Jump to content

1991 Model Mazda 626 Rear İşareti Lambası

Oziyal
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

dexter arkadaşım, angel farları nerede yaptırdın, bilgi paylaşabilir misin?

Teşekkürler

Kendim yaptım

ama denenmesini hiç tavsiye etmiyorum çok fazla emek istiyor 90 honda accord farları var angel lı mercekl al onlardan tak ortadaki ızgarayla uyum sağlamıyor onuda söküp yerine tel yaptır hem daha kolay hem daha hızlı :D muhtemelende daha ucuz =)

bu arada son halide bu farların

2hij.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanırım daha önce de yazmıştım, alttaki sisleri derhal sök canım kardeşim, bütün hatlarıyla sırıtıyor ve aracın güzelliklerini görmemizi engelliyor...

;)

Başkası beğensin istemiyorumki ben beğeneyim yeter.

ama bunlar 4. sislerim 5.yi yeni aldım yakında takarım o sisler gider bu sisler gelir daha bu araçta çok sis değişir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Başkası beğensin istemiyorumki ben beğeneyim yeter.

ama bunlar 4. sislerim 5.yi yeni aldım yakında takarım o sisler gider bu sisler gelir daha bu araçta çok sis değişir :D

O zaman sorun yok... Zevkler ve renkler tartışılmaz derler...

:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman sorun yok... Zevkler ve renkler tartışılmaz derler...

:tey:

bunları kullanmamdaki asıl amaç uzun yolda bana artı katmaları bildiğin far kadarlar zaten xenon ampulleri var gece çok iyi yol aydınlığı sağlıyorlar ama dediğin gibi estetik durmuyorlar o yüzden gene değiştiricem :D ama önce farlarıma taktığım h7 mercekleri bi xenona çevirmem lazım çünki uzun farlarım çok iyi aydınlatmıyor ve çok göz alıyor yapacak iş çok :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dexter kardeş ön tampon karlık meselesini nasıl hallettin? Düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. Orijinalleri yurtdışından çok pahalıya geliyor. nasıl hallettin?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dexter kardeş ön tampon karlık meselesini nasıl hallettin? Düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. Orijinalleri yurtdışından çok pahalıya geliyor. nasıl hallettin?

Aksaray dan oem jdm karlık kendisi

fazlası oluyor biraz onuda kesebiliyorsun esnek sürtmede vs kırılma yamulma yapmıyor montajıda ya tamponda yuvalar var onlarla yapacaksın ki bu malzeme çok iyi durmuyor onlarla yada alt kısıma yeni deliklerle vidalayacaksın yalan olmasın 45-50 lira bir şey hatta daha ucuzda olabilir geçmiş gün pek hatırlamıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Eğer tüm ampüller yanıyorsa, demekki takılı olan ampüller uyumsuzdur, frenlerede bak basınca yanmayan varsa ondanda olur, arkadaki fren yapınca yanan uzun çizgi reflektörede bak yanıyormu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...