Jump to content

Yeni Mazda 3 (2014) İle Birlikte Duymayacaklarımız

EskiGolflü
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yeni Mazda 3 de yol gürültüsü sıfır diyebilirim,  özellikle kurcaladım her yerini acayip ses izolasyonu koymuşlar aynı CX-5 deki gibi...

Ve bence yeni Mazda 3 ün avukat arabası olduğunu duymayacağız çünkü yeni Mazda 3 pilot arabası  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 73
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

10

• domestos

6

• EgeG

11

• EskiGolflü

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Yeni Mazda 3 de yol gürültüsü sıfır diyebilirim,  özellikle kurcaladım her yerini acayip ses izolasyonu koymuşlar aynı CX-5 deki gibi...

Ve bence yeni Mazda 3 ün avukat arabası olduğunu duymayacağız çünkü yeni Mazda 3 pilot arabası  :)

yol testi isterim :) ya 2015 Nisan of of . Elimiz ayağımız tutacak mı o zamana acaba . Bütün mesele o . Yoksa Mazda 3 olmuş , merso olmuş möhim deel :(

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yol testi isterim :) ya 2015 Nisan of of . Elimiz ayağımız tutacak mı o zamana acaba . Bütün mesele o . Yoksa Mazda 3 olmuş , merso olmuş möhim deel :(

e tabi zamanı gelince genç nesillere koltuğu devretmek gerekiyor  :D mazda3ün de fiyatını tutturdum galiba  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

e tabi zamanı gelince genç nesillere koltuğu devretmek gerekiyor  :D mazda3ün de fiyatını tutturdum galiba  :D

o kadar ihtiyar değilim çocuğum :) bu ay nerden baksan 3500-4000km yaptım ;) mevzu başka

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o kadar ihtiyar değilim çocuğum :) bu ay nerden baksan 3500-4000km yaptım ;) mevzu başka

yok abi daha sen de gençsin. benim gözüm başka koltuklarda şuan zazen  :D ipucu vereyim forumdan değil.. :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok abi daha sen de gençsin. benim gözüm başka koltuklarda şuan zazen  :D ipucu vereyim forumdan değil.. :D

forumdan olmayan, koltuğu olan ? Hmm maykıl şumayer?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

forumdan olmayan, koltuğu olan ? Hmm maykıl şumayer?

yoh daha yaşlı, turco,mazdacı değil :D daha fazla ipucu verip deşifre edemem  :hi:8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yoh daha yaşlı, turco,mazdacı değil :D daha fazla ipucu verip deşifre edemem  :hi:8:)

peki :) ben biraz uyuyayım . Çok yoruldum . Adam yaşlıysa fazla beklemezsin. Öptüm bay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eleman pek iç açıcı şeyler söylemiyor sanki?

arada böyle tipler çıkar , takılmamak lazım . Turbo yok felan derler. Bizim kasa için de "aynalar küçük" yazmışlardı :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Almanyada sunroofsuz 1.5 at 120 hp en donanımlı fiyatı  28.190 eu.mirainin gözünü seveyim bu fiyat nedir

en baz donanım 17bin eu 100hplik olan

Sizin baktığınız araç 2000 motor, Almanyada 1.5 120 hp yok sadece 100 hp olarak var ,konfrigasyona baktım bizim konfrige etmemiz gereken araç prime line o da başlangıç hb 16999 eu ve donanım paketi eklenmiyor yani ordaki konfrigasyonla bizim bir fiyat belirlememiz zor sadece baz fiyatın 16999 eu olduğunu görürüz.Konfrigasyondaki prime line dışındaki diğer tüm seçenekler 2.0 ve 2.5 lt araçlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dostlar aklıma sonradan geldi bu almanyadaki fiyatlarda motor hacmi değilde beygir gücü yazıyordu u 120 hp olan acaba 2.0 lt mi ?

evet, Konfrigsyondaki tek 1.5 motor prime line olan başlangıç aracı diğerleri 120 hp olanlar 2.0 lt

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...