Jump to content

98-02 626 arıyorum

dogan_u

Tavsiye Edilen Mesajlar

Şehirden şehire göre de değişiyor piyasa. Yozgat a 93 626 ile gitmiştim. Her durduğum akaryakıt istasyonunda arabayı inceliyorlardı. Piyasa fiyatına bakıyorsun şahinden ucuz, yakıtı şahinden az. Konfor ve özellikleri saymaya gerek yok. Parçası bulunmaz-pahalı hikayeleri... Sattığıma pişman oldum zaten. 97 honda accord ta vardı aklımda ama 2000 cc olduğu için sildim listeden. Malum 2000 cc mazda kadar az yakmıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Desenize Yozgatlılar arabadan anlıyor :) Ben aracımdan cok memnunum ,  satın alana kadar mazda ile tanışamamıştım. Bütçem kısıtlı oldugu için tercih etmişim. İyi kide bütçem kısıtlıymış. :)

Tek sıkıntım eşimin aracı rahat kullanamıyor olması. Değiştirecek olursam  98 model 323 hb ile değiştirim. Yinede büyük konuşmamak lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Desenize Yozgatlılar arabadan anlıyor :) Ben aracımdan cok memnunum ,  satın alana kadar mazda ile tanışamamıştım. Bütçem kısıtlı oldugu için tercih etmişim. İyi kide bütçem kısıtlıymış. :)

Tek sıkıntım eşimin aracı rahat kullanamıyor olması. Değiştirecek olursam  98 model 323 hb ile değiştirim. Yinede büyük konuşmamak lazım.

Benim gençliğimden beri mazda hayalim vardı ama hep dandik söylemler yüzünden ertelemiştim... Bütçe meselesi yüzünden mazda nasip oldu, iyiki de oldu diyenlerdenim...

Daha güzeli de; böyle bir forumla tanıştım, daha ne olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim gençliğimden beri mazda hayalim vardı ama hep dandik söylemler yüzünden ertelemiştim... Bütçe meselesi yüzünden mazda nasip oldu, iyiki de oldu diyenlerdenim...

Daha güzeli de; böyle bir forumla tanıştım, daha ne olsun.

her iste bir hayir vardir amirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün 2010 model pejo 206+ urban move aldım. pazartesi satışını alacağım. Arayışım son buldu.

Hayirli olsun.

Ama dogru bir tercih olmamis.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...