Jump to content

2009 Mazda 3 Xenon Balastları Yeri

serkan306
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bugün öğlen arasında taktırdım. Kalbur üstü markaların haricindeki markalar hep fason üretimmiş. Monza almak istiyordum ama xenon olarak satılan monza bizim bildiğimiz tuning markası değil gibi geldi. Shark diye bir marka taktırdım, parkları da turuncu ampül ile değiştirdim. Ben 6000K istiyordum aydınlatma açısından ama 8000 de iyi aydınlatıyor dendi, görüntüsünde dolayı 8000 taktırdım. Kısmetse bu hafta sonu da araca kil uygulaması ve cila işlemi uygulayacağım. Sanayide çalıştığım için aracın üstü sürekli makine boyalarıyla kaplanıyor. Sürekli dışarda yaptırmak yerine kendim yapayım dedim. Sonucunu merak eden arkadaşlar olursa resimli anlatım yapabilirim uyguladıktan sonra.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bende Xenon lari kendin bagladim gayette guzel oldu fakat Balast lari koyacak yer bulamadim zar zor cift tarafli bant la uydurdum biseyler , sizlerden ricam sonradan Xenon taktiranlar Balastlari nereye koydular acaba ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende Xenon lari kendin bagladim gayette guzel oldu fakat Balast lari koyacak yer bulamadim zar zor cift tarafli bant la uydurdum biseyler , sizlerden ricam sonradan Xenon taktiranlar Balastlari nereye koydular acaba ?

Yukarı da yazdım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...