Jump to content

Mazda3 2015

EgeG
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Okan Bey,

benim kafam karıştıda..2014 yılında gelecek modellerde hangi motorlar kullanılacak?Şuan ki motorlar mı?

ülke müdürü 1.5 dizellerin 2015 te geleceğiniz belirtmişti..

ilk etapta benzinli, 1 yıl sonra 1.5 dizeller gelecek...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 263
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

25

• emregc

21

• domestos

18

• EgeG

56

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

ilk etapta benzinli, 1 yıl sonra 1.5 dizeller gelecek...

mazda3 dizel için baya beklememiz lazıım o zaman  :D abi benzinlinin teknik verileri biliyor musun peki
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda3 dizel için baya beklememiz lazıım o zaman  :D abi benzinlinin teknik verileri biliyor musun peki

önce araç siparişini alayım...

şaka bir yana şuanda bilmiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

önce araç siparişini alayım...

şaka bir yana şuanda bilmiyorum...

abi ben sana babamın numrasını vereyim sen ikna et  :D  Zaten şu sıralar bir izmir karaburun yapacağız muğlada trafik müsait olursa geç vakte kalmazsak sana uğramayı bir isterim  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hepinizin bildiği üzere yarın mazda3ün doğum günü  :D  sanırsam mazda yarın  bize bir sürpriz yapacak ve yarın mazda3üü tanıtacak. Yarını heyecanla bekliyoruz.  :)      Doğum günün kutlu olsun guzu3

73319_459134864140818_1444348013_n.jpg

awesome_mazda3.jpg

başarısız bir şotofok ama neyse :D

2mma2hw.jpg

mazda3comparison.jpg

search?hl=tr&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1920&bih=971&q=mazda3+birthday&oq=mazda3+birthday&gs_l=img.3...473.2561.0.2872.15.8.0.7.7.0.98.737.8.8.0...0.0.0..1ac.1.17.img.fLR2OocW2co#hl=tr&site=imghp&tbm=isch&sa=1&q=mazda+smile&oq=mazda+smile&gs_l=img.3..0i19l6.46262.48061.0.48146.9.8.0.1.1.0.144.718.5j2.7.0...0.0.0..1c.1.17.img.yril1_1Gbrc&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.48293060,d.Yms&fp=fe7bc532dd2240c9&biw=1920&bih=971&facrc=_&imgdii=_&imgrc=iTKVwNOzXyGRYM%3A%3BrBf3rZfCtN55pM%3Bhttp%253A%252F%252Fimg.photobucket.com%252Falbums%252Fv652%252Fmypersonalpics%252F88a843d2.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.torontomazda3.ca%252Fforum%252Fshowthread.php%253F29566-The-quot-I-love-hate-the-2010-Mazda3-quot%252Fpage2%3B750%3B600

mazda3-11.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni kasanın iç ve dış tasarımını çok merak ediyorum..eğer malzeme ve işçilik kalitesi beni cezbederse 2015 yılı 1.5 skyactiv leri bekleyeceğim sanırım..

ah be Mazda şu yeni motoları seneye getirsen ne süper olacaktı.. :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni kasanın iç ve dış tasarımını çok merak ediyorum..eğer malzeme ve işçilik kalitesi beni cezbederse 2015 yılı 1.5 skyactiv leri bekleyeceğim sanırım..

ah be Mazda şu yeni motoları seneye getirsen ne süper olacaktı.. :kafa:

2015 çok uzak bir tarih...  :nea:

İç tasarım olarak daha albenili olacağı kesin.  :nazar:

Dış tasarımı şahsen bilemiyorum; Mps'den sonra hiç bir araca beğeniyle yaklaşamıyorum. Her sabah uyanıp arabaya doğru yürürken "hey maşallah, ohhffş, yavrum bea" diye yaklaşıyorum adeta  8)

Bir de; AB ile 30 Haziran 2009' da açılan Vergilendirme faslında da ÖTV'nin AB standartlarına getirilmesi görüşülüyor-muş. Bakarsınız 2015' e kadar o fasıl tamamlanır ve 1.5 dizel yerine MPS alınır. :hi:

Olmaz olmaz demeyin, burası Türkiye. Her an her şey olabilir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hatchback pek hoşuma gitmedi..inşallah sedan daha güzeldir..

iç tasarım sade ama kullanışlı gibi duruyor..zaten mazda ergonomiye en çok dikkat eden firmalardan..yalnız o içerdeki ekran ne öyle..? piranha nın beş para etmez navigasyonlarına benziyor..keşke dashboarda entegre birşeyler yapsalarmış..hoşuma gitmedi..

yinede görmeden birşey demek zor..resimlerdeki görüntüler hiçbir zaman birebir örtüşmüyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.5 olacak,

Dizel olacak,

AT olacak,

birde üstüne liftback kasa olacak.

Eh, 65 civarlarında olursa iyi olacak.

O zaman bende beyazından alacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ön ızgara bölümü daha spor olabilirdi bence. Sedanın da daha güzel olacağına inanıyorum. El freninin yeri değişmiş ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İç mekan buysa ergonomiden biraz uzak bir tasarım olmuş...

Kolçak yapısı tuhaf. Sanırım öne doğru hareket etmeyen bir tasarımı olduğundan kol dayama kısmı bilerek uzatılmış.

Start stop tuşunun yerini değiştirmeleri de gereksiz olmuş. Bence daha aşağıya yapılsaydı daha ergonomik olurdu.

Ön konsol eski Mazda 3' den izler taşıyor. Dikine inen bir tasarıma sahip. Biraz daha yatay olmasını tercih ederdim ama gerçi şimdi ki trend böyle. Hemen hemen bütün markalar bu tarza yönelmeye başladılar. Ama yatay olunca elinizi neredeyse kolçaktan kaldırmadan tuşlara erişebiliyordunuz. Burada o ergonomiyi yakalayamayacakmış gibime geliyor.

Joystick şahane olmuş. Seçkin bir hava katmış. Vites kolu, el frenini kaplayan deri, direksiyon simidi, bardaklık yeri hepsi 10 üzerinden 10 puan...

Ve son olarak iç mekan açısından güncel kasa bana göre daha güzel.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2015 nisan işte ya. çok demeyin , çok değil az kaldı lütfen :P şu yasa 3 yıl olaydı ne vardı. bence mazda şu arka stopları tasarayan adamı dövmeli, falakaya yatırmalı. Herşeyi çok beğendim stoplar hariç. Mazda 6 da öyle, keskin hatlara o yumuşak stoplar gimiyor arkadaş. gıcık mısınız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

değerli forumdaşlar, abilerim, ablalarım  :D

Mazda'nın yarın ki süprizi mazda3ün halka tanıtımı olmayabilir  :D sanırsam XBOX ile ilgili bir süprizleri var. mazda oyunu yada o tarz xbox ve mazda ile ilgili birşey  :D  ben de xbox olmadığı için ben şu 3ün halka tanıtılmasından yanayım :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

değerli forumdaşlar, abilerim, ablalarım  :D

Mazda'nın yarın ki süprizi mazda3ün halka tanıtımı olmayabilir  :D sanırsam XBOX ile ilgili bir süprizleri var. mazda oyunu yada o tarz xbox ve mazda ile ilgili birşey  :D  ben de xbox olmadığı için ben şu 3ün halka tanıtılmasından yanayım :hi:

XBox aracılığıyla gerçkleşecek bir tanıtım olacak.

998908_10152923356495363_69905944_n.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İç mekan buysa ergonomiden biraz uzak bir tasarım olmuş...

Kolçak yapısı tuhaf. Sanırım öne doğru hareket etmeyen bir tasarımı olduğundan kol dayama kısmı bilerek uzatılmış.

Start stop tuşunun yerini değiştirmeleri de gereksiz olmuş. Bence daha aşağıya yapılsaydı daha ergonomik olurdu.

Ön konsol eski Mazda 3' den izler taşıyor. Dikine inen bir tasarıma sahip. Biraz daha yatay olmasını tercih ederdim ama gerçi şimdi ki trend böyle. Hemen hemen bütün markalar bu tarza yönelmeye başladılar. Ama yatay olunca elinizi neredeyse kolçaktan kaldırmadan tuşlara erişebiliyordunuz. Burada o ergonomiyi yakalayamayacakmış gibime geliyor.

Joystick şahane olmuş. Seçkin bir hava katmış. Vites kolu, el frenini kaplayan deri, direksiyon simidi, bardaklık yeri hepsi 10 üzerinden 10 puan...

Ve son olarak iç mekan açısından güncel kasa bana göre daha güzel.

İç mekan tasarımıyla biraz daha üst sınıfa oynamışlar... Audi gibi tasarımı var...Keşke şirketler kiralasa bunlardan, birkaç müdürün altına verdin mi vatandaş da peşinden gelir, satışlar artar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İç mekan tasarımıyla biraz daha üst sınıfa oynamışlar... Audi gibi tasarımı var...Keşke şirketler kiralasa bunlardan, birkaç müdürün altına verdin mi vatandaş da peşinden gelir, satışlar artar...

intercity'nin mazda3 pazarlaması mazda tr'ninkini geçmiş durumda bence  :D yolda gördüğüm tüm 2012 mazda3lerin plakalığında intercity yazıyor. Mazda6'yı da kiralama şirketleri alsa müdürlere verse ne güzel olur
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

rekabetin hat safhada olduğu günümüzde mazda çalma çırpma benzetme modellere girdikçe markanın değeri yükselmeyeceği kanısındayım...

zamanında rx7 , Lantis, mx serilerinin farkı çok ses getirmişdi !

yeni kasa 6 imajı özeni 3 de göremiyoruz malesef....  kaldıki 3 kasa nın hitap etdiği yaş aralığı nı kale alıp dinlesler albeni  :clap:diye bağıran 3 kasa görme şanşımız olurdu ...açıkdan nakdim olsa araca ihtiyacım olsa bu yeni kasaya pardon çalma çırpma özensiz 3 kasaya bırakın almayı incelemek için bakmam vakit kaybı  :jedi: :jedi: :jedi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...