Jump to content

1. Nesil Mazda 3 Yakıt Tüketim Değerleri

Superas
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

volkan senin 14.2 yaktığın otobanda ben muhtemelen 7 ye sabitlerim :D

ya çok güzel yol yapmışlar basmamak imkansız  ;D bide şöyle bişey var,daha kimseler bilmiyo otobanın açıldığını,yol bomboş  8:) hem otoban hem de bomboş gerisini siz hesap edin  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan amma övdün yolu ha, valla merakımdan ben de kalkıcam Torbalı'dan Karşıyaka'ya gidicem boş yere... :D

Seni bırak, ben bile burdan kalkıp gidicem şu otobana... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abim gel tabi ya,otoban bahane olsun görüşelim bi Dünya gözüyle  :)

İzmire geldim mi zaten sizinle görüşmemem mümkün değil. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

ben de hep basiorum ama 13.0 in ustune gecemedim, ama hergun gittigim yol belli. sanirim sen daha cok otobanda gidiosun. ben hergun yaklasik 30km otobanda gidiorum. max 13 oldu su an 11.9 da takili kaldim. ne inio ne cikio..

bu rakamlarla allah sana sabir versin diorum cunku sayet 14.2 yapiosan tahminimce gittigin yol hayli uzun ve 200~215 arasi degismio ibren, kim bilir kac saat ayni hizda ilerliosun, sana 2.0 2.3L araba alalim derim ben :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ben artık bakmıorum degerlere nasılsa öylede yakıyor böylede o yusden keyfimin kaçmaması için bıraktım tüketim degerlerini hesaplamayı ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim normalde tüketim değerim 8 litreyi geçmez 6.5-7.5 arasında değişir..

Otobana çıktı mı zaten anlık tüketim direk 18 litre göstermeye başlıyor haliyle o hızla toplamda 140 km yapınca ortalamanın vay haline :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6.5 litre gerçek bir rakam değil bende o rakamı gördüm ama sadece görmüş oldum 6.5 öyle bi rakamki gaza dokunduğunuz anda 7.0 çıkıyo yani 6.5 i sadece bian görebiliriz bence daha sonra kaçınılmaz son meydana geliyo :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...