Jump to content

2013 Mazda Yaz Bakım Kampanyası 25 Mayıs - 15 Haziran

hezar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

samsundayım mazda 2 me 10 ve 20 binde bakım yaptırdım suan 30 binde ama mazda bayisi kapandı karadenizde baska bayi yok ben nerde bakım yaptırıcam

+ bakım yaptırmak ıcın baska sehırlere mı gıdıcem kım karsılıcak yol masrafımı ?

Samsun gibi bir ilde satış ve servisin kapanması düşündürücü...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 204
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• A-Lee

15

• naziii

22

• domestos

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Bu gibi olayların yaşanmaması için servislerimize biraz sahip çıkmalıyız. Maşallah araçlarımız rutin bakımlar dışınma kolay kolay problem çıkaran araçlar değil. Bu nedenle en azından rutin bakımları servislerde yaptırmalıyız diye düşünüyorum.Yoksa daha çok bayi kapatır mazda!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok teşekkür ederim :)

Bakım aralığın 10 bin km ise neden gerek olsun ki ?

Bence gerek yok, kazasız günler.

km'si dolan parçalar var ise bunlar için bakım yapılabilir. dolmayan parçalar için gerek yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selam, arkadaşlar bana şu konuda yardımcı olursanız sevinirim: arabamın yağ değişimi için daha 3000 km var. Acaba sırf kampanya diye servise gitmeme değer mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

parçaları alıp, zamanı gelince gidebilirsiz sanırım. işçilik indirimi olmaz sadece

perakende parça satışında indirim uygulanamıyor. yani parçaları almak isterseniz kampanyadan faydalanamazsınız. bence kampanyanın sonunda yaptırmak sizin elinizde. %25 erken %25 ucuza yaptırmak aynı yere gelir... 2500km'den az kalmış olursa yaptırılabilir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

50000 bakımını izmir yeni otomotivde yaptırdım

arkadsların ellerine saglık cok guzel oldu 2 takım (on+arka) balata dahil 600 lira tuttu

250 lira da ic dış motor ve ozonlama ile koruma yaptırdım araba ilk günkü gibi oldu(siyah) ayrıca direksiyon ve topuzdaki lekeleri bile cıkartmışlar helal olsun

ben memnundum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yarın sabah erkenden Evo Cem'in yanındayız inşallah, Onur'la beraber. Benim 50 Bin Km bakımı ve ufak bir lokal kaporta boya işim var. Araç bir kaç gün yatacak bakalım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim bütün parcalar geldi sadece amartisörler kalmis :) yahu parca tedariginde cok yavas mazda iki hafta oldu siparis gecileli bakalim bu hafta icinde gelse bari :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yarın sabah erkenden Evo Cem'in yanındayız inşallah, Onur'la beraber. Benim 50 Bin Km bakımı ve ufak bir lokal kaporta boya işim var. Araç bir kaç gün yatacak bakalım..

Akşamına kalır mısınız iş çıkışı uğrayayım ? :)

Ya da Cem'e söyleyeyim işi akşama bitirsin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Akşamına kalır mısınız iş çıkışı uğrayayım ? :)

Ya da Cem'e söyleyeyim işi akşama bitirsin :D

Benim iş zaten uzun, artık Cem kaç günde çıkarır bilmem. Onur'unda yarım günlük işi var. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cumartesi 35,000 bakımına gittim, kdv dahil indirimli fiyatlarla,

3 litre diferansiyel yağı : 75

6 litre motor yağı: 150 (2lt ekstra)

Ön fren balatası: 125

Polen filtresi: 38

Yağ filtresi: 10

Bakım işçiliği: 130

Balata değişim: 60

ve ıvır zıvırlarla 600 küsür tuttu. 3 litre diferansiyel yağı demişler ama bizim araçlar 1.3 litre alıyor :) Evde farkettim, neyse dedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...