Jump to content

2014 Model Yeni Mazda3 Beş Şehirde Aynı Anda Tanıtıldı

chaos
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

vosvos yazabilir :) onların her şeyi üç kağıt :) gps ile ölçmek lazım

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

vosvos da yazmıyor. Jetta 120 ile giderken 114 gösteriyor. Seat leon 125 ile giderken 118 gösteriyor. Genelde rakamlar birbirine aynı. Focus' ta 125 te 119 gösteriyordu.

Tabi bunlar orijinal lastikleri ile ölçtüğüm değerler. Lastik değişiminde ve aşımında oranlarda değişiyor. Lastik 40 bin km yol yapmışsa örneğin bu sefer daha fazla hata oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 449
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

64

• domestos

36

• EgeG

76

• EskiGolflü

35

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Eğer daha geniş lastik takılmışsa araçın lastik çapı artıyor , araç yerden yükseliyor ve  sonuç olarak hız göstergesinde az gösterip  3-5 km daha  süratli gidiyor araçlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla abi ayar oldum çok sırıtıyor, yukarıda duruyor sanki. Alışamadık henüz :)

:)

Plaka nereye konulsa zaten sırıtacak gibi geliyor bana... Çok hoş görünüm var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her şey güzelde şu ön plaka yeri hiç olmamış.

Gözüme çarpan kabin içi hoşuma gitmeyen kısımları :

Orta kısımdaki bilgi ekranı hiç olmamış bence çok ulu orta duruyor sanki kırılacakmış gibi geliyor bana. Galiba hız göstergeside dijital olarak entegre edilmiş. Direksiyonun önündeki devir saatinin üstündeki plastikte yerinden oynuyor gibi geldi orasıda pek olmamış.

Biraz önce müşteri hizmetlerini aradım dizel motorunun gelmesi ile ilgli kesin bir şey olmamakla birlikte 1.5 seneyi bulacakmış :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Plakaya niye takıldınız bu kadar ? Plaka takılmadan araba gidemez , siz plakaya takılmayın . Plaka arabaya takılsın :)

bu titanyum rengi sevdim ben :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gözüme çarpan kabin içi hoşuma gitmeyen kısımları :

Orta kısımdaki bilgi ekranı hiç olmamış bence çok ulu orta duruyor sanki kırılacakmış gibi geliyor bana. Galiba hız göstergeside dijital olarak entegre edilmiş. Direksiyonun önündeki devir saatinin üstündeki plastikte yerinden oynuyor gibi geldi orasıda pek olmamış.

Biraz önce müşteri hizmetlerini aradım dizel motorunun gelmesi ile ilgli kesin bir şey olmamakla birlikte 1.5 seneyi bulacakmış :(

ben dedim 2015'ten önce getirmeyin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Plakaya niye takıldınız bu kadar ? Plaka takılmadan araba gidemez , siz plakaya takılmayın . Plaka arabaya takılsın :)

bu titanyum rengi sevdim ben :)

Aracın ön çekiciliğini mahvediyor plaka :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ön tarafa plaka takmamanın cezası nedşir  acaba, emiyetle  yıllık ceza üzerinde mutabakat yapıp peşinen ödemeye razıyım  :) ..

Emre aynı şeyleri içimden geçirdim..Uleyn dedim, ön tarafa plaka takmasam bu araçta dedim. Çevirse polis, aaaaa plaka düşmüş desem :) yerler mi ?

Yahu bu güzelim ön panjura o plaka nasıl takılır.!!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer plakanın ön tarafta durmasını istemiyorsanız çözüm basit: içeriden cama yaslayın veya sıkıştırın.. :D modifiyeli tofaş sahiplerinin yaptığı gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer plakanın ön tarafta durmasını istemiyorsanız çözüm basit: içeriden cama yaslayın veya sıkıştırın.. :D modifiyeli tofaş sahiplerinin yaptığı gibi

o olmaz da alfa gibi yan tarafa yapsalarmış panjur kapanmazmış. Neyse alışırız zamanla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...