Jump to content

LPG'li araçlar yetkili serviste bakılıyor mu?

fkafka
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bildiğim kadarıyla yok mazda da böyle bir uygulama.Lpg bakımı ayrı yapılıyor sadece.

lpg takıldıktan sonra bakım yapıyorlar mı diye sürüyor :)

Benim lpgyi servis taktı :) sorun yok , merak etme :)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lpg takıldıktan sonra bakım yapıyorlar mı diye sürüyor :)

Benim lpgyi servis taktı :) sorun yok , merak etme :)

Servis mi taktı? :ohmy:

Mazda servisi LPG mi takıyor? Var mı İstanbul'da böyle birşey? Hangi marka taktılar bu arada?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara Başayar taktı . Gasitaly . Lpg ile ilgili durumlar garanti dusu sayılıyor . Gerisini etkilemiyor . Ama Başayar artık yetkili servis değil. Lpg ile ilgisi yok ama. İstanbulda var mı bilmiyorum . Brc, landirenzo, prins, gasitaly bunları taktıktan Mazda 3 kullanıcıları var ve uyum sorunu yaşamadılar .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara Başayar taktı . Gasitaly . Lpg ile ilgili durumlar garanti dusu sayılıyor . Gerisini etkilemiyor . Ama Başayar artık yetkili servis değil. Lpg ile ilgisi yok ama. İstanbulda var mı bilmiyorum . Brc, landirenzo, prins, gasitaly bunları taktıktan Mazda 3 kullanıcıları var ve uyum sorunu yaşamadılar .

Bildiğim kadarıyla servisler araçların LPG ile uyumsuz olduğunu, takılmaması gerektiğini söylüyordu. O yüzden servisin LPG takması çok garip geldi bana :) Garanti falan zaten yok, 2009 aracım :)

Tam karar vermiş olamsam da son zamlardan sonra ciddi ciddi araştırmaya başladım. Şuan için bir numaralı adayım Derince'de BRC takan Faruk Bey. Sırf ustalığı tavsiye edildiği için 10 km'de de BRC takan yetkili bayi olmasına rağmen Derince'ye gideceğiz sanırım :) Tabi esin karar verebilirsem :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok yol yapıyorsan tak, ben memnunum. Otomatik fazla yakıyor ve çok yol yapıyorum . Serviste sıkıntı , uyumsuzluk var diyen duymadım . Hepsi de takiyor Lpg . Bakımlar düzgün olsun, iyi yağ kullan problem çıkmaz Allah'ın izniyle ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok yol yapıyorsan tak, ben memnunum. Otomatik fazla yakıyor ve çok yol yapıyorum . Serviste sıkıntı , uyumsuzluk var diyen duymadım . Hepsi de takiyor Lpg . Bakımlar düzgün olsun, iyi yağ kullan problem çıkmaz Allah'ın izniyle ;)

Benzin fiyatından ötürü çok yol yapamıyorum aslında :D Sadece işimi görüyorum, gönül rahatlığıyla gezemiyorum. Buna rağmen sene de 10000 km yapıyoruz. LPG ile 15-20 bin olur diye düşünüyorum. Yine ödeyeceğimiz para değişmez yakıta ama en azından gezmiş oluruz :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...