Jump to content

2013 Mazda Yaz Bakım Kampanyası 25 Mayıs - 15 Haziran

hezar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yay değişimi zor iş, asıl bakım işçiliği çok göründü bana Erdoğan...

60bin bakımı benden de 134 aldılar abi. indirim yapıldı ama 119 mu öyle bir şey almışlar. Ben kampanyadan 1 hafta önce yaptırdım :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 204
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• A-Lee

15

• naziii

22

• domestos

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

hız sabitleyici ve montaj işçiliği giriyormu indirime

?

girer... %25 indirilir.

Mazda Mugla'ya Okan beye çok teşekkürler ...

ne demek. Teveccühünüz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim araçlara aksesuarlar sipariş etmiştim. Tesadüf aksesuarların gelişi kampanya dönemini bulunca bayağı bir karım oldu. Halbuki daha önce bir tane vardı, iyiydi...

Herneyse şimdi %25 iskonto ile cebime para kaldı hesabımdan. Bu bütçe ile de yeni aksesuarlar alayım diyorum ama bundan da %25 iskonto yapacaklar ve elime yine para kalacak. Ben onunla da aksesuar alıp, bu bütçeyi bitirmeye çalışsam aynı şey olacak, bu is nerede biter????

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elinde kalan para 4lü sibop kapağı parasından az olduğunda biter. Kalan paraya da güzel bir Magnum Espresso alır afiyetle tadını çıkartırsın abi. O Magnum'dan çıkan şifreyi de girip bir de Porsche kazandın mı bak o zaman sonu ne olur bilemem ama pembe olan çıkarsa sıkıntı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim araçlara aksesuarlar sipariş etmiştim. Tesadüf aksesuarların gelişi kampanya dönemini bulunca bayağı bir karım oldu. Halbuki daha önce bir tane vardı, iyiydi...

Herneyse şimdi %25 iskonto ile cebime para kaldı hesabımdan. Bu bütçe ile de yeni aksesuarlar alayım diyorum ama bundan da %25 iskonto yapacaklar ve elime yine para kalacak. Ben onunla da aksesuar alıp, bu bütçeyi bitirmeye çalışsam aynı şey olacak, bu is nerede biter????

Aşil ile Kaplumbağa paradoksunda biter.... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla Selman Abi, bu Mazda kampanyası kafamı çok karıştırdı. Dün 4 saat servisteydim. Elimde kalacak son %25 iskonto miktarı ile, bu miktar para ile alabileceğim aksesuar bulabilmek arasında sıkıştım. Tam kafayı yemek üzereyken, sorunum ilahi bir şekilde çözüldü. Servisin içine giren bir arkadaş 'Abi, Allah rızası için......' dedi. Bir an şaşkınlıkla suratına bakakalmışım, sonra 'seni Allah mı gönderdi oğlum?' dedim. Çocuk da saf saf 'yok Abi, ben kendim geldim, sadece dua ediyorum' deyiverdi. Kalan bakiye onun kısmetiymiş....

Üstelik prensiplerimi de çiğnemedim. Ben prensip olarak kapıya gelen, ışıkta bekleyenlere asla bir şey vermem. Ama bu servise geldi! Düne kadar bu durum prensiplerim içinde yoktu. Verdim ve sonra prensiplerime ekledim; artık servis içine girenlere de verilmeyecek!

Bu arada 3. köprünün adına karar verilmiş, Nazım Hikmet olacakmış...

Aşil ile Kaplumbağa paradoksunda biter.... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sibop kapaklarını almıştım zaten, Anakin kurcalayıp, duruyordu ya!

Elinde kalan para 4lü sibop kapağı parasından az olduğunda biter. Kalan paraya da güzel bir Magnum Espresso alır afiyetle tadını çıkartırsın abi. O Magnum'dan çıkan şifreyi de girip bir de Porsche kazandın mı bak o zaman sonu ne olur bilemem ama pembe olan çıkarsa sıkıntı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak, siten inanılmaz bir teknolojiye sahip! Senin yazını cevaplayıp, tamam bu akşam ısmarla yazmak istedim. Önüme 3 defa 'Hata yapıyorsunuz' diye bir mesaj çıktı! Vay canına! Nasıl bildi, hata yapmak üzere olduğumu????

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sibop kapaklarını almıştım zaten, Anakin kurcalayıp, duruyordu ya!

Daha da ucuzunu ( üçgen reflektör -  15 TL ) bulmuştum ki sen yeni prensip harcırahı olarak değerlendirmişsin :D

E bu durumda Espresso Magnum'u ben ısmarlarım ama şifresi benim olur :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak, siten inanılmaz bir teknolojiye sahip! Senin yazını cevaplayıp, tamam bu akşam ısmarla yazmak istedim. Önüme 3 defa 'Hata yapıyorsunuz' diye bir mesaj çıktı! Vay canına! Nasıl bildi, hata yapmak üzere olduğumu????

Site anlık olarak ruh halini tesbit edip benim aralıksız 3 saat konuşma ihtimalime dayanma gücün olup olmadığını belirledikten sonra yeterli değerleri bulamazsa bu hatayı veriyor abi :D ama artık çok geç .. Bkz üstteki mesaj :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen aralık ayında %30 yapmışlardı ama 3 yaş ve yukarısına. Alan kişi ruhsata geç yazdırmış dedim ama yemediler  ;D

bi kısmet olmadı % 30 :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

40.00 bakım yaptırdım kampanyadan. Kadıköy Damla servisinden. 2010 touring Hb

nmc1c.jpg

40,000 km bakım +yakıt filtresi değişimi toplamda 554 tl olup kampanyalı fiyatı 415,53 tl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

40000'de yakıt filtresi neden değişti? Araç dizel mi? Standart bakım + polen filtresi, hava filtresi ve bujiler için çok iyi fiyat bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

40000 bakımı yaptırdım yukarıdaki liste ile fiyatlar birebir aynı. Benzinlilerde yakıt filtresi 40000 de değişiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar

fren balataları normalde kac bin km de degisiyor disklerle birlikte

bir de ne kadardır fiyatları yaklasık fikri olan var mı?

55000 kmdde arac

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar

fren balataları normalde kac bin km de degisiyor disklerle birlikte

bir de ne kadardır fiyatları yaklasık fikri olan var mı?

55000 kmdde arac

ben 50bin bakımında değiştirttim hatırladığım kadarıyla 120 lira gibiydi ön balatalar.50 bin bakımına toplam  400 lira ödemiştim.diskler hakkında fikrim yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...