Jump to content

Satılık Sony DSC-H9 Fotoğraf Makinesi

İlhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

Böyle bir şey yok Veli, yanlış yerlerde araştırmışsın veya yanlış yorumlamışsın, Nikon compact makinelere biraz geç girdi diğerlerine göre, orada bir eşitlik olabilir ama dslr deyince Nikon teknolojisi Canon ile muhatap falan olmaz, Canon sadece fiyatı ve yaygınlığı, pazarlaması ile tutunuyor, çok şişirilmiş bir marka bana göre, Honda gibi..

Bir kaç yerde araştırma yapmıştım abi, yanılgı payım olmuştur mutlaka...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 64
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

İki mantıklı seçenek var;

1-yurtdışından temin etme

2-sağlam indirim kampanyası bulma

;)

Fotoğrafın temel kurallarını öğrenmek için kurs şart değil ama gidersende çok faydalı olacaktır... Zaman/Enstantane/Sahne/Iso değerlerini yerli yerine oturtmadan fotoğraf çekmek çok zor çünki.

Bu değerleri kavradıktan sonra ise her şey o kadar zevkli anlatılmaz yaşanır.

:)

Abi işte var olan birazcık bilgimin üzerine, uygulamalı bir kurs/eğitim alarak işin hakkını vermek istiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Böyle bir şey yok Veli, yanlış yerlerde araştırmışsın veya yanlış yorumlamışsın, Nikon compact makinelere biraz geç girdi diğerlerine göre, orada bir eşitlik olabilir ama dslr deyince Nikon teknolojisi Canon ile muhatap falan olmaz, Canon sadece fiyatı ve yaygınlığı, pazarlaması ile tutunuyor, çok şişirilmiş bir marka bana göre, Honda gibi..

konus abi konus ben konusunca laf oluyo, sen konus bari.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://kolayurl.com/uli

Gezerken gördüm.

;)

Hafta sonu Brendıum Avm'ne gitmiştim. Eşimin şirketinin yeni mağaza açılışı vardı. Teknosa ekstra gözüme çarptı, turuncu indirimler diye kampanyası vardı. Nikon D5100 Makine + 200 mm lens güya fiyatı 3.299 Liradan, 1.999.Liraya düşmüş. Fiyatı düştüğü halde çok yüksek kalıyor, yurt dışına göre. Bakalım acelem yok takipteyim. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok güzel fiyatmış o zaman, o makine orta sınıf hem, giriş sınıfı değil yanılmıyorsam..

Türkiye'de diğer mağazalara göre güzel olabilir. Ama yurt dışında bu fiyata D5200 serisi alınıp üzerine + (Nikon D5200 24.1 MP CMOS Digital SLR Camera (Black) with 18-55mm f/3.5-5.6G AF-S DX VR and 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR AF-S DX NIKKOR Zoom Lenses + EN-EL14 Battery + 10pc Bundle 32GB Deluxe Accessory Kit) alınıyor.

O yüzden ciddi ciddi Amerika'dan birini arıyorum. İnternetten alıp, oradaki kişinin adresine teslimatı yaptırıp, gelirken getirtmek amacım. Köyün muhtarına kadar haber saldım. :)

post-6837-141695293593_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir problem çıkarsa garanti meselesi var o durumda da, risk senin... :)

Abi yarı yarıya nerdeyse fiyat farkı var. Kesinlikle risk aldığımın farkındayım. Şu an kullanmakta olduğum Sony fotoğraf makinesinide Amerika'dan getirmiştim. Çok şükür hiç bir problem vs.yaşamadım.  Çin'den Mazda 3 logolu ve aydınlatmalı kapı eşiği getirmiştim. Burada 470.-TL olan şeyi 55-60 Usd'ınamı ne almıştım.

Bazı durumlarda risk almadan olmuyor. Şans, kısmet birazcık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yurtdışında satışı yapılan bazı ürünlerin ucuz olmasının sebebi garanti kapsamında iade alınan veya arızalı olan ürünlerin yenilenerek satışa sunulması, buna dikkat etmen gerekir. Selman abinin dediği gibi garanti olayı başlı başına bir sorun...

Verdiğim linkteki indirim bence güzel indirim olmuş. Düşünmende fayda var. Tabi Canon'a niyetin varsa.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yurtdışında satışı yapılan bazı ürünlerin ucuz olmasının sebebi garanti kapsamında iade alınan veya arızalı olan ürünlerin yenilenerek satışa sunulması, buna dikkat etmen gerekir. Selman abinin dediği gibi garanti olayı başlı başına bir sorun...

Verdiğim linkteki indirim bence güzel indirim olmuş. Düşünmende fayda var. Tabi Canon'a niyetin varsa.

;)

sapla samanı karistirmayin amirim adam sifir urun alicak ikinci el degil. ebay'dan bile alsan new or used diye ayiriyor adamlar. yurt disinda ucuz olmasinin sebebi vergidir baska bisi degil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sapla samanı karistirmayin amirim adam sifir urun alicak ikinci el degil. ebay'dan bile alsan new or used diye ayiriyor adamlar. yurt disinda ucuz olmasinin sebebi vergidir baska bisi degil.

Karıştırdığım bir şey yok Onur'um... Yurtdışında özellikle Amerika'da satılan ucuz ürünler garanti kapsamında iade alınarak yenilenmiş/değiştirilmiş ürünler olduğu için İlhan'a bu naçizane uyarıyı yapma gereği duydum...

Her ürün böyle olacak gibi bir yorum yapmadım/yapmam zaten.

Yurt dışından getirteceği kişi bu tarz ürün almasın diye düşünerek bu uyarıyı yaptım. Alış veriş sitelerinde senin de dediğin gibi ürün gruplandırılması yapılarak satılıyordur heralde.

Ancak; ülkemizde bazı uyanık satıcılar benim bahsetmiş olduğum ürünlerden getirerek, sıfır ürün gibi satıyorlar... Maalesef.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karıştırdığım bir şey yok Onur'um... Yurtdışında özellikle Amerika'da satılan ucuz ürünler garanti kapsamında iade alınarak yenilenmiş/değiştirilmiş ürünler olduğu için İlhan'a bu naçizane uyarıyı yapma gereği duydum...

Her ürün böyle olacak gibi bir yorum yapmadım/yapmam zaten.

Yurt dışından getirteceği kişi bu tarz ürün almasın diye düşünerek bu uyarıyı yaptım. Alış veriş sitelerinde senin de dediğin gibi ürün gruplandırılması yapılarak satılıyordur heralde.

Ancak; ülkemizde bazı uyanık satıcılar benim bahsetmiş olduğum ürünlerden getirerek, sıfır ürün gibi satıyorlar... Maalesef.

hahahhaah hemen de gaz :)

ehliyet ruhsat gosterem mi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...