Jump to content

Nano Charger (Vacuum Charger Systems)

Guest furkan5298
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Sırada marşpiel var.Piran Abiden haber bekliyom

Jant işini beklemeye aldım.

bende isterimde ön ve arka kaputa bişe yapmadan sırıtmasmı tek marşpiyel
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 214
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

41

• NeBiAnd

15

• Gökhan

26

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

bende isterimde ön ve arka kaputa bişe yapmadan sırıtmasmı tek marşpiyel

sırıtmaz.Sende zaten spoiler pardon arkada çıkıntı var.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu gidişle yalan olacak bizim marşpiyel Murat.Baksana nonoş diyorlar.Önce marşpiyeli mi yaptırsak,gönlüm ondan yana. 8)

Bence marşpiyel yapalım.En azından neticenin iyi olacağı garanti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ne yapalım 100 Oktan alacak paramız yok :D

ucuz diye almıo volkan baska bi isim altında 2 kat fiyet cekin aynı ürüne ilk alan ve öve öve bitiremeyen o olur :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ucuz diye almıo volkan baska bi isim altında 2 kat fiyet cekin aynı ürüne ilk alan ve öve öve bitiremeyen o olur :D

işim olmaz böyle şeylerle,ama motora girersem kesin turbo çakacam arabaya Paşaoğlu'nda  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

turbo yokmuydu senın arabada? yoksa twin turbo olayına mı gırıyorsun sen :D :D

aynen öyle kesmiyo 1 tanesi  :D şaka maka taktım ben bu turbo işine,ALLAH hayra çıkarsın bakalım  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

abiler nabıoz şimdi bu nanoş işini yarın gidelim diosanız ben ayak parmamı kırdım yarın gelemem ... araba kullanmak ölüm oluyor...

haftaya derseniz bana uyar ... tam oturur yani... :D

ama siz gidip taktırınca ben de performans denemelerini alabilrim orası da var işin... :D :D :D  :tey:  :tey:  :tey:

nedir son durum?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

Son durum haftaya kaldı..

okdir abi benim parmağın 3 hafta süresi varmış sonra garantiden değiştirilicek ... :D :D :D

haftaya kadar biraz daha iyi olur heralde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

Geçmiş olsun ... Ne yaptında kırmayı becerdin ? :)

abi sölesem inanmazsınız tam komedi ya...

benim arabanın sol ön tekerleği bir ölçümde 19 bar çıkmıştı... noldu bişi var mı diye bi kontrol edeyim dedim ki ...

arabanın sol ön lastiğini park ettikten sonra vurarak test ediyordum... ki ettim de ... tekerleğe bir iki vurdum durum ok inik minik bişi yok... benim ayaktada bişi yok... akşam oldu evde oturuom hiçbişi yok halbuki o kemik bu arada ödem topluomuş... sabah bir oldu uyandım aman allahım hayvan gibi bir ağrı üstüne basamıom...

neyse gittik hastaneye film çektirdik muayene olduk falan durum şu...

sağ ayak baş parmağı kemiği var ya onun arkasında bulunan eklem yerinin altında bir semoid kemiği midir nedir dengeyi sağlayan bir kemik varmış bu baş parmak ana kemiği ben o lastiğe vurduğum anda arkaya gelerek o kemiğe vurup onu kırmış... :D :D :D

alçı falan yok ama üstüne basamıom tabi 3 hafta topal karga modunda olucam... üstüne basmak kesinlikle yasakmış... :D

yok yere başımıza iş açtık yani... :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi sölesem inanmazsınız tam komedi ya...

benim arabanın sol ön tekerleği bir ölçümde 19 bar çıkmıştı... noldu bişi var mı diye bi kontrol edeyim dedim ki ...

arabanın sol ön lastiğini park ettikten sonra vurarak test ediyordum... ki ettim de ... tekerleğe bir iki vurdum durum ok inik minik bişi yok... benim ayaktada bişi yok... akşam oldu evde oturuom hiçbişi yok halbuki o kemik bu arada ödem topluomuş... sabah bir oldu uyandım aman allahım hayvan gibi bir ağrı üstüne basamıom...

neyse gittik hastaneye film çektirdik muayene olduk falan durum şu...

sağ ayak baş parmağı kemiği var ya onun arkasında bulunan eklem yerinin altında bir semoid kemiği midir nedir dengeyi sağlayan bir kemik varmış bu baş parmak ana kemiği ben o lastiğe vurduğum anda arkaya gelerek o kemiğe vurup onu kırmış... :D :D :D

alçı falan yok ama üstüne basamıom tabi 3 hafta topal karga modunda olucam... üstüne basmak kesinlikle yasakmış... :D

yok yere başımıza iş açtık yani... :D :D :D

benim lestikleride bi tekmelesene :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bu nanoş bayadır aklımda taktırsam mı diye sorup duruyorum kendime  ???  kullananlar hep övüyorlar bi denemek lazım belki haftaya bende gelebilirim. hem de ufak bir buluşma olur tanışmış oluruz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...