Jump to content

Mazda3 2015

EgeG
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bayiler bilir. Bilir de söylemezler ama. Yassah hemşerim olduğundan değil, nemrutluk ederler gıcıklığına.

Size broşürü, kataloğu her bişeyi vermişlerdir Okan bey. Paylaşsanıza az biraz. Forum kardeşliği nerde kaldı yahu :)

ben gördüm ama sadece gördüm. resmim iyi olsa çizerim ama inanınki bizde yada herhangi bir bayide resimleri yok. sadece gösteriliyor, hatta o anda kaydedici cihaz veya telefonları bile kapattırıyorlar. ama resimler yakın tabi. ancak tam değil. ufak detay farklılıkları mevcut.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 263
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

25

• emregc

21

• domestos

18

• EgeG

56

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

ha şunu da söyleyelim. aracın içinin resmi çekilmiş. geziyor internette. o doğru. İmpressive ve üstündeki donanımın içi aynen budur. hatta dikkatli olanlar head-up display süprizini bile görebilirler... :D bu benden forum kardeşliği adına kıyak olsun. yine segmentte ilk...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ha şunu da söyleyelim. aracın içinin resmi çekilmiş. geziyor internette. o doğru. İmpressive ve üstündeki donanımın içi aynen budur. hatta dikkatli olanlar head-up display süprizini bile görebilirler... :D bu benden forum kardeşliği adına kıyak olsun. yine segmentte ilk...

abi sedanın fotoğraflarını da gösterdiler mi?  :D

yeni3, 6 dan daha çok donanıma sahip gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben gördüm ama sadece gördüm. resmim iyi olsa çizerim ama inanınki bizde yada herhangi bir bayide resimleri yok. sadece gösteriliyor, hatta o anda kaydedici cihaz veya telefonları bile kapattırıyorlar. ama resimler yakın tabi. ancak tam değil. ufak detay farklılıkları mevcut.

Okan bey bilirim tabi, bilmez miyim dostum. Benimki şaka yollu takılmaydı.

Peki gösterge paneli nasıldı Okan? Eski Mazda 3'ler de 3 parçalıydı, inşallah 2 parçalı yapmamışlardır. Gerçi Mazda 6' da da 3 parçalı...

Gösterge panel ışıklarında ne renk var mesela? Kırmızı - Mavi mi?

Detay ver yahu, nemrut deyince kızıyorsunuz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki gösterge paneli nasıldı Okan? Eski Mazda 3'ler de 3 parçalıydı, inşallah 2 parçalı yapmamışlardır. Gerçi Mazda 6' da da 3 parçalı...

gösterge panelini bu fotoda biraz gözüküyor :D

https://lh6.googleusercontent.com/-MwQ7nLyMWwo/UYrqnnPRSgI/AAAAAAAMvN4/ndurcxdQIIs/s1600/2014-Mazda3-Hatch-Carscoops9.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman ben aranızdaki muhabbete girmeyeyim...

:P

Ben gösterge renk tahminimi maviden yana kullanıyorum.

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben gösterge renk tahminimi maviden yana kullanıyorum.

Veli üstadım, mavi tek başına gitmez sanki :) Mazda 6' da kırmızı ön konsolla birlikte panelde sadece beyaz kullanılmış diye biliyorum. 323'den bu yana 3 serisinde ise hep kırmızı oldu. 3 Mps' de ise hem kırmızı hem de mavi seçeneği var, değiştirilebiliyor.

En güzeli hem beyaz, hem kırmızı ve hem de mavi olsa... Ve değiştirilebilse.. Tadından yenmez vallahi de billahi de :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen! Bence de beklemelisin, Dünya'da Aralık ya da Ocak gibi piyasaya verilecek. Türkiye'ye de benzer zamanlarda gelir diye düşünüyorum.

inşallah 2014 başı gibi gelir pişman olmamak için bekliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli üstadım, mavi tek başına gitmez sanki :) Mazda 6' da kırmızı ön konsolla birlikte panelde sadece beyaz kullanılmış diye biliyorum. 323'den bu yana 3 serisinde ise hep kırmızı oldu. 3 Mps' de ise hem kırmızı hem de mavi seçeneği var, değiştirilebiliyor.

En güzeli hem beyaz, hem kırmızı ve hem de mavi olsa... Ve değiştirilebilse.. Tadından yenmez vallahi de billahi de :)

Evet, hakikaten süper olur... Belli bir süre sonra aynı renk gösterge sıkıyor... Değiştirilebilir olması aracın içine ayrı bir hava getirir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...