Jump to content

Turuncu Kaliperler...

JamJar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 53
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Uygar

12

• redrock

10

• Mücahit

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

olum Uygar yaa bi topik acıp bizede öretsene şu fotoş işini :-\_cs2 yükledim sonunda arkadastan alıp, baktım bikaç siteden bişeler kapmak için ama işi bilen kişiye anlatıyor yeni baslayan cakmaz durumdan anlamadım ben kilit noktalarda sölediği komutları aradım taradım bulamadım :-[ temel olması lazım_atıver bize bi temel yaf 8:)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya şimdi şöyle bende photoshopta birşeyler yapmayı yavaş yavaş öğreniyorum.. Bizim proje dersinin paftalarını hazırlamak için photoshoptan faydalandık.. işte orada arkadaştan baktıkça kaptım birşeyler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim sorunum o bişeleri kapcak birilerini bulamamak işte :-\_neyse anlasıldı senden ekmek cıkmicak bize :D_neyse artık şu tatile atalım kendimizi, örencez kendi basımıza 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burdan bildiklerimi paylaşmak oldukça zor.. yani beraber yapsak bi pc başında birşeyler gösterebilirim ama şimdi işin içine kalavye felan da giriyo ondan yani.. yada bilmiyorum şuan 2 günlük uykusuz duruyorum belkide ondan eriniyorum anlatmaya  8:)

belki anlatabilirim şimdi ufaktan  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya acelesi yok Uygar ım dinlen sen yoruldun, müsait oldugun kendini iyi hissettigin bi zamanda ufaktan bi giris yaparsın en azından bildigin 2-3 ufak afacanlığı karalarsın bi topiğe :)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest furkan5298

Biraz FOTOŞ  :D

Jamjar da nasibini aldı fotoş bilgilerimden  ;D

uygar benim arabayada yap birşeyler bakalım nasıl olacak yapacak birşeyler kalmadı ama merak ettim şimdi... :)ama turuncu kaliper yapma artık onları şahinlere yapıyorlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

jantlar büyüdü.. camlar filmlendi.. stoplar karartıldı.. Kaliperler daha turuncu yapıldı  ;D Ağaçlar biçildi..

Toplam  1430 YTL

Kdv        257 YTL

G.Toplam 1687 YTL  :tey: :tey:

Ustam eline sağlık, worldcard'a taksit olur mu? yalnız bahçenin tamamını biçersen extra 500 daha veririm, çok yorucu oluyor  da :D, bi de o lastiklerle ben bi günde bütün taşlarımı düşürürüm, bu yollarda... :2funny:

uygar benim arabayada yap birşeyler bakalım nasıl olacak yapacak birşeyler kalmadı ama merak ettim şimdi... :)ama turuncu kaliper yapma artık onları şahinlere yapıyorlar...

Ahha ! Dündar Usta nerdesin ? Çabuk kaliperlerimi eski haline getir !! >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...