Jump to content

2013 Mazda Yaz Bakım Kampanyası 25 Mayıs - 15 Haziran

hezar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Teşekkürler Okan, açıklayıcı oldu. Keşke bülten ve ilanlar da bu kadar açıklayıcı olsa idi. İnsanların aklında soru işaretleri bırakıyor..

Uzun zamandır foruma girememiştim. Kursadnart'ın uyarısıyla bir girip açıklama ihtiyacı duydum. Herzaman bana mail veya telefonla ulaşabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 204
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• A-Lee

15

• naziii

22

• domestos

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Uzun zamandır foruma girememiştim. Kursadnart'ın uyarısıyla bir girip açıklama ihtiyacı duydum. Herzaman bana mail veya telefonla ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler Okan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eheheheh :D Jantları taktırdıktan sonra geleyim :D

Sen geçmeden haber et, müsaitsem beraber gideriz Okan'a Jantlanmaya...

:)

Dönüşte beni Aydın'da silkelersin olur biter... Nasıl organizasyon ??

Belki Oğuzhan'da dahil olur bu minik organizasyona.

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olur tabi ki,çokta güzel olur hem.Ben pazartesi bi arayayım okan abiyi son fiyat alayım,haziran girince de kararlaştırırız gideriz müsait olanlarla birlikte. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olur tabi ki,çokta güzel olur hem.Ben pazartesi bi arayayım okan abiyi son fiyat alayım,haziran girince de kararlaştırırız gideriz müsait olanlarla birlikte. :)

Sen tarihi netleştir, ben müsait olup olmadığımı dönerim, veya o tarihe yakın müsait olduğum günü söylerim... Uyar mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşyerinden alabileceğim izine bağlı işte.Hafta içi birgün izin almaya çalışacağım hangi günü verirlerse artık 11 haziranda büyük bir organizasyona hazırlanıyoruz belki 11 hazirana kadar vermeyebilirler bile.11 hazirandan sonraya sarkma ihtimali bile var.Patronun cevabına göre ulaşayım ben sana veli abi olur dimi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşyerinden alabileceğim izine bağlı işte.Hafta içi birgün izin almaya çalışacağım hangi günü verirlerse artık 11 haziranda büyük bir organizasyona hazırlanıyoruz belki 11 hazirana kadar vermeyebilirler bile.11 hazirandan sonraya sarkma ihtimali bile var.Patronun cevabına göre ulaşayım ben sana veli abi olur dimi ?

Olur olur...

Sen müzisyendin değil mi? Kiminle çalışıyorsun, yani patron kim merak ettim, gerçi oralara epeydir uzağım ama bildiğim bir kaç isim var sizin sektörde...

Eskilerden; Music Show

Eski yenilerden; Çiko

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olur olur...

Sen müzisyendin değil mi? Kiminle çalışıyorsun, yani patron kim merak ettim, gerçi oralara epeydir uzağım ama bildiğim bir kaç isim var sizin sektörde...

Eskilerden; Music Show

Eski yenilerden; Çiko

abi music show kalmadı artık ama çiko (rafık abi) devam ediyor.Çok iyi adamdır çalışırız çikoyla :) Öğretmenlik yaptığım yerin organizasyonu bu abi öğrencilerim sahne alacak.onda da tahir abiyle çalışcaz (prenses müzik) :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi music show kalmadı artık ama çiko (rafık abi) devam ediyor.Çok iyi adamdır çalışırız çikoyla :) Öğretmenlik yaptığım yerin organizasyonu bu abi öğrencilerim sahne alacak.onda da tahir abiyle çalışcaz (prenses müzik) :)

Çiko benim çocukluk arkadaşım... Denizli'ye her gidişimde uğramaya çalışırım kendisine... Tahir'i de ismen bilirim, belki de karşılaşmışızdır bir yerlerde...

Music Show'un dağıldığını biliyorum, Cahit abi çok mükemmel müzisyendir ve insandır ama Ercü için aynı şeyleri söylemek zor... Ercü kendi kafasının doğrultusunda giderdi, duyduğum kadarıyla bir yerlere toslamış...  :(

Toplantıya gelmediğin için şimdi bir kez daha üzüldüm... Nasip.

Sağlıcakla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çiko benim çocukluk arkadaşım... Denizli'ye her gidişimde uğramaya çalışırım kendisine... Tahir'i de ismen bilirim, belki de karşılaşmışızdır bir yerlerde...

Music Show'un dağıldığını biliyorum, Cahit abi çok mükemmel müzisyendir ve insandır ama Ercü için aynı şeyleri söylemek zor... Ercü kendi kafasının doğrultusunda giderdi, duyduğum kadarıyla bir yerlere toslamış...  :(

Toplantıya gelmediğin için şimdi bir kez daha üzüldüm... Nasip.

Sağlıcakla.

Bir daha olur inşallah,hatta ona uygun olursa çiko ile geliriz belki :D Cahit abi müzisyenliğe devam ediyor hala daha.Bir çok şeyi o öğretmiştir denizlide ki çoğu müzisyene.İnşallah kalabalıkça oturmak nasip olur biyerlerde..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir daha olur inşallah,hatta ona uygun olursa çiko ile geliriz belki :D Cahit abi müzisyenliğe devam ediyor hala daha.Bir çok şeyi o öğretmiştir denizlide ki çoğu müzisyene.İnşallah kalabalıkça oturmak nasip olur biyerlerde..

İnşallah... Nasipse olur bir yerlerde...

Sağlıcakla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi oldu ama bakım zamanına daha 2500 km vardı. Olsun, 10-15 haziran arasında Adana'ya uğrar, bakımını yaptırırım. Silecekleri de değiştiririm. %25, %25 dir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cumartesi günü bakım ve yapılan diğer işlemlerin fiyatlarını aşağıya yazıyorum.Eibach prokit 30mm yay montajı ve disk tornalama ve balata değişimi ilave olarak yapılmıştır.

LOW KİT 1.6 GE (helezonlar)      325 tl

Cam suyu katkısı                        3.90 tl

motor yağı 5w30 4lt                  104 tl

sarf malzeme                              9.50 tl

yağ filtresi kartuşu                    10.80 tl

polen filtresi                              60.82 tl

buji                                            23.84

kapak seti ön kaliper                114.03

yakıt filtresi                                64.17

hava filtresi                                36.38

disk tornalama işçiliği                  60 tl

bakım işçiliği                                134 tl

yay değişim işçiliği                        245 tl

ön fren balata değişim işçiliği        50 tl       

toplam                                      1241.44 tl

iskontolu haliyle 950 tl ödeme yaptım. Araç 4.5 saat serviste kaldı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi servisten geliyorum bende.baktim kampanya var ic detayli temizlik koruma dis koruma.280 tl makul geldi.ön tampon boyama ve ufak rutujlar 280.60000 bakimi total 1050 tl.600 tlye yakin 60000 bakimi.bende vazgectim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benimde Okan abiden siparişim olacak gidecek olursak elden teslim alırım. Benim pazarlarım müsait oluyor bu hafta sonu sınavım var. İlerleyen zamanlarda ne olur bilmem :D

Az önce telefonla konuştuk okan abiyle.Sağolsun ilgilendi baya,sipariş için kapora gönderildikten sonra yurtdışından gelmesini bekleyeceğiz geldikten sonra gidip teslim alcaz yani tarih için net bişey demek zor ürünün gelmesine bağlıymış olay :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...