Jump to content

Mazda 3 Silecek suyu deposu

Onur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benim Mazda6 da başıma gelmişti, alt motor korumasının bir kenarından çıkmıştı günler sonra :D

Eski konuları okumasını seviyorum, sanki böyle bir şey gördüğümü hatırlar gibiyim, hafızam beni yamultmuyorsa tabe. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim Mazda6 da başıma gelmişti, alt motor korumasının bir kenarından çıkmıştı günler sonra :D

Benim için de geçerli olabilir bu, çünkü henüz ayrıntılı olarak bakmadım nereye düştüğüne :) Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim 92 model 323 bile var

mazda 3 de silecek suyu uyarısı yok çok saçma çözemedim

birde 92 modelde silecekte INT kısmının saniye ayarı var

mazda 3 de INT konumu var ancak süre ayarlanmıyor veya ben bulamadım 2 senedir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2010 modelde her ikisi de var ama 2006 modelden emin değilim. Hadi silecek suyu uyarısını geçtim, silecekte fasıla ayarı olmaması çok az bir ihtimal gibi geliyor bana.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2010 modelde her ikisi de var ama 2006 modelden emin değilim. Hadi silecek suyu uyarısını geçtim, silecekte fasıla ayarı olmaması çok az bir ihtimal gibi geliyor bana.

silecekte INT 1 2 diye konum var ancak INT de saniye ayarı yok kolun üzerinde olması lazım acaba başka bi yerdemi eski kasa kullanan arkadaşlar konuyta cevap yazarsa ben keşfedemedim kitapçıktada yazmıyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...