Jump to content

Polen Filtresi

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 116
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Uygar

10

• abo3621

14

• M.E.G

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Iscilige para vermek istemiyorsan kendin degistirmeyi ogren, ya da bir kere ver o parayi, ogren, bir daha verme :D

Valla öğrenmek istiyorum aslında meraklıyımdır bu konulara. Hem lazım olur ileriki mesleğimde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Arkadaşlar konu belki eskidir ama yinede bilgi amaçlı ben de bişeyler yazayım dedim;  bu polen filtresi Moskova da yaklaşık  25 dolar, yani aşağı yukarı 35 lira yapıyor.

Ben de kendim değiştirmek istiyorum, torpidoyu söküp dağıtmadan nasıl değiştireceğiz? varmı içinizde değiştiren ? hele bi tarif edin  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cemaat bu polen filtresi sanırım torpido sökülmeden de değişiyor. Benimkide değişecek, servise nikahımıda isteyecek o yüzden kendim değiştireceğim inşallah bigün  :D

şimdi arıyorum Rus sayfalarında, resimli anlatım bulursam aynen buraya yapıştıracağım. Yani torpidoyu sökmeden nasıl yapıldığını O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolasın biraderim !!  Ama burada çok önemli bir konu var; rus sayfalarında forumları okudum bugün konu ile ilgili. Hepsinde ilk adım olarak yazıyorki;  mutlaka ilk adım akü'den eksi (-) ucu sökün. Sebebini tam olarak çıkaramadım ama, resimlerin hepsinde böyle yapılıyor. Tahminim sigorta kutusu ile ilgili.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nerdeyse motor kaldıracaklar bir polen filtresi için;

ben de kendim değiştireyim falan diyordum ama gözüm korktu açıkçası;

o kadar parçayı sökerim sökmesine de tekrar takabilir miyim orası şüpheli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...