Jump to content

Bir Dolandırıcılık Öyküsü

BilisimTeknolojileri

Tavsiye Edilen Mesajlar

Dikkatli olacağız, nedense ben hep ustalardan kazık yemişimdir, malum tadilat mevsimi yine birçoğumuzun evinde iş yerinde tadilat olur benden tavsiye stokda görmeden, ustayı birebir yakalamadan Abi malzeme geliyor, ustayı aradım gidecek  vb laflara inanmayın ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 46
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Geçmiş olsun arkadaşlar, 10 sene önce falan borsa forumlarında olan bir dolandırıcılık aklıma geldi belki takip etmiş olan vardır (Türkprens vakası). Adam öyle inandırmıştı ki borsa duayeni olduğunu, hisse.net ten onlarca kişiye yemek vermeler güven kazanmalar falan, sonra paranızı değerlendireyim diyip baya bi kişinin parasını alıp tüymüştü.

Değişen birşey yok demekki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gecmis olsun.sukurki kaubiniz yok.Ben bundan 1 sene evvel "kerizlenmistim" insanin zoruna giden para degil onur meselesi.

Dava felan acmaya calistim ama avukat beni ciddiye bike almadi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar iyi günler. 6 mayısta Almanya ve Japonya turuna çıkacagız şirket olarak. Yan getiri olarak kendimi tanıtırken de belirttiğim gibi parça alım satımı da yapmaktayım. İhtiyacı olan herkes için. kar amaçsız bir ticaret gerceklestirmek istiyorum. Japonya yetkili mazda servisinden orjinal olarak faturalı kutusunda gelecektir siparisi gecilen ürünler... Fakat tek tek gönderim yerine toplu gümrükten ( muamelecimiz hazır ) geçiş yapacagız. İsteyen kişi veya kişilerle elden, istemeyen kisiler ile kargo yoluyla gönderimi saglanacaktır. iletişim icin özelden yazarsanız sevinirim. ve ayrıntılı açıklama icinde cekinmeden özelden ulasabilirsiniz bana. HER TÜRLÜ AKSESUAR VE YEDEK PARCA TEMİN EDİLİR. ORJİNAL VE TÜRKİYE YE NAZARAN FİYATLAR % 45 İLA % 65 ARASI DAHA UCUZ OLDUGUNUDA UNUTMAYINIZ. ben Burak Dinçer herkese keyifli forumlar diliyorum mutlu günler..

Dip not; Kar amacsız oldugunu tekrar belirtmek isterim ki, önemli olan vatandaslarımızı kazanmak. Bu forumda da hukukumuzu geliştirmek. Tanısmak adına yapılan bir tür hayırlı iştir... Herkese tesekkurler iyi günler...

Yan getiri diyor  hemde kar amaçsız diyor burdan belli üçkağıtçı olduğu...tbrk ederim tongaya düşmediğiniz için ..geçmiş olsun..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bu ilk baştan belli birşeydi fakat forumda  ciddiye alındıdı şaka gibi :) kar amaçsız bu tür işler yapan kişi yada her istediğini anında getirebilen kişinin emin olun tuning shop u  olurdu :) ve hangi insan gümrükçüsünü kar amaçsız çalıştırı bir gümrük muammelesinin ve memurunun maşı nedir biliyorsunuzdur zaten, :)arkadaşlar  12 yaşından aileden dolayı ticaretle uğraşıyoruz, teminat mektubu olmadan kimse kimseden sipariş teslim edilmeden ücret ödenmez....kuzenim shanghai da bir firmada çalışıyor o bile birşey istediğimde yaw kadir uğraştırma beni diyor gerisini siz düşünki bu adam bir  dünya üründen bahsediyor,,,herkeze,heryazılana güvenmeyin benden tavsiye...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kar amcsiz olacağından bencede ödemeler ürün tesliminde olacaktır.tabi o şekil olacaksa bede 18'' enkei sipariş etmek isterim takım olarak

ben burada mesajı werdim zaten ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...