Jump to content

1. Nesil Mazda3 Amortisör Tercihi

Ilgaz-p
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bende geçen yıl kyb nin aynısını önlere takdırdım. bi sıkıntı olmadı ama sağa ve sola tam dönüşlerde lakır lakır diye ses yapıyodu. ustaya ve de servise sordum --sıkıntı yok bunlar böyle biraz sesli çalışıyor dediler. napayım şimdilik yola devam ediyoz.

Ya bende KYB alma arefesindeyim kafam karışıyor iyice...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 60
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Ilgaz-p

6

• kayipsehir_

8

• ismail1903

6

ops otomotivden abdullah beyle iletişime geçin....çok yardımcı oluyor...tavsiye ederim...dilerseniz telefonunu verebilirim

Hemen alayım hocam...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iki gün önce kyb gazlı taktırdım. arabanın amortisörleri yağ kaçırıyordu. sol tarafa bakmadım ama sağ amortisör tokico idi. internette tokicoların daha yumuşak olduğu yazılıyordu. ama ben kyb den memnunum şimdilik. aracım virajda çok yatıyordu şu anda istediğim ayara geldi. kasisleri biraz daha fazla hissediyorsun ama yol tutuş daha iyi oluyor karşılığında

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iki gün önce kyb gazlı taktırdım. arabanın amortisörleri yağ kaçırıyordu. sol tarafa bakmadım ama sağ amortisör tokico idi. internette tokicoların daha yumuşak olduğu yazılıyordu. ama ben kyb den memnunum şimdilik. aracım virajda çok yatıyordu şu anda istediğim ayara geldi. kasisleri biraz daha fazla hissediyorsun ama yol tutuş daha iyi oluyor karşılığında

KYB nerden temin ettin bide kaça aldın sana zahmet yazarmısın?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

KYB nerden temin ettin bide kaça aldın sana zahmet yazarmısın?

Elbistan da japon oto diye bir yer var. pek umudum yoktu girerken ama baktımki koli koli duruyor. tanesini 175 tl ye aldım. salıncak burcunuda 35 liraya aldım.

amortisörler ve burçların takılmasınada 100 lira işçilik verdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elbistan da japon oto diye bir yer var. pek umudum yoktu girerken ama baktımki koli koli duruyor. tanesini 175 tl ye aldım. salıncak burcunuda 35 liraya aldım.

amortisörler ve burçların takılmasınada 100 lira işçilik verdim.

Samsunda Moneroya 170 dediler aşağı yukarı aynı fiyat. Acaba mazda 3 de demi aynı tip kullanılmakta onu öğrenmek lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benimkilerin kodu 334198 ve 197. senin aracınkini kyb sitesinden 334700 olarak buldum.

aşağı linkte senin ön amortisör içinde 170 lira diyor

http://www.otomobilyedekparcalari.com/MAZDA-3-AMORTISOR-ON-SAG-2004-VE-USTU-MODEL-ICIN-OTO-YEDEK-PARCA,PR-20007.html

Evet hocam bu siteye bakmıştım, ama emin olamıyorum bazı sitelerden. Gerçi mesafeli satış sözleşmesi yapılıyor ama genede araştırmadan alışveriş yapmak istemiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet hocam bu siteye bakmıştım, ama emin olamıyorum bazı sitelerden. Gerçi mesafeli satış sözleşmesi yapılıyor ama genede araştırmadan alışveriş yapmak istemiyorum.

İnternetten alacaksanız sanalpazar, gittigidiyor yada farbul.com dan almanızı tavsiye ederim. Ancak kargo ücretini hesaba katın.

Ayrıca bir arkadaş yazmıştı, servisler yaza girerken kışa girerken kampanya yapıyorlarmış. Orjinal amortisörleri 145 lere bulmak mümkün oluyormuş. Enyakın servisi arayıp bir sorun isterseniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnternetten alacaksanız sanalpazar, gittigidiyor yada farbul.com dan almanızı tavsiye ederim. Ancak kargo ücretini hesaba katın.

Ayrıca bir arkadaş yazmıştı, servisler yaza girerken kışa girerken kampanya yapıyorlarmış. Orjinal amortisörleri 145 lere bulmak mümkün oluyormuş. Enyakın servisi arayıp bir sorun isterseniz.

Servis fiyatı 355,00 tl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servis fiyatı 355,00 tl

O ne be? Başka yerde yazmıştım yine yazayım. Bu amortisör fiyatları ve bu yollar bu gidişle beni mazdadan vazgeçirecek ya.

Geçen hafta bulunduğum yerdeki bir parçacı yukarıda resimleri eklenmiş olan kyb amortisörlerden getirdi. Tanesi 170 lira. 4 tane aldım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O ne be? Başka yerde yazmıştım yine yazayım. Bu amortisör fiyatları ve bu yollar bu gidişle beni mazdadan vazgeçirecek ya.

Geçen hafta bulunduğum yerdeki bir parçacı yukarıda resimleri eklenmiş olan kyb amortisörlerden getirdi. Tanesi 170 lira. 4 tane aldım

Merser ve Evo dan aldım fiyatları ikiside aynı şeyi söyledi. 355,00 TL önümüzdeki hafta Trabzondayım nasipse bide adnan mazda ya soracam gidince bakalım onlar ne diyecek paylaşırım muhakkak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

2006 model mazda 3 arabamın ön amartisörleri yağ kaçırmaya başlamış. Servis değişecek dedi ama tanesi 355 lira. Orjinal olmayanlar süspansiyonu sertleştirir dediler. 355 lirada çok pahalı daha z rotlar ve 90 bin bakımı var. Orjinal taktırmasak arabanın sürüş keyfi gider mi ne yapmalıyım. Ya da daha ucuza orjinal bulamaz mıyız ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben eski mazda3 ümde parça garantili olarak serviste değişmiştim içimde rahat etti arabada. Orjinal olmayanlar konfor, ses ve ömür açısından yetersiz olduğundan uzun vadede mantıklı gelmemişti. En az 2-3  yıl daha binerim derseniz servisi tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En az iki yıl daha binerim ama orjinal de çok pahalı 350 lira tanesi ne demek ya. Kyb marka var acaba onu tavsiye eder misiniz ? Ya da orijinali ne marka bunun en azından internetten kendin alayım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Markasını bilmiyorum ama servisi arayarak bilgi alabilir,  kullandıkları markanın orjinal ve yumuşak olup olmadığını danışırsanız yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orijinalinin markası yazmıyor parçalar mazda genuine parts diye geliyor. Mazda 323 lerde kyb ve tokico kullanılmış. Arabanın sürüş keyfini kaybetmek istemiyorum o yüzden orjinal olsun diye direniyorum ama parçayı servisler dışında bulmak imkansız gibi birşey.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kutuda mazda yazar ama amortisörün bir yerlerinde markanın ismi yazması lazım. Mazda amortisör üretmiyor o yüzden mazda yazılı kutunun içine girince kalitesi artmaz. Mazda 3 için 5-6 seçenek var ama sen ucuz istediğin için billstein ve koni öneremeyeceğim zaten.

Yağlı amortisörler gazlılara göre daha yumuşak. Monreo olabilir tokico bulursan o da olur. Ucuza maysan ve federal power var ama ne kadar dayanır muamma.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...