Jump to content

Mazda3 2015

EgeG
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Okan bey bilirim tabi, bilmez miyim dostum. Benimki şaka yollu takılmaydı.

Peki gösterge paneli nasıldı Okan? Eski Mazda 3'ler de 3 parçalıydı, inşallah 2 parçalı yapmamışlardır. Gerçi Mazda 6' da da 3 parçalı...

Gösterge panel ışıklarında ne renk var mesela? Kırmızı - Mavi mi?

Detay ver yahu, nemrut deyince kızıyorsunuz :)

işin şakası tabi kızmaca yok.. :D

renk falan görecek kadar detay yok bende de... ama sanırım gösterge dijital+analog kombinasyonlu. sedanın çok güzel olduğunu söyleyebilirim ancak internette hiç fotoğrafı veya photoshop'u yok. onun için almanya'daki eylül ayındaki fuarı bekleyeceğiz galiba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 263
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

25

• emregc

21

• domestos

18

• EgeG

56

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

bilgi ekranı ne öyle tablet PC yapıştırmış gibi orta yerde olmamış. Entegre ekran daha guzel durur. geri kalan kısmı güzel mazda 6 ya benziyor. Birde piano black olursa tadından yenmez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benimki şaka tabiki gelsin ben de 8 gözle bekliyorum. :)

Forumdaki yeni 3'ü beğenmeyen çoğunlukta gibi geldi bana, bu beğeni yüzdesi gerçekleşirse eğer, gelen kasalar değil de, sizin kasalar revaçta olur bence...

Klasik kasa corolla gibi... Sonrasını kestirmek zor olur tabi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim kasa da güzel halen daha çizgileri sportif ve güncel.  Ama yeni mazda 3 ün kasasından ziyade beni motoru ilgilendiriyor. Kasa nasıl olsa güzel olur ondan şüphem yok.MAZDA bu.  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim kasa da güzel halen daha çizgileri sportif ve güncel.  Ama yeni mazda 3 ün kasasından ziyade beni motoru ilgilendiriyor. Kasa nasıl olsa güzel olur ondan şüphem yok.MAZDA bu.  ;)

Haklısın... Benim için de sedan olması önemli hatta SW tarzında olabilirse daha çok hoşuma gider...

Mazda6'nın SW fotoğraflarını gördükçe içim gidiyor.

Hatta; bu gün Seat İbiza gördüm, sanki küçük bi sw yapmışlar hoşuma gitmedi değil ama ebat olarak çok küçük kalmış...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi mazda 3 ü bekle bırak ibiza falan. Fiyat da önemli tabi. Ama mazda3 ü bekle.

Benim oraları görme şansım şimdilik zor bu yüzden hayal bile edemiyorum, bir ara 2004-2007 model mazda3 lere baktım sonra vazgeçtim, 2003-2005 mazda6 baktım vergisi yüzünden vazgeçtim, şimdilik emektar ile yola devam etmeyi düşünüyorum ama bir yandan da şeytan dürtmüyor değil...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayal etmek bedava neden hayal edemeyesin. bu işler hayalle başlar bu dediğimi unutma. ;) herşeyin bir zamanı var

Tamamen katılıyorum hocam... Teşekkürler.

Mutlaka her şeyin yeri ve zamanı var. Sizin gibi dostlukları emektar sayesinde gördüm, bu bile bana yetiyor.

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...