Jump to content

1993 Mazda 626

domestos

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 72
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

üstad durumlar nasıl arayan soran piyasa ?

Arayan soran çok ama görmeye gelen yok, zaten görseler büyük ihtimalle gören sahiplenecek guzuyu...

Geçen araç arayan birisine mesaj attım, fiyatını çok buldu, sonra da o kadar mazda gittim gördüm hepsi de dökülmüştü diye sitem ederek Mondeo aldığını söyledi, oysa ki; gelseydi hem temiz 626 görme şansına sahip olacaktı hem de fiyat olarak memnun kalacaktı...

En nihayetinde nasip bu işler...

Acelem yok, bekliyorum. Daha doğrusu hanım bekliyor.

:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kıyılırmı abi bu kuzuya yeni araba alacaksın  vergisi bilmem nesi kaskosu bin işte paşa paşa :D

Bir yanım öyle diyor bir yanım seni dinliyor... Esasen çok memnunum ama hatun kişi kullanmayı becerebilse sorun olmayacak, aramayla bulunmayacak araba...

Şimdilik sadece nasip ve hayırlısı diyorum. O kadar borca girmeyi gözüm yemiyor aslında... Fekat şeytan da bir taraftan "borcun bitti nasıl olsa" diyerekten dürtmüyor değil...

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eşinize bir sürücü kursundan kurs aldırsanız daha mantıklı olur. Yada benim gibi yapın, bir yere gitmek istediğinde götürmeyin anahtarları verin. Bir süre sonra ş.içinde bile 5000 devirde kullanmayı öğreniyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eşinize bir sürücü kursundan kurs aldırsanız daha mantıklı olur. Yada benim gibi yapın, bir yere gitmek istediğinde götürmeyin anahtarları verin. Bir süre sonra ş.içinde bile 5000 devirde kullanmayı öğreniyorlar.

Ben yanında bile rahat edemiyorum, değil ki anahtarları verip serseri mayın gibi trafiğe bırakayım...

;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

donanımhaberden sizin aracınıza yönlendirdiğim bir arkadaş var. Ancak sahibindendeki ilan süresi bitmiş. Tekrar güncelleyebilir misiniz?

Arayan soran yok güncellemesi...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güzel araba yakında olaydı en azından bi test sürüşü yapmak isterdim :)

Aracı gören olsa zaten alır, gelip görülmediği için şimdilik test sürüşlerini yapmak bana kalıyor...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...