Jump to content

1999 323 Ön Panjur Nikelajı Lazım

Lupara

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yakınlarınızda bir çıkmacı filan varsa bana orjinal bir nikelaj arayalım. Gören duyan olursa buradan mesaj atabilirsiniz.

Yada modifiye amaçlı başka fikri olan varsa o da kabul.

$(KGrHqZHJE8FBzzO6nSUBQkVS,iWug~~60_35.JPG

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yollarda fırlayan taşlardan dolayı yer yer soyuldu. Ben de söktüm. Çok kötü görünüyordu.

Sökerken köşe klipsleri de kırdım. Şimdi ya kaplama yaptırmam gerek yada yenisini alamam gerek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni bir çözüm buldum. Aşınmış yerlere ince zımpara yaptım. Parlak siyah sprey boyayla boyadım. Şimdilik harika görünüyor. Araca taktıktan sonra fikir vermesi için fotoğraf eklerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu fiyata sadece nikelaj mı yoksa plastik ızgarası da dahil mi?

bu yaşta bir araç, hala sıfır ve orjinal parça... tabiki logo ve nikelaj kısım... ama diğer markalarda bu paraya sadece logo alabilirsiniz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu yaşta bir araç, hala sıfır ve orjinal parça... tabiki logo ve nikelaj kısım... ama diğer markalarda bu paraya sadece logo alabilirsiniz...

Gerçekten de 15 yaşındaki aracın kaporta aksamının serviste bulunabilmesi şaşırtıcı.

Boyama işini hallettim. Çok ta beğendim. Yarın takıp bir bakayım. Hoşuma gitmez yada bir durum olursa size dönerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fotoğrafları çektim.

Önce logoyu söküp, nikelajlı parçanın atık yerlerini ince zımparayla zımparaladım. Sonra boyadım. İnşallah dayanıklı olur.

Araba çok kirli olduğu için genel duruşunu unutmazsam ileride eklerim.

v7r1bn.jpg

2j5m886.jpg

io3sky.jpg

jhrl3r.jpg

rpyn2.jpg

rpyn8.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.