Jump to content

2013 Mazda Yaz Bakım Kampanyası 25 Mayıs - 15 Haziran

hezar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Anlamadım şimdi , bakım 4 katı fiyata gelsin , aksesuar 4 katı fiyata gelsin ben razıyım mı diyorsun :) kolay kazanıyorsun herhalde .

senin istediğin amortisor Elazığ bayisinde vardı :) muğla gören'de devardır. çok acelen varsa ara bayileri elinde olan senin gittiğin bayiye yollar. Acil disk lazımdı , Okan (Muğla bayimiz)'a rica ettim hemen Okan (Elazığ bayimiz)'a gönderdi . Ertesi gün taktık diskleri. Uzay mekiği fırlatmiyoruz burada :)

Sayın Yurdakul'a gelirsek , Mazda Türkiye'de parca stok tutabilecek kadar araç satmıyor henüz . Yani stok tutarsa bize hemen fiyat olarak yansır . Bu sefer de mazdanin parçalar pahalı demeye başlarsınız .

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

:))) yok est. yanlis anlamissin tabikide ucuz ve de hemen bulunabilen parcalar isteriz ama bir düsün hocam kendinde diyordun sayin yurdakul parca stok tutabilecek kadar arac satmiyor diye. peki ben sana soruyorum mermerler zamaninda bu ülkede en cok mazda 323 satilmadimi eski bu farlari acilir kapanir olanlar rekor kirmadi mi satista ???? mazda 626 mermerler zamaninda yok satma dimi ??? bir düsün bakalim ??? merlerler zamaninda parca pahali olsada bu kadar satis yapilabiliyorsa ve de rekor kirilabiliyorsa satislarda o dönemde (92-93-94 senelerinde )) ???? su an parca ucuz ama satis yapilamiyor VE DE PARCA YOKSA  ???? sorumlusu bayiler mi genel müdürlük mü ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 204
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• A-Lee

15

• naziii

22

• domestos

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

bak kendin diyorsun elazigda ve muglada senin aracin amartisörleri vardir diye :) BUNU TELEFON ACİP BENİM Mİ KONYA ZEKİ KAYA'YA GÖNDERİN DEMEM LAZIM ??? YOK SA MAZDA GENEL MÜDÜRLÜGÜNÜN STOKLARİ GÖRÜP MUGLADAN VEYA ELAZİG BAYİNDEN ÜRÜNLERİ MÜSTERİMİZİ MADUR ETMEYİN DİYE KONYAYA GÖNDERİN DEMESİ Mİ LAZIM SORUYORUM SANA ????? KİM KOŞMASI LAZIM BUNUN PESİNDEN BEN Mİ MAZDA GENEL MÜDÜRLÜGÜ MÜ ????

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:))) yok est. yanlis anlamissin tabikide ucuz ve de hemen bulunabilen parcalar isteriz ama bir düsün hocam kendinde diyordun sayin yurdakul parca stok tutabilecek kadar arac satmiyor diye. peki ben sana soruyorum mermerler zamaninda bu ülkede en cok mazda 323 satilmadimi eski bu farlari acilir kapanir olanlar rekor kirmadi mi satista ???? mazda 626 mermerler zamaninda yok satma dimi ??? bir düsün bakalim ??? merlerler zamaninda parca pahali olsada bu kadar satis yapilabiliyorsa ve de rekor kirilabiliyorsa satislarda o dönemde (92-93-94 senelerinde )) ???? su an parca ucuz ama satis yapilamiyor VE DE PARCA YOKSA  ???? sorumlusu bayiler mi genel müdürlük mü ???

işte aynı sebepten marka öldü . O kadar satılan bir araç niye bugün az satıyor ? Servis, Parca pahalıya gelince 2. Eli bitti. Millet satamam dedi, araba almadı . Şuan Mazda Türkiye doğru olanı yapıyor . Canı tez adamsın belli ki :) millet aylarca arabasını yürütemiyor, senin ki aksesuar . Mazdaya yat kalk şükret, digerleri daha beter emin ol :)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:egy::))) ilahi hocam amartisör aksesuar mi ??? bu arada bir kac serviste buldum benim tüm amartisörleri :) tesekkür ederim ilgin alakan icin yanliz bu servislerde stoklarin oldugunu mazda genel müdürlügü görmüyor mu ???? müsterilerini madur etmemek adına o parcalari bayiler arasinda sevk etse mazda sence güzel olmazmi ??? taaa belcikadan japondan getirmek yerine yani basindaki servislerdeki mevcut parcalari verseler olmazmi ??? böylece servislerdeki satilmayan ellerinde kalan parcalarda satilmis olur
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zeki kaya otomotive cok tesekkür ediyorum bu kampanya sürecinde güleryüzü hic eksik etmediler ilgi alaka cok süper.... yeni bir servis oldugu halde süper hizmet  sundular.... sagolsunlar yolunuz konyaya düserse veya konya yakinlarinda iseniz zeki kaya otomotivi tavsiye ederim. Eski servislerim  incar ve  maslak merser  icin de cok cok üzgünüm keske yetkili servis olarak devam etselerdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

samsunda mazda servisi yok ben nereye bakım yaptırıcam kapandı burası !!

Öncelikle Mazda Türkiye'ye bu durumu bildirmelisiniz. Sonuçta aracını almışsınız ve servis hizmeti istiyorsunuz. Bir çözüm yolu üreteceklerdir veya ileriki servis planlamalarını bu duruma göre de yapabileceklerdir.

Yetkili servis istiyorsanız en yakın şehirdekine gitmekten başka bir yol görünmüyor sizin için şu anda. Veya tatile araç ile vs çıkıyorsanız bu zamana da denk getirtebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında bu bir hukuki sorun olabilir, sorun derken çekişmeli bir konudan sözediyorum, tüketici bir araç almaya karar veriyor, bu kararı verirken gözönünde tuttuğu önemli kriterlerden biri yaşadığı şehirde yetkili servis olmasıdır mutlaka, kimse civar illere bakıma veya tamire gitmek istemez..

Ama hoop servis kapandı, aracınız daha garanti kapsamında, belli periodlarla bakım yaptırmak zorundasınız, tamir-kaza olmadığını varsayalım yine de büyük külfet.. Bana göre ana firma hiç değilse bakımı yerinde sağlamalı ya da aracı yerinden aldırıp yol masrafları kendilerine ait olmak üzere en yakın serviste yaptırmalıdır, belki de yaptırıyorlardır, sormak lazım.

Hatta yine bence, tüketici aracı almasındaki en önemli kriterlerden birinin "Yaşadığı şehirde yetkili servis olması" olduğunu ispat ederse, o tek yetkili servisin kapanması aracı ayıplı mal haline düşürür.

Burada araç alımı sırasında var olan yetkili servisin garanti süresi içinde kapanması ve makul bir sürede yenisinin açılmaması durumundan sözediyorum sadece, yanlış anlaşılmasın. Yine şunu da belirteyim, sadece Mazda değil sözkonusu olan, aynı durumda kimbilir kaç tüketici vardır muhtelif marka ve şehirlerden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok doğru gerçekten bu açıdan bakıldığı zaman bahsettiğiniz durum yaşanabilir.Bence Mazda genel müdürlük bu konuda bir çalışma yapacaktır.En kötü ihtimalle en yakın ildeki servise mazda tarafından götürülebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bildiğim kadarıyla 7 ayrı coğrafi bölgede en az birer yetkili servis olması, satış sonrası hizmet yükümlülüğü için yeterli. Yani hukuki bir sorun olmaz. Sonuçta hiçbir marka her ilde servis açamaz ve açmıyor da zaten. Hukuk önünde herkes eşit olduğundan Hakkari'de Mazda servisi olmaması nasıl bir durumsa, Samsun'da da odur hukuk önünde. Eğer Samsun için böyle bir değerlendirme yapılırsa, tüm iller için içtihat oluşur ve acayip durumlar ortaya çıkar...

Selman Abi'nin dediği gibi servis mevcudiyetinin alımda öncelikli kriter olduğu isbat edilirse birşeyler olabilir ama böyle bir şey isbat edilemez. Edilse bile Mazda'yı değil, aracı satan bayi'yi bağlar. Çünkü böyle bir servis garantisi konuşulmuş ve yazı altına alınmış olsa, bayi ile olmuş olacaktır ki, böyle bir şey olmaz!

Özetle bu gibi sorunlar hukuk ile değil de, distribütörden anlayış ve yardım istemekle daha kolay halledilebilir görüşündeyim, büyüklerimiz ne der? bilemem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok Mustafa, farklı bir şeyden bahsediyoruz...

Benim söylediğim ki açıkça üstüne bastım, aracı alırken servis olan bir il-ilçe deki servisin garanti süresi içinde kapanması durumu idi...

Senin söylediğin 7 coğrafi bölge meselesi tam olarak bilmiyorum ama Ticaret Bakanlığı'ndan ruhsat almakla ilgili olsa gerek... Sen daha kapsamlı bir genelleme yapmışsın, ben kişilerin özel durumlarına dikkat çekmek istedim..

Yaşanılan şehirde servis mevcudiyetinin alımda öncelikli kriter veya en önemli kriterlerden biri olması hususuna gelince, böyle bir şey çok rahatlıkla ispat edilir, sen bayii ve firma yönünden bakmışsın olaya, ben tüketici yönünden bakıyorum, tüketicinin yani kullanıcının çevresinden, iş arkadaşlarından, akrabalarından, dostlarından 2-3 kişinin şahitliği, hatta internette bu gibi forumlara yazıp sorduklarının çıktısı yeterli olur diye düşünüyorum, gayet doğaldır ki bir bakış açısıdır, ben öyle bir belge transferini gerekli görmem kendi adıma...

Sözkonusu olan "Servis garantisi" değil, bunu belki İstanbul haricinde hiçbir firma vermez, veremez yazılı olarak, sözkonusu olan "Ortalama bir vatandaş"ın böyle bir durumdaki davranış kalıbı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

bu konu neden ana sayfada duruyor?

Malum kış geliyor..

Kötü mü işte, bu soğuk geçen günlerde, içimizi ısıtıyor.  :geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Abi bilerek yazdımki bayiler görsünde kampanya yapsınlar yoksa yaz gelecek  :D :D :D

Keşke bayilerin elinde olsaydı :( Bende son ay 1 aydır servisin önünden geçtikçe uğrayıp kampanya başlamadımı diye sorup duruyorum belki benden bıkıpta başlatırlar diye ama bizimle ilgisi yok diyorlar :) İndirim tarihini ve oranını Mazda Türkiye belirliyormuş..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...