Jump to content

Çinliler taklitte Süper

NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 98
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

8

• Uygar

17

• Gökhan

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Yaw bu rover züpermiş ya hiç lanse edilmemiş bu doğru düzgün şimdiye kadar veya ben görmedim.Hav maç bu be İrfanım.

abi sınıfdaşlarına göre baya düsüktür onuda gectim pek tutulmadı Türkiye de Rover 2.elleri sudan ucuza gidiyor ama dogru düzgün ne servisini bulabilirsin ne de parcasını_2-3 sene öncesine kadar durdurmuslardı bunun ithalatını ama gecen sene FBotomotiv aldı distribütörlüğü yanlıs hatırlamıyorsam_fiyata bi bakayım abi bulabilirsem eklerim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bide benim bunun yani rover 75 modelinin Türkiye de gördüğüm modeli şu alttaki, ilk resimdekileri daha Türkiye de görmedim, belkide denk gelmedim..

rover75_mam7-3.jpg

rover75_mam7-2.jpg

rover75_mam7-1.jpg

içi baya lükstür yalnız bunun onuda ekliyim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rover e borusan bakıyor bildiğim kadarıyla.. Benim sınıf arkadaşımın rover i var.. Babası Borusanda müdür. yedek parçayı bakımı felan borusanda yapıtırıyor arabanın.. landrover felanda satıyorlarmış :(

http://www.borusan.com.tr/tr-TR/GrupSirketleri/DistributorlukGrubu/BorusanOtomotivandBorusanOto/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

LandRoverlar BMW lerle aynı bayilerde satılıyor yalnız MGRover la LandRover aynı firma mı ki ???_Rover var 2sinde de ama farklılar diye düsünüyodum hep :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

LandRover

RangeRover

Rover..

Ben şimdi telefon açıp sorarım arkadaşa :)

Uygar zaten Range Rover Land Rover ın bi modeli, marka degil yani, şöle söyliyim Land Rover ın modelleri;

Land Rover Freelander

Land Rover Discovery

Land Rover Range Rover..

ayrı firmalar degil yani_arkadasına Land Rover la Rover aynı firma mı diye sor.._pek sanmıyorum ama, cünkü Rover ın ithalatını kestiklerinde hiç Land Rover la ilgili bi polemik duymamıstım, güzel güzel satıyodu adamlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bide Rover MGRover oldu MG ile birleştiler, aynı firma olsalardı Land Roverda da bi takım degişiklikler olurdu, bide araba fiyat listelerinde farklı baslıklar altında diziliyor bunların modelleri, büyük ihtimalle 2sininde ingiliz olmaları dısında pek bi alakaları yoktur..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öğrendim.. Rover önceden borusan daymış şuan SnB mi s&b (esenbi) mi ne öyle bi disbiritörü varmış.. Arkadaş uykulydu tam anlayamadım.. sonuç olarak 0.km roverlar satılıyormuş tr de..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi o rover 75 olması lazım_hatlar rover dan cok MG ye ait aslında MG ile Rover birleştikten sonra böyle daha kaslı arabalar cıkartmaya basladılar.._bu arada önden tipi 300c ye de benziyor 8:) daha dogrusu ön farlar öle hissettiriyor.._resmini bulabilcekmiyim bi bakim.._

Çinli kopyası bence orjinalinden daha güzel...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kalitesini bilemem, görüntü olarak konuşuyorum. Harbiden 300C'ye benzemiş, yan kısımdaki atraksiyonlar da spor bi hava vermiş, gerçek Rover o kadar saldırgan değil...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest furkan5298

Öğrendim.. Rover önceden borusan daymış şuan SnB mi s&b (esenbi) mi ne öyle bi disbiritörü varmış.. Arkadaş uykulydu tam anlayamadım.. sonuç olarak 0.km roverlar satılıyormuş tr de..

Kesin bilmiyorum ama roverın distributorluğunun başına çok yakında mermerler geçebilir kulağıma öyle bir haber geldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesin bilmiyorum ama roverın distributorluğunun başına çok yakında mermerler geçebilir kulağıma öyle bir haber geldi.

Zaten ölü markayı bakalım nasıl daha fazla batıracaklar, başarılarına başarı katıyolar valla :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...