Jump to content

Satılık Sony DSC-H9 Fotoğraf Makinesi

İlhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

İster gaz de ister buz, ben bildiklerimi söylemekle mükellefim. Kimsenin üzülmesini istemem...

Ehliyet Ruhsata bilahare bakarım artık.

:D

halk icin emniyet adalet icin hizmet diyosun ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 64
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

O'nu söyleyen İstanbul emniyeti... Benim öyle bir iddiam yok.

:D

emniyet emniyettir hocam istanbul'u ankara'si mugla'si denizli'si olmaz ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Kampanyalar aklımı çelmeye başladı. Nikon D5200 düşünürken bu makine aklımı çeldi.

Tekosadaki kampanya

http://kolayurl.com/uwj

Kliksadaki kampanya. (Teknosa'nıın firması)

http://kolayurl.com/uwk

Bu arada bu geçtiğimiz tatilde benim Sony H9'a kızım Eylül resmen kondu gibi. Makine arayışımda olduğunu öğrendikten sonra, buda artık benim makine olur babacım dedi. :)

Tatilde bayağı bir dolaştık toplamda 2300 KM yol yapmışız. Güzel fotoğraflar çekmeye çalıştım. En kısa sürede albümde galeri şeklinde paylaşacağım. Aynı şekilde tatilde gezdiğim gördüğüm yerleri vs. paylaşacağım. Şu işleri birazcık toparlayayım, bu gün kabus gibi ilk gün şirkette.

Bu arada gezdiğim koylarda en çok su altı kamerasına ihtiyaç duydum. Sedir adası, İnce kum ve Datça'd inanılmaz güzel balıklar vardı. 1 - 1.5 metrede bile çok güzel rengarenk balıklar vardı. Keşke su altı kameram olsaydı, yada mevcut makinemin su altı aparatı olsaydı dedim. Fethiye ölü denizde bir ara yamaç paraşütü yapmaya niyetlendim, sırf fotoğraf ve video sevdasına. Ama makinemin yetersizliğinden vaz caydım. :) şeklinde kendimi teselli edip avuttum. Halbuki dötüm yemedi, yukarıda kesin ruhumu teslim ederim diye düşündüm. :)

Hal böyle olunca benim kız makinenin üzerine şimdiden yattı gibi. Güzel bir hoby, onu idareder ve fazla bile hatta. O yüzden satmaktan vazgeçtim.

Profesyonel makine üzerinde daha konuştuğumuz için. Bir süre sonra konuyu kilitlerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...