Jump to content

Nano Charger (Vacuum Charger Systems)

Guest furkan5298
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Bence direkt Ümraniyede yapılsın o zaman.

bencede giderken alırız olmassa nanoşları yanımıza orda yapılsın bitsin ne dionuz yarın gidekmi kadir olmasada
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 214
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

41

• NeBiAnd

15

• Gökhan

26

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

bencede giderken alırız olmassa nanoşları yanımıza orda yapılsın bitsin ne dionuz yarın gidekmi kadir olmasada

Bülent, benim gelmem zor hakikaten. Haftaya olursa daha iyi olur..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ümraniyede olursa atlar gelirim.Ama beni yerime biriniz bana nerden alınıyorsa alıcak.Çünkü işten çıkıp dönüşte tekrar işe gidecem.Kanlıcadan gelicem.Bide öğleden sonra olur herhalde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman haftaya buluşalım derim. Hem seni, hem arabanı hem de son halini görmüş oluruz. Yol ve yer bulursak kalkarız, otururuz. Video ve resim çekeriz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

O zaman haftaya buluşalım derim. Hem seni, hem arabanı hem de son halini görmüş oluruz. Yol ve yer bulursak kalkarız, otururuz. Video ve resim çekeriz :D

en azından bahanesi olmaz balata bitik diye :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

mazda3 ve varyasyonlarıyla balatasızda kalkarım ben :D hıc korkum yok...velakın mazda6da ısı saglama almak lazım :tey: bu arada haftaya cumartesı ben ıftara davetlıyım beylıkduzune...ama bı sekılde cozmeye calısırız olmazsa genel merkeze gecerım ogun ama...ayarlayacagız artık bır seyler napalım ;D

hah şimdiden su koyvermeler basladı erken hallederiz
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda3 ve varyasyonlarıyla balatasızda kalkarım ben :D hıc korkum yok...velakın mazda6da ısı saglama almak lazım :tey: bu arada haftaya cumartesı ben ıftara davetlıyım beylıkduzune...ama bı sekılde cozmeye calısırız olmazsa genel merkeze gecerım ogun ama...ayarlayacagız artık bır seyler napalım ;D

Ben hebinizi geçerim.Bende kaput karbon kaplama var.Ayrıca egsoz ucu.  :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sende bi açıldın pir açıldın sıradaki atraksiyon nedir :D

Sırada marşpiel var.Piran Abiden haber bekliyom

Jant işini beklemeye aldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...