Jump to content

Mazda 3 için Usb Soket

alpererturk
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

track cdler kayıpsız ses olduğu için mp3 ve türevi kayıplı sıkıştırılmış ses dosyalarına göre oldukça kalitelidir. 128 kbps mp3 ile 320 kbps mp3 arasında bile belirgin fark oluyor. usb de sorun yok aslında problem usb üzerinden flac ve alac gibi kayıpsız sıkıştırılmış dosyaları okumuyor olması.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

track cd ler mp3lerden 32kbps olsa dahi daha iyi ses mi veriyor arkadaşlar ?

Kesinlikle evet. Zaten mp3ler track cdler üzerinden kayıplı şekilde sıkıştırılarak elde ediliyor. Track cd yada dosya formatı ismiyle söylersek cda dosyalarına en yakın kalitede ve yine az yer kaplaması için sıkıştırılmış dosya formatı flac ve alac uzantılı ses dosyalarıdır.

Ben bilgisayar ve müzik çalarımda flac dinliyorum ama maalesef arabada mp3 dinlemek yada track cd bulmak zorunda kalıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Evet sökülmesi gerek ama zannettiğin kadar zor bişey değil. Sitede de vardı youtube'dada var. sadece 2-3 dakikanızı alır o kadar. Teybin arkasında da soketin takılabileceği yalnız 1 yer var zaten.

Cihazı torpido gözüne nasıl uzatabiliriz.yani teyibin arkasından oraya kanal mı açmak lazım.

Türkiyede nerden alabiliriz?

Gebzeden?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cihazı torpido gözüne nasıl uzatabiliriz.yani teyibin arkasından oraya kanal mı açmak lazım.

Türkiyede nerden alabiliriz?

Gebzeden?

Torpido değilde bence kola dayamanın altında ki, eşya koyma gözü daha mantıklı. Benim aracımda usb kablo ucu torpidonun içinde. Sürücü koltuğunda otururken, oraya uzanmak sıkıntı.

Ama kol dayamanın altında olunca, her türlü işlem yapmak çok kolay...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...