Jump to content

Nano Charger (Vacuum Charger Systems)

Guest furkan5298
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bi dakka şimdi agam bu sefer benim kafam karıştı. eğer yakıt yine aşağılarda kalırsa o vakit nanoş performansı arttırıyor ama yakıtı düşürmüyor mu diyeceğiz? yok eğer yakıt da yukarılara çıkarsa, nanoş hem performans veriyor hem de yakıt ekonomisi mi sağlıyor dememiz gerekiyor  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 214
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

41

• NeBiAnd

15

• Gökhan

26

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

İnanır mısın benimde kafam karıştı. Yazını 3 kere okuduktan sonra ki cevabım :)

evet aynen öyle diyeceğim. Tabii kural değil benim hislerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam arkadaş, o zaman denek olarak madem ki Gökhan'ın tombağı seçtik öyleyse ikinci aşamaya geçeriz. nanoşu geri takmadan önce krank filtresi takıp bir de o şekilde test etsin bakalım. o zaman sonuç ne olacak. eğer sonuç değişmezse, ben de gidip bir test yaptıracağım nanoş center'da :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir denek olarak vücudumda değişiklikler gözlemlemeye başladım :D

Mutant mı oldum ne? >:D

Abilerim, bende merakla bekliyorum durumu ne olacak?

Ancak burada malum ha deyince Mazda uzmanı bulmak zor.Krank bilmem nesini takacak.

Sahi yav o neki? ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

agam sen izmit'e gel ben sana burdan bir tane alıp hediye ederim :)

hatta filtreyi de beraber takarız. bak bu açık davettir, hazır hatun daha akşehirden de dönmemişken fırsat bu fırsat arada bi zımparalık da yaparız :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak, sanırım sorunun cevabı şu cümlede: "Bu filtre eksantrik/krank içine giden havayı filtre eder.Performans artışı için açık yada kutu filtrelerin yanında mutlaka kullanılması tavsiye edilir."

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak, sanırım sorunun cevabı şu cümlede: "Bu filtre eksantrik/krank içine giden havayı filtre eder.Performans artışı için açık yada kutu filtrelerin yanında mutlaka kullanılması tavsiye edilir."

Bilgilendirme için teşekkürler Mustafa .. Daha 40 fırın ekmek yemek lazım bu işte anlaşılan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
Guest mustafa_g

bu konuyu unutmuşuz epeydir, garip kalmış bir köşede :D

kafadaki açıklığın sebebiyle kızların elbet alakası var. omzuma oturdukları vakit ilk yaptıkları şey 2 tutamdan ibaret olan saçlara yapışıp çekelemek oluyor. :)

nanoşla ilgili gökhan'ın son tespiti nedir bir soralım bakalım. var mı yakıtta artış :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...