Jump to content

Çinliler taklitte Süper

NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

way be gittik parayı bayıldık biraz daha bekleseydik te taklitini alsaydık logoyu değiştirir kullanırdık. Şimdi bunda bluetooth filan da vardır :)8:)

full + full

herşey vardır emin ol :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 98
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

8

• Uygar

17

• Gökhan

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Aslında bütün arabalar birbirine benzemeye başladı, bana sorarsanız herkes BMW'yi takip ediyor, ilk özgün araçları çıkaran BMW...

çin işkencesinin aslı, çinliye yapılan işkenceyniş :P

abi ben bmw hiç beğenmiyorum maaalesef. hiç özgünde gelmiyor.. dün burada yerel tv de ferrari fabrikasında üretim aşamalarını anltan bir belgesel vardı. resmen sanat yapıyor adamlar, hayran kaldım :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

way be gittik parayı bayıldık biraz daha bekleseydik te taklitini alsaydık logoyu değiştirir kullanırdık. Şimdi bunda bluetooth filan da vardır :)8:)

Abi aynen katılıyorum .... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Quanquan, 1991-2006 yılları arasında Japon Mazda için üretim yaptıklarını, Mazda'dan know-how, yönetim politikaları başta olmak üzere çok şey öğrendiklerini anlatarak, ''2007 tarihinden itibaren kendi markamızı üretmeye başladık ve çok hızlı bir gelişme gösterdik, gösteriyoruz'' dedi.

Adam söylüyor zaten...:D

Kursunlar, iyi olur, işgücü pazarı açılır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Yalnız bu chery'ler bayağı çoğalmaya başladı piyasada. Nasıl iyi mi arabaları? Millet aldığına göre, sanki Kızılay dağıtıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yalnız bu chery'ler bayağı çoğalmaya başladı piyasada. Nasıl iyi mi arabaları? Millet aldığına göre, sanki Kızılay dağıtıyor.

işim gereği sürekli her marka  otomobillerle haşır neşir olduğumdan kendi gözümle gelen her otomobili kendi sınıfındaki rakipleri le 15 dakıkalık bir karşılaştırma yapıyorum bence alınabilecek en iyi çinli geely mk familia kalitesi en kötünün iyisi  :hi:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...