Jump to content

115 Hp Dizel 6 İleri Düz Vites 1. Viteste Neden 20 Km Hızı Geçmiyor

ibomaz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Dün akşam iş çıkışı test etme fırsatım oldu. 4500 deviri buldum. 43-45 Km hızı buluyor araç. Müziğin sesini bayağı bir açtım ki, o bağıran motorun sesini duymayayım diye. :)

peki bu arkadasın ki niye 20'yi geçmiyor ? Baskı mı bitmiş ?

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 60
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

8

• NoooFearrrr

5

• İlhan

12

• ibomaz

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Dün akşam iş çıkışı test etme fırsatım oldu. 4500 deviri buldum. 43-45 Km hızı buluyor araç. Müziğin sesini bayağı bir açtım ki, o bağıran motorun sesini duymayayım diye. :)

Tebrikler İlhan, motoru da bir enjektör temizleyicisi ile ödüllendirirsin artık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vallahi bilmiyorum kardeşim. Çünkü ben sakin bir kullanıcıyım. Bu güne kadar limitleri hiç zorlamadım desem yeridir. Dün bile içim gitti, o yüksek devire be bağırışa. Kendi kendime gülerek, köy yolunda durdum ve test ettim. :)

Ara sokaklarda patinajla yapsaydın abi, Apaçi Style Mode:ON :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

peki bu arkadasın ki niye 20'yi geçmiyor ? Baskı mı bitmiş ?

Vallahi o kısmını bilmiyorum Fatih'çim. Artık el frenini indirmeyi mi unutuyordur. Yoksa baskı balatası mı bitiktir bilemem. :) Şaka bir yana ilginç gerçekten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende baskı balata diyorum, yazılım olsa ilhan da geçemeyebilirdi ..Ve 1. viteste her araç bir 30-40km rahat görür diyorum, 20km çok düşük kalıyor, sanki L düşük devir vitesi gibi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kalkışta gaz ve frene beraber basılır , kaçırırsa baskıdır. Stop ederse başka bir durum var demektir . Deneyin bi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kalkışta gaz ve frene beraber basılır , kaçırırsa baskıdır. Stop ederse başka bir durum var demektir . Deneyin bi

Frene basılır derken, el frenini çekersin demek istiyorsun sanırım. :) Guzu senin ki gibi otomatik değil ki !! Öbür türlü debriyaj pedalı için, üçüncü bir ayak daha lazım. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Frene basılır derken, el frenini çekersin demek istiyorsun sanırım. :) Guzu senin ki gibi otomatik değil ki !! Öbür türlü debriyaj pedalı için, üçüncü bir ayak daha lazım. :)

yoo yapabilirsin :) yaptım , biliyorum :P sag ayakla frene , topukla gaza basıyorsun :) kahretsin iki kelime ciddi yazamıyorum :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Meğersin bu 1.viteste 20 Km hız muhabbeti bir iddiadan oluşuyormuş. Forumda en az 10 kişiye 1.viteste maksimum devir ve maksimum hıza ulaştıracağım iddiasından ibare imiş. Aynı inci sözlük TC mevzusu gibi.  ;D:geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar sanıırm bu mazda3 dizellerde baskı balata kronik bir sorun...sorun yaşayan arkadaşlar olmuş takıp ettiğim kadaarıyla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar sanıırm bu mazda3 dizellerde baskı balata kronik bir sorun...sorun yaşayan arkadaşlar olmuş takıp ettiğim kadaarıyla...

tek bir seride var galiba. Garantiden değişiyorlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Meğersin bu 1.viteste 20 Km hız muhabbeti bir iddiadan oluşuyormuş. Forumda en az 10 kişiye 1.viteste maksimum devir ve maksimum hıza ulaştıracağım iddiasından ibare imiş. Aynı inci sözlük TC mevzusu gibi.  ;D:geyik:

Aklıma direk Bir Zamanlar Meksika Filminde ki Barmen fıkrası geldi ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

115 beygir dizel mazda 3 ü olup; aracım 1. viteste çok seri diyebilen var mı?

Siz açtığınız konuya yazılanları okudunuz mu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

115 beygir dizel mazda 3 ü olup; aracım 1. viteste çok seri diyebilen var mı?

İbrahim Bey, aracınızda muhtemelen baskı-balata sorunu var. servise gösterseniz iyi olur
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...