok pahalı çıkıyordu sigortası, ona rağmen mazdayı 560 liraya yaptırdım, bir de bu Ankara değil Konya plaka fiyatı. Ankara için de 60-70 lira eklemek gerekir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sigorta şirketleri türkiyenin en güçlü ve en dokunulmaz şirketleridir, kafasına göre at koşturan tek kuruluş diyebilirim,  3 yıl kaskom hiç delinmedi geçen sene 590 tl full kaskom bu sene en düşük 1260 tl oldu yahu nerede benim 3 yıllık hasarsızlık indirimim diye sordum zaten indirimli hali dediler , benim araç 2004 aynı aracın 2006 modelini bi arkadaş aldı ilk aracı ilk kaskosu ve yaşı 30 onada 1260 tl >:(

200 tl olan zorunlu trafik sigortamda 600 tl'ye yenilendi :ohmy:

3 sene zarfında sadece 1 kez ön cam değişti anlaşmalı cam servisinde muadil, yani yan sanayii, tanıdık sigortacıdan sordurdum cam değişimini sisteme 600 tl hasar olarak girmiş bunu yapan generali sigorta. bu hasar sözde indirimi bozmuyor ama özde bozuyor. ve tüm şirketler bunu görüp sizi riskli müşteri sınıfına çaktırmadan koyuyor, kimi kandırıyorlar. bunlarında hakkından gelecek birileri çıkacaktır 

zehir zıkkım olsun ne diyeyim. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim de kasko hasarsızlığım da yarılan lastiğin değişimi için sözde delinmeyecekti. Sevgili kaskocumun yönlendirmesi ile lastiği kaskodan değiştirdim ve 530 lira hasar yansıdı. Evet hasarsızlığım 0'a inmedi ama 1. Seviyede kaldı. Lastiği cebimden ödeyerek 350 liraya değiştirip 2. Seviye indiriminden faydalanabilirdim . Bu gibi durumlara dikkat etmek lazım. Ben tecrübe ile öğrendim, başkaları da zarar etmesin diye paylaşmak istedim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bu sene zorunlu trafik sigortasına, geçen senenin iki katı kadar bir miktar ödedim: 911 tl

Kasko da hemen hemen bu kadar tuttu.

Siz ne kadar ödediniz acaba? 2016 tutarlarını paylaşırsanız sevinirim. Benim Mazda 2013 model.

Yalnız, bu fiyatlar insanı Mazda'dan bile soğutur :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...