Jump to content

Bir Dolandırıcılık Öyküsü

BilisimTeknolojileri

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yalnız problem şurada ;

Yapılan çoğu işlemde ürünler zaten satıcının elinde ve 2-3 gün içerisinde kargo ediliyor. Bu durumda Burak'a para gönderip yurtdışından dönmesini ve kargo etmesini bekleyeceksiniz.

Aşağıdaki maddeye binaen işlemlerin otomatik gerçekleşmesi durumu var ..

"Kargo bilgisi girilen işlemlerde onay sürenizi aşmanız durumunda işlemler otomatik olarak onaylanır. Bu sebeple işlemlerinizi ve onay sürenizi takip ederek ilgili süre içerisinde onay veya reddetme işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir."

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 46
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Get stoklu hali hazırda ürünler için çok ideal. Ama olmayan ürünü sipariş ver, y.dışından getirttir vs..uzun ve güvensiz bir sistem olur kesinlikle.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada yanlış anlaşılmasın. Biz kimsenin ticaretine engel olma derdinde değiliz ama takdir edersiniz ki site üzerinden bir sıkıntı yaşanmasını da istemeyiz. Bu sebeple çok didikliyor ve uyarılarda bulunuyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

BilisimTeknolojileri

arkadaslar istekleri olanların iletişim numaralarını bırakmalarını rica ederim.. Karısmaması acısından.. Ve tabiki de haklısınız diger işlerimde ki gibi buradada yanılmayıp yanıltmayacagım.. Özelden iletişim numaralarını bekliyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

BilisimTeknolojileri

İlgi ve istek az ve sipariş cıkmadıgı için konuyu kilitliyorum. Herkese keyifli forumlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Oğuzhan'cım geçmişler olsun.  Şu mübarek günde, kişiyle ilgili hissiyatları mı malesef yazıya dökemiyorum. Allah bir şekilde ondan çıkarır bunu gani gani...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Büyük geçmiş olsun canım kardeşim, şu anda işteyim... Mesai sonrası kafamı toparlayıp detaylı bilgi veririm.

Burak en başından beri haklıymış maalesef.

:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oğuzhan netice olarak senin bir kaybın yoksa şikayetle sonuca varamazsın, sadece bu get dedikleri yere şikayet edebilirsin, üyeliğini silerler, aynen şikayet durumunda bizim yapacağımız gibi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oğuzhancım öncelikle bir kaybın olmadığı için şanslısın, şanslıyım :D

Benden de römer isofixli 9-18 kg mazda etiketli oto koltuğu siparişi aldı. Mazdanın aksesuar listesinde 889 TL... Bu arkadaş bana 390 TL ye buldum birebir aynısı dedi. Kargoyla kapıda ödemeli gönderirim dedi , tamam dedim. Sonra mesaj attı çalıştığım kargonun şehir dışı kapıda ödeme seçeneği yokmuş , müsait olunca beni arayın, ödeme işini netleştirelim dedi. tabi ben bu şekilde kargo gelmeden kesinlikle ödeme yapmam ama aradım telefonu açmadı ve öylece kaldı. Yani arkadaş istediğini bu siteden alamadı:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Polise dolandırıcılık tan  ihbar edilebilir diye düşünüyorum bu pislikler , belki ilgili savcı takibe aldırır vede ortaya çıkarırlar, sanada çok geçmiş olsun oğuzhan kardeş.

uNutmadan konunun adıda değiştirilmeli bence, belki netten arattırarak raslayan biri konunun tamamını okumadan tezgaha düşebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Polise dolandırıcılık tan  ihbar edilebilir diye düşünüyorum bu pislikler , belki ilgili savcı takibe aldırır vede ortaya çıkarırlar, sanada çok geçmiş olsun oğuzhan kardeş.

Selman abi gerekli bilgiyi yazmış... Suç oluşmadığı için çok fazla somut bir şey çıkmaz, ancak; bu gibi olaylar (gerçekleşen) yoğunluk olarak dikkat çekerse organize olarak bir operasyon yapılabilir...

Ayrıca; ilk etapta bu bir alış veriş ve polisi şu haliyle ilgilendiren bir durum yok, neden?

Şikayette bulunduğumuzda karşı taraf kendini ticaret kisvesi altında savunacaktır... Karşılıklı alış veriş olduğu içinde iş mahkemeye intikal edene kadar polisin çok fazla yapabileceği bir şey yok... Olay organize şebeke işi değilse tabi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oğuzhancım olay bir alışveriş olayı, 50 TL yatıran vatandaş hukuk mahkemesine başvurabilir ancak cezai bir soruşturma için şartlar oluşmuş değil ve savcılıktan takipsizlik kararı çıkması kuvvetle muhtemel. Ancak dediğim gibi 50 tl sini kaptıran vatandaş hukuk mahkemesinde alacak davası açabilir. O da 50 İçin 180 Tl masraf ve birkaç celse dava takibi ve uzunca bir süre beklemek demek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun Oğuzhan..bu gibi kişilere birşey yazamıyorum ,yazsam sinirden kendi kendimi yiyeceğim..o yüzden Allah'a havale et gitsin..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oğuzhan ve Kürşata geçmiş olsun diyor, sadaka vermeyi aksatmamaları gerektiğini buradan hatırlatıyorum. :)

;) teşekkür ederim abi, aynı fikirdeyim. Ama bu sadaka; uyanık vatandaş yüzünden değil, mübarek gün vesilesiyle olacak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sayfanın başında sorduğum sorulara yanıt vermemesinden anlamış olmak gerekirdi..

Eğer gerçekten iyi niyetli olsa sorulara bu konu üzerinden ya da özel mesajla bana ulaşarak yanıt verirdi..Görünen köy klavuz istemezdi beyler demek istemem ama..

Oğuzhan ve Kürşad geçmiş olsun umarım bir daha yaşanmaz bu durum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler arkadaşlar; ama tongaya falan geldiğimiz yok, ödeme yapmış değiliz, buradaki geçmiş olsunları olsa olsa telefonda yaptığımız bir kaç dakikalık zaman kaybı ve istediğimiz ürünleri bu fiyata elde edebilme ümitlerimiz için kabul ediyorum. Yoksa adamdan şüphelenmemek mümkün değildi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...