Jump to content

Çinliler taklitte Süper

NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 98
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

8

• Uygar

17

• Gökhan

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest ersyncar

abi adamlar taklit maklit ama bişiler yapıolar hiç değilse. ayrıca taklit yapa yapa öğreniyorlar. yakında orjinalinden iyi çıkarmaya başlarlar bu gidişle :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kafa olarak hazırlar. E alt yapıda hazır.

Yakında kaliteyi de düzelttiler mi iş tamam.

parasını verdimmi kaliteyi de yapıyolar abi emin olun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ersyncar

parasını verdimmi kaliteyi de yapıyolar abi emin olun :)

zaten herkesin korkusu da o değilmi? bu fiyatlara kaliteyi yükselttiler mi dünya piyasasının ağzınaa :D  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zaten herkesin korkusu da o değilmi? bu fiyatlara kaliteyi yükselttiler mi dünya piyasasının ağzınaa :D  :D

Hasretle bekliyoruz. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ersyncar

Hasretle bekliyoruz. :D

yanlız en çok bizim ekonomimizi vurur. çünkü teknik altyapıdan çok insan gücüne dayanan ekonomilerden biri de bizimki.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adamlar herseyi ellerine aldilar. Biz elimiz kolumuz bagli sadece seyrediyoruz. Bugün git Cine yeterki elinde istedigin birsey olsun aninda daha ucuza yaparlar . Biraz paraya kiyarsanda kaliteyi yükseltirler. Belki 10 sene sonra her taraf Cin mali olacak.

Gecen sene Haziranda 10 günlügüne Suriye Halepe gittim . Orda var Cin BMW ve Cin Mercedes. Herseyiyle ayni. Türkiyedede görürüz yakinlarda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

www.sikayetvar.com'dan...

---

Eski Mazda kullanıcısı olarak ve Mermerler Grubu'nun güvenirliğine güvenerek, etrafımda söylenen onca olumsuz sözlere karşı Chery Tigo3 aracınızı satın aldım. Chery ile karşılaşmam Aydın bayinizde oldu.

Orada beyaz renk Tiggo vardı. Aracı incelediğimde çok etkilendim ve arkasında Mermerler grubunun olduğunu düşündüğüm için hemen az bir miktar kapora vererek düşünmek istediğimi ilettim.

İzmir'e geldiğimde siyah renk almak istediğime karar verdim. Aydın bayisi ellerinde siyah renk olmadığını ve bulunamayacağını iletti. Ben de tek tek tüm bayilerinizi aradım ve Uşak bayinizde siyah Tiggo buldum.

Aracı görmeden, sadece bayinizin sözüne güvenerek bir miktar nakit, üzerini de kredi kullanarak aracı satın aldım. Bir Cuma günü aracı teslim almak için Uşak'a geleceğimi ilettim. Oradaki bayan gerek yok, Hale hanım biz getiririz dediler.

Benzin parasını verdim. Aracımı ailecek getirip bana teslim ettiler. Yetkiliye defalarca bakın yeni araçların bir takım ayarlarının yapılması gerekli, sözünüze güveniyorum, yaptırdınız değil mi dedim.

Evet Hale hanım, hiç merak etmeyin, tüm bakımları yapıldı, tüm ayarlar tamam, aracınız süper oldu dediler. Yine Mermerler grubu olduğunu bildiğim için ok dedim. İlk defa bu gruptan araç almıyorum, hiç de sorun yaşamadım, ok size güveniyorum dedim.

Aracımı getirdiler, kullanmaya başladığım anda şikayetlerim başladı.

Araç o kadar bariz sağa çekiyordu ki

Araçta ön taraftan garip sesler geliyordu. (özellikle gaza basıldığında)

Vites geçişleri (kamyon vitesi gibiydi)

Camların açılıp kapanmasında sorun vardı

Benzin kapağının açılışı sorunluydu

Sanırım ayarları olmadığı için benzin tüketimi çok fazlaydı.

. Aracın klimasından ses geliyor.

. İçindeki plastik malzeme o kadar kalitesiz ki her yerden ayrılmaya başladı

5 aydır sorun yaşadığımı ilgililere defalarca aktarmama rağmen, ilk müşterileri olmamdan kaynaklanıyor olabilir, yalnız bırakıldım. İzmir bayisi 2. Eli olmayan, ne olacağı belli olmayan aracı ben geri alamam ve bundan sonra ben size iyi bir servis hizmeti de veremem demekte.

Aracım ilk alındığı ay 4 defa servise gitti, hala aynı sorunları yaşıyorum. Mermerler Grubu'nda hiçbir yetkili artık telefonlarıma çıkmıyor. Aracımın 5. Ooo bakımı geldi ama götürebileceğim serviste olmadığı için aracımı kullanamaz duruma geldim.

---

Hayır o değil de Mermerler'in güvenilirliği diye bişiler söylemiş kadın, komiğime gitti. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

böyle köklü bir uygarlığın olacak, herşeyin çakma olacak komik valla ..

Bu duruma düşürenler utansın, gerçi hepsi yerine yerleşti artık.. Japonlar ve Çinliler sözkonusu olduğunda, Çin'de ne varsa yürütüp kendilerine mal edenler Japonlar'dır yakın tarihe kadar, Çin imp. zayıfladığı kendilerinin ise güçlendiği dönemlerde tüm Asya anakarasını sömürgeleştirdiler, vahşet ve şiddetle yönettiler... Bakmayın bugünkü masum hallerine, son savaşta sopayı yiyince akıllanıp, kendilerini bilime verdiler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu hızla 15 sene sonra özgün araçlarına geçerler diye düşünüyorum.

Bir, 20 sene önceki bired şimdiki Kore arabalarını gözünüzün önüne getirin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

way be gittik parayı bayıldık biraz daha bekleseydik te taklitini alsaydık logoyu değiştirir kullanırdık. Şimdi bunda bluetooth filan da vardır :)8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...