Jump to content

Mazda Neden Ucuz Değil?

berkemurat
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

aynen dediğiniz gibi, herkesde olan arabaya bende binemiyorum. benim bindiğim arabaya başkaları binmesin, sokaklarda fazla görünmesin mümkünse. bende eskiden alfistiydim. hatta hala alfistiyim diyebilirim. aklımda hala eski aracım olan alfa romeo 166 v6'lardan almak var. ha ne zaman alırım? ancak o arabanın totosunu toplayacak kadar maddi olarak rahatladığım zaman ;D ;D ;D alfa 166'yla kızılaya bir girerdim, herkes döner bir daha bakardı 8) arabalarım hep farklı, sıra dışı oldu. hep de öyle olacak 8) yoksa gidip mazda 6 alacağım paraya yıkık bir vw alabiliyordum...

ben sürüdeki kuzu değil, kurt olmayı tercih ediyorum 8) ba ba ba lafa bak 8):2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 42
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

4

• emregc

4

• fkafka

5

• domestos

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

aynen dediğiniz gibi, herkesde olan arabaya bende binemiyorum. benim bindiğim arabaya başkaları binmesin, sokaklarda fazla görünmesin mümkünse. bende eskiden alfistiydim. hatta hala alfistiyim diyebilirim. aklımda hala eski aracım olan alfa romeo 166 v6'lardan almak var. ha ne zaman alırım? ancak o arabanın totosunu toplayacak kadar maddi olarak rahatladığım zaman ;D ;D ;D alfa 166'yla kızılaya bir girerdim, herkes döner bir daha bakardı 8) arabalarım hep farklı, sıra dışı oldu. hep de öyle olacak 8) yoksa gidip mazda 6 alacağım paraya yıkık bir vw alabiliyordum...

ben sürüdeki kuzu değil, kurt olmayı tercih ediyorum 8) ba ba ba lafa bak 8):2funny:

Vallahi bende Mazda mı almadan önce Alfa GT 2.0 Selespeed alıyordum, önceki kazamdan ötürü kız arkadaşım ve ailemin baskılarından ötürü 5DR HB alma koşulu konuldu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30 binlerden fazla vermek  bir arabaya lüks oluyor bence bu nedenle 2. elde takılıyorum çünkü yabancılara baktığımızda basit işlerde çalışarak ortalama 2000-3000 usd  kazanıp  16.000 dolara yani 32.000 tl civarına bu araçları satın alıyorlar, biz ise 60.000 leri telaffuz ediyoruz içine 5 tl lik benzini koyacağımız araçlar için...

Şimdi bu paralara neler alabileceklerinizi düşünün, 5 sene sonra düşük fiyata satılacak araba mı yoksa değerine değer katabilecek bir arsa gibi yatırım mı :)

Tamamen katılıyorum üstadım, lakin kişide arsa, ev bark, yazlık vs. varsa o zaman da bütçesine göre en iyisine binmeli, cimrilik yapmamalı.  :):D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...