Jump to content

Polen Filtresi

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

1.Bakımdan bakıma bakılması gerekiyor özellikle Türkiye gibi tozlu bir yerde.

2.Abi değiştirmesi zor olduğundan bakmamışlardır. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 116
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Uygar

10

• abo3621

14

• M.E.G

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest furkan5298

Furkancım canım kardeşim biz memuruz aylık 20 ytl lik benzinle idare ediyoruz,İnşallah Arap bir akrabandan miras düşmüş sana diye bir haber gelirse  ;D valla bende o ışığı hiç görmeyecem hatta iptal ettirecem hiç yanmasın  :D

mücahit abicim banada miras filan kalmadı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest furkan5298

Deposu hep ful gezen,ışoğı görmeyene kesin kalmıştır birşeyler iyi araştır  :D:tey:

yok be abicim gerçi arabaların arkasına ve işyerime ''peder bey sağolsun''diye yazdırmayı düşünüyorum ama..... :D:2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu ne yaa böyle yuh yani girilen eziyete bak..onu değiştirirken sökerken oldu da mesela o siyah bandın tırnaklarını kırdılar diyelim ne olacak?ki fotolarda o siyah bandı yanlış yerden çıkarttıkları gözüküyor..soldan başlamışlar oysa sağdan başlıyor söken herkes..

fotolar için teşekkürler..

Ben aslında resimleri filtreyi değiştirdikten sonra geri torpidoyu toplarken çektim, tersten sıraladım.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Yaz bitti, araç içi havalandırma filtrelerinizi temizledinizmi?

Sıcak yaz aylarının yerini yavaş yavaş serin sonbahara bırakmaya başladığı şu günlerde yazın aracınızın havalandırma sistemini etkilemiş polen, spor, toz, toprak ve sanayi dumanı gibi sistemin çalışmasını aksatacak pislik ve tortulardan kurtularak araç kabininin ısıtma, soğutma, havalandırma sisteminin bakımını yapabilirsiniz. Araç kabini hava kanallarının filtresini sık sık temizlemeli ve belli aralıklarla değiştirmelisiniz. Polen alerjisi gibi alerjileri olan kişiler ile araç içinde sirküle eden havanın temizliği açısından bu filtrenin temizliği önem arz etmektedir.

Aracınız 2000 model veya daha yeni ise aracınız büyük ihtimalle kabin hava filtresi ile donatılmıştır, sürücülerin pek çoğu kabin hava filtresinin varlığından veya araçlarında olup olmadığından bile bihaber olduğundan bakımı aksatılan bu filtre ile tam temizlenemeyen havayı araç içinde solumak durumunda kalabilirler.

Aracınızın donanımında kabin hava filtresi olup olmadığını aracınızın el kitabından öğrenebilirsiniz. Temizlenmeyen filtreler araç içersinde kokuya yol açabileceği gibi oluşabilecek tıkanıklarla aracın ısıtma/soğutma sistemine zarar verebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
Guest mustafa_g

Polen Filtresini Merak Edenler ve Polen Fİltresi Bakımı konuları birleştirilmiştir.

Ayrıca data kaybı sırasında uçan resimlerin mesajları da silinmiştir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

2-3 ay önce 20 yada en fazla 25"e aldım diye hatırlıyorum...

Nereden aldık Hakan ? Ben Mazda6 nınkini serviste 45 YTL civarı birşeye değiştirmiştim diye hatırlıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nereden aldık Hakan ? Ben Mazda6 nınkini serviste 45 YTL civarı birşeye değiştirmiştim diye hatırlıyorum.

Burak abi seninkini değiştirmek kolay.Torpidoyu çıkar yerinden hemen arkasında.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Burak abi seninkini değiştirmek kolay.Torpidoyu çıkar yerinden hemen arkasında.

3 lerde torpidoyu söküp alıyolar klima düğmelerinin hizasında altta bi yerde adam 2 büklüm oluyo oraya uzanmak için :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 3 kendı takan varmı ıcımızde ... sadece teybın orası ıse orayı sokmek kolay ama yapan bırı varsa bır anlatsın bıze

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Mazda 3 kendı takan varmı ıcımızde ... sadece teybın orası ıse orayı sokmek kolay ama yapan bırı varsa bır anlatsın bıze

polen için teyple alakan yok torpidoyu söküp çıkarıyosun oradan orta konsolun arkasına uzanıp deiştiriosun
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...