Jump to content

1. Nesil Mazda3 Amortisör Tercihi

Ilgaz-p
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ucuzluğundan değil zaten ben ilk başta  orjinal istiyorum ama bunu servisler dışından temin edebilir miyim onu araştırıyorum. Bana sürüş hissini değiştirmeyecek sağlam parçalar da önerirseniz sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 60
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Ilgaz-p

6

• kayipsehir_

8

• ismail1903

6

Ucuzluğundan değil zaten ben ilk başta  orjinal istiyorum ama bunu servisler dışından temin edebilir miyim onu araştırıyorum. Bana sürüş hissini değiştirmeyecek sağlam parçalar da önerirseniz sevinirim

tokico yu servis dışında bulabilirmisiniz bilmiyorum ama kyb yı bulabilirsiniz diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 323 ve 626 larda orjinal amortisör olarak uzun yıllar tokico kullandı. Bu amortisörü servisten başka bir yerde bulma şansınız yok. Fiyatı kYB ile birebir aynı. Ama amortisörün elktronik bir tarafı olmadığı için orjinalde diretmeyin, kaliteli bir amortisör olsun yeter. Konfor istiyorsanız monroe, yol tutuşu istiyorsanız Kyb tavsiyemdir. Bu öneri Adem Ustaya aittir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kyb mazdanın kullandığı orj. amortisördür.yol tutuş ve denge ve ani hareketlerde işe yaradığını düşünüyorum.nede olsa mazda mühendisleri arabalarına sıradan amort. kullanacaklarını zannetmiyorum.yine KYB kullanın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasıl yani bizim Mazda 3 lerde kyb mi kullanılıyor şimdi. Servislere aradım sordum kimse bilmiyor hangi marka amortisörün kullanıldığını. Siz kyb olduğunu nerden biliyorsunuz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2006 model mazda 3 arabamın ön amartisörleri yağ kaçırmaya başlamış. Servis değişecek dedi ama tanesi 355 lira. Orjinal olmayanlar süspansiyonu sertleştirir dediler. 355 lirada çok pahalı daha z rotlar ve 90 bin bakımı var. Orjinal taktırmasak arabanın sürüş keyfi gider mi ne yapmalıyım. Ya da daha ucuza orjinal bulamaz mıyız ?

Forumda mevcut uygun konu başlığının altında birleştirilmiştir. Forumda mevcut başka amamtisör konuları da var. Araştırarak incelemenizi öneririm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

94 den önce kyb kullanıldığını duydum.daha sonra tokico kullanıldı.mazda 3 için bilgim yok.tomshi çin malı uzak durun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sachs alman malı türkiyede zf yapıyor temsilciliğini ama online satış yapan yer bulamadım. İngiltere fiyatlarına bakınca sachs 53 kyb 56 pound olarak görünüyor. Bence kyb taktırın yok araba yumuşak olsun dersende yağlı tip monroe taktırabilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim arabalar için KYB öneriliyor ama 3 ler açısından durum nedir bilemiyorum lakin orjinalle arasında çokta fiyat farkı yok ise orjinalden şaşmayın vede yetkili servisten alınız derim ben.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim arabalar için KYB öneriliyor ama 3 ler açısından durum nedir bilemiyorum lakin orjinalle arasında çokta fiyat farkı yok ise orjinalden şaşmayın vede yetkili servisten alınız derim ben.

80 binde mnzda3 için amortisör değişimine gerke varmıdır? Gerçi bakımda motor kulakçığı kopuk dediler amortisörde bir sey olsa onuda derlerdi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

80 binde mnzda3 için amortisör değişimine gerke varmıdır? Gerçi bakımda motor kulakçığı kopuk dediler amortisörde bir sey olsa onuda derlerdi

Amortisör kullanıma bağlı değişmez mi ? Otomobile haddinden fazla yük binerse. Tümseklere, çukurlara langır, lungur girilirse. Yıllarımızın hali zaten belli, yer yer köstebek yuvası gibi. Bu durumda Amortisöre bir süre biçmek ne derece doğru olur. Kişisel özverili kullanmaya bağlı olarak değişir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar selamlar, mazda 3 2006 için ön amortisör bakıyorum.

KYB Monroe falan baktım. Monroe konforlu KYB sert gibi bir ayrım yapılmış bu dayanıklılığa etki eder mi? Ucuz etin suyu yavan olur ya Monroe pişman eder mi?

Birde KYB'nin kaçağı/korsanı çok olur gibi birşey okudum doğru mudur?

Alttaki fiyatları uygun geldi? KYB için 250-270 tl yazan sitelerde var, bilmediğim bir nokta bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

KYB

http://www.otomobilyedekparcalari.com/MAZDA-3-AMORTISOR-ON-SOL-2004-VE-USTU-MODEL-ICIN-OTO-YEDEK-PARCA,PR-20244.html

Monroe

http://www.otomobilyedekparcalari.com/MAZDA-3-AMORTISORU-ON-SOL-13i-13Si-16TSi-20TRSi-16CDVi-TSi-16CDVi-TRSi-2004-ve-USTU-AMORTISOR-FIYATLARI,PR-5637.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selamlar arkadaşlar..en ufak tümsek vs de arkadan ses geliyor ve %99 amotisörlerin işi bitmiş..biraz araştırdım ve uygun fifatıda göz önünde tutarak bu siteden bu amotisörü buldum..bunu bilen taktıran tavsiye eden varmı ? şimdiden teşekkür ederim...

http://amortisorcenter.com/mazda-3-arka-amortisor-03-09-pmu149

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...