Jump to content

Hangi Aracı Tavsiye Edersiniz?

SonCreaL

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar ben halen araba arıyorum. Son zamanlarda aklımı çelen mazda lantis 1.8 var bu araç nasıldır. parça fiyat performans yol tutuşu nasıldır. aracı alınca borcum bitene kadar bana 3-4 yıl masraf çıkartmasın istiyorum. satarken sorun yaşarmıyım? mazda 323 mü 626 mı lantis mi siz değerli forum arkadaşlarımın önerilerini bekliyorum.

Saygılarımla.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-temiz-bakimli-sorunsuz-muayeneli-lpg-li-151603113/detay

Üzerime düşeni yaparım, aracımdan uzun süre memnun kalırsın. Beni hiç üzmedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli abi sen çok değerli bir insansın. çok iyi birisisin seninle tanıştığıma memnun oldum.

Arkadaşlar 8bin tl ye kadar mazda 323 önerilerinizi bekliyorum. 1.5 - 1.5 Familia - 1.5i Practica - 1.6 - 1.6 Familia - 1.8 - 1.8 Familia - F 1.6 - GLX modelleri var. En full olanı hangisi GLX in diğerlerinden farkı nedir? 3-4 sene binebileceğim satarken sıkıntı çekmeyeceğim bir model önerirseniz sevinirim. Örneğin GLX en tutulan modeli vs.. vs.. var gibi.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli abi sen çok değerli bir insansın. çok iyi birisisin seninle tanıştığıma memnun oldum.

Arkadaşlar 8bin tl ye kadar mazda 323 önerilerinizi bekliyorum. 1.5 - 1.5 Familia - 1.5i Practica - 1.6 - 1.6 Familia - 1.8 - 1.8 Familia - F 1.6 - GLX modelleri var. En full olanı hangisi GLX in diğerlerinden farkı nedir? 3-4 sene binebileceğim satarken sıkıntı çekmeyeceğim bir model önerirseniz sevinirim. Örneğin GLX en tutulan modeli vs.. vs.. var gibi.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Canım kardeşim, o senin güzel bakış açın ve iyiliğin, Allah gönlüne göre versin, niyetin varsa mutlaka nasibinde olur, elimizden geleni yaparız ve seni Mazda sahibi yaparız inşallah...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Canım kardeşim, o senin güzel bakış açın ve iyiliğin, Allah gönlüne göre versin, niyetin varsa mutlaka nasibinde olur, elimizden geleni yaparız ve seni Mazda sahibi yaparız inşallah...

Veli abi bu araba nasıl 8000 - 8500 arası alabiliriz pazarlıkla galiba. aracı önerirmisiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-kirmizi-323-lpg-ve-muayne-sifir-152219672/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5000-7000 arası 626 ihtimalini değiştirelim hocam üzmesin seni...

2500 daha ayarlarsan tertemiz ilk kasalardan bulunur..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen gel benim araca niyetlen, biraz senden biraz benden bir şeyler yaparız, senin işin de görülür benim de... :)

Mazda 6'mı alıcan yoksa? 8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 6'mı alıcan yoksa? 8)

Öncelik 3 ama nasip kısmet nedir bilinmez, hayırlısı... 6'nın sadece gereksiz yere bindirilmiş vergisi canımı sıkıyor.

Ters köşe yapıp daha uygun fiyatlı otomatik araç da bakabilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5000-7000 arası 626 ihtimalini değiştirelim hocam üzmesin seni...

2500 daha ayarlarsan tertemiz ilk kasalardan bulunur..

Son olarak verebileceğim 9.000 - 9.250 tl + alım satım sigorta vs. olduğu için bu kadar para çıkarabiliyorum. yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasibin seni bekliyor... :D

Veli abi senin araba beni kurtarmıyor. Bütçemi aşıyor :) ama talip çıkar sanada. Bu 1998 model 323 lerin hangisi iyi abi full olanı hangisi klima vs.. olan GLX mi 1.5 Familla mı 1.6 Famillamı abi yardımcı olurmusun?

Saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O konuda çok bilgim yok canım kardeşim, hiç 323'ler üzerinde kafa yormadım, piyasalarını takip etmedim... Sen bütçeyi biraz zorla geri kalanı benden... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O konuda çok bilgim yok canım kardeşim, hiç 323'ler üzerinde kafa yormadım, piyasalarını takip etmedim... Sen bütçeyi biraz zorla geri kalanı benden... :)

Abi bütçeyi zorlayamıyorum başka asgeri ücretle geçinmeye çalışıyoruz abi daha da çıkamıyorum ki onuda istanbul kocaeli yani yol mesafesi kısa bir yer arıyorum. sigoratasını yapıramayacağım sadece satışı alacağım :) durum bundan ibaret abi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bütçeyi zorlayamıyorum başka asgeri ücretle geçinmeye çalışıyoruz abi daha da çıkamıyorum ki onuda istanbul kocaeli yani yol mesafesi kısa bir yer arıyorum. sigoratasını yapıramayacağım sadece satışı alacağım :) durum bundan ibaret abi.

Takdir senin nihayetinde, fazla zorlayıp olumsuz bir durumda pişman olmamak gerekli tabi... Allah gönlüne göre versin, ben elimden geleni yaptım, nasip bu diyelim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Takdir senin nihayetinde, fazla zorlayıp olumsuz bir durumda pişman olmamak gerekli tabi... Allah gönlüne göre versin, ben elimden geleni yaptım, nasip bu diyelim...

Amin abi Allah senden de razı olsun siteden yazdığın fiyatla benim verdiğimin arasında çok fark var + yol var ben nasıl senin vebalini alayım. Bana bu fiyat ver diyeyim. dediğin gibi nasip bu diyelim abi. ama bana yardımcı olurmusun ? abi sen tecrübelisin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amin abi Allah senden de razı olsun siteden yazdığın fiyatla benim verdiğimin arasında çok fark var + yol var ben nasıl senin vebalini alayım. Bana bu fiyat ver diyeyim. dediğin gibi nasip bu diyelim abi. ama bana yardımcı olurmusun ? abi sen tecrübelisin.

Bir birimizin vebalini alacak olsak alış veriş yapmayız, vebal değil dua almak önemli olan... Ben aracımı aldığım günden beri dua ediyorum çünki...  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...