Jump to content

Mazda 323 Şoför Tarafından Su Alıyor

Guest sistempro
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest sistempro

Merhaba Beyler

Şoför tarafından, kapı camının üst kısmında su birikiyor. Mazda Lantis için Piyasa da Cam rüzgarlığı var mıdır. araştırdım sadece Mazda 3,6 ve 626 için var. ya da kaportacıdan uydurulabiliyor mu?

Bir de Rüzgar sesini biraz kesebilir mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba Beyler

Şoför tarafından, kapı camının üst kısmında su birikiyor. Mazda Lantis için Piyasa da Cam rüzgarlığı var mıdır. araştırdım sadece Mazda 3,6 ve 626 için var. ya da kaportacıdan uydurulabiliyor mu?

Bir de Rüzgar sesini biraz kesebilir mi?

Cam rüzgarlığını nereye takmayı düşünüyorsun ??

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

Cam rüzgarlığını nereye takmayı düşünüyorsun ??

şimdi düşündüm cam rüzgarlığı oraya olmaz. oraya slikon ya da bir lastik olması gerekiyor. cam rüzgarlığı, yağmuru karı ve içeriye rüzgar sesi girmesini engelleyebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şimdi düşündüm cam rüzgarlığı oraya olmaz. oraya slikon ya da bir lastik olması gerekiyor. cam rüzgarlığı, yağmuru karı ve içeriye rüzgar sesi girmesini engelleyebilir.

Camlarda direk yok, bunun için sordum rüzgarlığı nereye takacaksın diye dostum...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

caMLAR direksiz olunca takılamaz mı?

Hiç görmedim ve duymadım, bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa öğrenmiş oluruz... Benim düşüncem direksiz bir kapıya rüzgarlık takılamaz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Direksiz cama değilde hemen üst kısmına, cam değmeyecek şekilde takıldığını ben bir videoda gördüm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Direksiz cama değilde hemen üst kısmına, cam değmeyecek şekilde takıldığını ben bir videoda gördüm.

Bu mantıklı bak, ama ne kadar hoş olur tartışılır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu mantıklı bak, ama ne kadar hoş olur tartışılır...

aksesuarcıya bir gideyim. olmazsa tofaş - fiatınkinden keser biçer yapmaya çalışırız. forumda 94 model araca tofaşınkini takmıştı biri.

http://www.mazdaclubtr.com/18439/323-sedan-on-cam-ruzgarlik-89-94/msg344816/#msg344816

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...