Jump to content

Mazda3 2015

EgeG
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 263
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

25

• emregc

21

• domestos

18

• EgeG

56

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Bayide Su anki fiyatlara gore yorum yapti banada 60-65 bin mantilki geliyor 1.6 skyactive icin

Bence fiyatlar aynı seviyelerde olmalı,  müşteri gözünde araç Mazda3 .... Civic kaç para, Corolla kaç para ise Mazda3 de bunlara yakın olmalı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence fiyatlar aynı seviyelerde olmalı,  müşteri gözünde araç Mazda3 .... Civic kaç para, Corolla kaç para ise Mazda3 de bunlara yakın olmalı...

Golf en son 70 milyarı geçmişti ama  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Golf arabasına binmez Mazdacılar :)

ben de fiyatlarına bakmıştım  :D Şirket jetta verdiği için sık sık jettaya da biniyorum bu arada  :D Aynı  ...........un laciverti demiş atalarımız :D 
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de fiyatlarına bakmıştım  :D Şirket jetta verdiği için sık sık jettaya da biniyorum bu arada  :D Aynı  ...........un laciverti demiş atalarımız :D

Biniyorum derken, aracı kullanmayı kast ediyorsan; Aman dikkat derim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence dizayn inanılmaz güzel ve estetik olmuş, Bu aracın bence sedanı daha spor görünümünde olacak. ilk piyasaya çıkan resimdekine benzerse harika olur :)

Mazda 3 bence 2014 de iyi patlicak çok satılacak gibi duruyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biniyorum derken, aracı kullanmayı kast ediyorsan; Aman dikkat derim...

Trafiğe kapalı alanlarda ve garajda sadece..  Trafik içinde sol ayağımı hiç yoramam debriajla babam sürüyor zaten.özel şöförüm var kısacası. :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Trafiğe kapalı alanlarda ve garajda sadece..  Trafik içinde sol ayağımı hiç yoramam debriajla babam sürüyor zaten.özel şöförüm var kısacası. :D

Tamam o zaman, sorun yok yani... Sağlıcakla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamam o zaman, sorun yok yani... Sağlıcakla.

şu vakte kadar özel bir şöförüm olduğunu herkesten gizlemek istedim ama deşifre ettin beni abi  :D açıklıyorum; ayaklarımı yormaya kıyamadığım için heryere şöförüm ile gidiyorum  :D tek sıkıntısı kapımı açmıyor, açmasını isteyince de biraz kızıp laf ediyor :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bence cidden çok karizma duruyo onden yaa. boyle kaplan gibi parçalıcak gibi duruyo:) arkasıda oyle bu ne len boyle kotu dencek kadar degıl ama daha ıyı olabılır yanı ama tabı herseyden once gormek lazım ya canlı bı sekıdle ınsallah :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence her türlü güncel 3 daha şık olacak :nea:  güncel 3ün kamuflajlı fotoları bile daha şık bence :D  İç tasarım  emanet gibi duran ekran hadi o kadar göze batmıyor ama o el frenini hangi mühendis tasarladıysa mazdada baya hatrı sayılır olmalı ki o el frenini tüm modellere koydular.. O el frenini biraz gömmek akıllarına gelmedi mi çünkü çidden çok çirkin duruyor :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

MAZDA, yenilenen Mazda 3 modelinin tanıtımı için 5 dünya kenti belirledi ve bu metropollerden biri İstanbul oldu. Japon markanın organizasyonu 26 Haziran’da İstanbul ile birlikte New York, Londra, Melbourne ve St.Petersburg’da aynı anda gerçekleştirilecek. Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapılacak partide Avrupa’dan yüzlerce gazeteci ve Mazda bayisi katılacak.

Mazda İstanbul’u stratejik şehir olarak seçerken, Türkiye pazarında da ‘yeniden yükseliş’ planları yapmaya başladı. Şirket, ülkemizde 5 yıllık bir plan belirledi. Geçen yıl bin adetlik satışa ulaşan Mazda, lokomotif modellerinin yenilenmesiyle 2017’de satışlarını 7’ye katlayacak. Markanın en büyük kozu tüm modellerinde yer alacak 1.5 litre dizel otomatik motor olacak.

Mazda Türkiye Genel Müdürü Nurkan Yurdakul, satış hedeflerinin 2017 yılında 7 bin 500 adede ulaşmak olduğunu söyledi.

Mazda otomobillerini ‘alternatif premium’ olarak tanımlayan Yurdakul, “Mercedes, BMW değil ama onlardan eksiği yok. Hatta donanım daha fazla” diye konuştu. 2015’in markanın Türkiye pazarı için dönüm yılı olacağını kaydeden Yurdakul, şunları söyledi: “Mazda3, 2014’te yenileniyor. Mazda 2 2015’te yeni yüzüne kavuşacak. Yeni MX-5 gelecek. 2015’te büyük eksikliğini hissettiğimiz 1.5 dizel motor da devreye girecek.”

Bayilerde yeniden yapılanma çalışmalarının da sürdüğüne değinen Yurdakul, 24 olan bu sayıyı 38’e çıkaracaklarını ifade etti.

mazda'nın mekanik ve sağlamlık açısından bmw ve mercedes'ten üst gömlek olduğu atmosferik motorlarından ve çift debriajsız şanzımanlarından belli zaten ama mercedes, bmw değil lafı bence çok yanlış :nea: he ozaman ben a klasse a bir tekrar bakayım der bizim türk milleti bunu okuduktan sonra kanımca.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şöyle de ciddiyetsiz bir haber var hakkında :P. Madem yeni Mazda3'ü haber yapıyorsun, eski kasanın değil, güncel kasanın fotoğrafını koysaydın bari habere.

Mazda 3 yola çıkıyor!

Japon üreticinin Mazda 6'dan sonra Mazda 3 çalışmalarına da başladığı söyleniyor.

Japon üretici Mazda 6'yı çıkardıktan sonra Mazda 3 içinde çalışmalara başladı gibi görünüyor. Şu an sadece söylenti olan bu durum ünlü bir Japon dergisinin yayınladığı fotoğraflar ile doğruluk payı olabileceğini kanıtlıyor. Mazda eğer bu modeli üretecekse büyük bir ihtimal ile Golf ile yarıştıracaktır. Bakalım rekabet içinde olan otomobil piyasası bu yeni modele yer açacak mı hep birlikte göreceğiz.

http://www.sabah.com.tr/Otomobil/2013/06/16/mazda-3-yola-cikiyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tahminimce yeni 3 hakkında ilk resmi açıklama temmuz sonu veya ağustos gibi yapılır. Umarım  6yı tanıtırken ki gibi taksit taksit azar azar göstererek tanıtmazlar. Her gün yeni video bekleme heyecanı ve her videoda azar azar gösterdiği zaman ki hadi bee biraz daha gösterseydiniz hisleri çok hoştu fakat tekrar yaşamak istemiyorum  :D Birkaç fotoğraf ile tanıtsınlar yeter ki.. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

26 haziran'da tanıtımı var. katılıyorum oraya. dünyada aynı gün 5 farklı yerde. ben size haber veririm. foto çektirmezler tahminim, ama tarif ederim. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...