Jump to content

2014 Model Yeni Mazda3 Beş Şehirde Aynı Anda Tanıtıldı

chaos
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

yeni mazda3 de direksiyonun önünde yuvadan çıkan şeffaf bir bölüm var bu nedir ,arkadaslar bilen var mı?

bir de birçok video gördüm navigasyon hep sabit sanırım degil mi ?

:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 449
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

64

• domestos

36

• EgeG

76

• EskiGolflü

35

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

yeni mazda3 de direksiyonun önünde yuvadan çıkan şeffaf bir bölüm var bu nedir ,arkadaslar bilen var mı?

bir de birçok video gördüm navigasyon hep sabit sanırım degil mi ?

:(

Head up ekranı. Aracın çeşitli bilgilerini oradan takip edebiliyorsun. Hız, devir vs gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de ilk altızgarayı düşündüm fakat ordan motora soğuk hafa girdiğini öğrenince iptal oldu. Amerikan plaka çıkartıp takrırmak daha az itici olur heralde. Amerikan plaka için +dan para lazım mı? :D

Amerikan plaka dediğin şey kare olan mı? Ege

Eğer böyleyse; ekstra ücrete tabi değil, sadece plaka bastırılırken kare veya diktörtgen diye söylüyorsun o kadar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amerikan plaka dediğin şey kare olan mı? Ege

Eğer böyleyse; ekstra ücrete tabi değil, sadece plaka bastırılırken kare veya diktörtgen diye söylüyorsun o kadar...

evet kare plaka.Amerikan plaka diye geçiyor :D artı ücret istemiyorlarsa daha güzel durur gibi geliyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de ilk altızgarayı düşündüm fakat ordan motora soğuk hafa girdiğini öğrenince iptal oldu. Amerikan plaka çıkartıp takrırmak daha az itici olur heralde. Amerikan plaka için +dan para lazım mı? :D

Linkteki Amerikan plaka bence normal plakadan daha kötü duruyor. Hitler bıyığı gibi

:)

Plaka demişken Kırmızı arabaya sarı renkli plaka çok yakışıyor bence.gsliyiz diye mi bilmiyorum :)

plaka sarı olamayacağına göre plakalığı sarı bantla yapıştırmayı düşünüyorum. Beğenirsem foto koyarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Linkteki Amerikan plaka bence normal plakadan daha kötü duruyor. Hitler bıyığı gibi

:)

Plaka demişken Kırmızı arabaya sarı renkli plaka çok yakışıyor bence.gsliyiz diye mi bilmiyorum :)

plaka sarı olamayacağına göre plakalığı sarı bantla yapıştırmayı düşünüyorum. Beğenirsem foto koyarım.

Şimdi oldu mu hocam !!

8:)

Ne güzel anlaşıyorduk, nereden çıktı şimdi bu kırmızı ve sarı merakı ??

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben plakadan ziyade o ekrana takılmıştım kapanıyomuydu ekran bilen var mı.Yoksa konu konuşuldu da ben mi kaçırdım.

Daha önce konuşmuştuk hocam... Kapanmıyor ama ileriki makyajlamalarda kapanır şekle getirilir demiştik...

Kapanmaması gerçekten abes olmuş ama...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha önce konuşmuştuk hocam... Kapanmıyor ama ileriki makyajlamalarda kapanır şekle getirilir demiştik...

Cvp için teşekkürler.Kapanmasa da hiç değilse biraz aşağıda olabilirdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilerideki makyajlarda kapanmayacağından adım gibi eminim :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...