Jump to content

2014 Model Yeni Mazda3 Beş Şehirde Aynı Anda Tanıtıldı

chaos
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Resimlere baktıkça kırmızının arabaya çok çok yakıştığını düşünüyorum. Lansman için başarılı bir renk olmuş. Ne dersiniz ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 449
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

64

• domestos

36

• EgeG

76

• EskiGolflü

35

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Resimlere baktıkça kırmızının arabaya çok çok yakıştığını düşünüyorum. Lansman için başarılı bir renk olmuş. Ne dersiniz ?

bence beyaz daha çok yakışmış  :D

maxresdefault.jpg

942626_10151668306598984_1805952764_n.jpg

946221_393548450750981_831089036_n.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayal gücü kuvvetliymiş. Sadece çalışma. Gerçeklik payı yok.

okan abi, size mps hakkında bir bilgi verdiler mi ? ben gelecek tüm mps modelleri dizel olacak diye duymuştum
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben sedana sedan demem, sedan benim olmayınca...

:D

Şaka bir yana buna sedan değil, olsa olsa liftback denilebilir, eğer fotoğraflar doğruysa

Aranan sedan bulundu.. :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-hastasina-ozel-323-97459541/detay

aramızda para toplayalımda aracı Japonyaya geri yollayalım..çektiği eziyet yeter :D

Hakikaten eziyet etmişler araca... Bunu Japonya'ya gönderip dünya aleme rezil olmaya gerek yokki... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 3 Lansmanının yapıldığı gün, Sait Halim Paşa Yalısında yeni Mazda 3'ün beyaz rengide vardı. Ama üstü brandalı şekilde, kutu bir köşede bekletiliyordu. Bir ara yalıya girerken, tesadüf eseri gördüm bende. Ama niye brandayı kaldırmadılar, gelenlere göstermediler anlamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayal gücü kuvvetliymiş. Sadece çalışma. Gerçeklik payı yok.

render diyor zaten ama marşpiyeller çok şık durmuş. Ben aracımı bele alayım Okan'cım :P
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

render diyor zaten ama marşpiyeller çok şık durmuş. Ben aracımı bele alayım Okan'cım :P

Sana kendi ellerimle hazırlarım ben. Sen iste yeter. Ama Polyesterden...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnşallah budur. :)

kesin bu. Sıkıntı yok. Kaynak sağlam.

benim kafama takılan bir sedan nasıl bukadar güzel olabilir?

Baktıkça yeni çizgiler görüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kesin bu. Sıkıntı yok. Kaynak sağlam.

benim kafama takılan bir sedan nasıl bukadar güzel olabilir?

Baktıkça yeni çizgiler görüyorum.

Bu habere işte çok sevindim Okan. Gerçekten çok şık olmuş. Şu anki güncel modelde ben hb kasayı daha çok seviyordum. Bunda belki bu guzuyu alıncaya kadarki bütün araçlarımın hb oluşununda etkisi vardır. İlk sedan aracım, guzu çünkü.

Ama bu yeni sedan, hb kasadan daha şık duruyor. Fotoğrafı böyleyse, canlı gözle görsek kimbilir nasıldır.

Kodo "Hareketin Ruhu"....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...