Jump to content

Jant Son Karar ???

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hocam Özel mesajla adresi yolluyorum öyleyse :) 19 gibi duruyo maşallah canavar, önden çekişli ama idare edeceğiz artık yavaş yavaş fazla sıkıştırmadan kullanıcaz artik.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 84
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• honuuu

43

• domestos

4

• EfeAksoy

9

• murat2580

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Abi hafta sonu Bursa'daydık oralarda aradım taradım bi yerde buldum diye sevindim bijon aralığından kaybettik 112*5 çıktı... yok maalesef.

Bakalım şimdi öncelikle İstanbul'da Jantmax diye bir yer var orayı arayacağım. Forumdan "Son İrlandalı" nickli arkadaş da jantlarını oradan almıştı, eğer orada varsa aynı arkadaş vasıtasıyla hem denetme şansımızda olacak,  ofsetten dolayı çamurluğa sığıyor mu taşıyor mu görmüş olacağız.

O da olmazsa Ankarayı deneyeceğim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam kardeş hayırlısı ankarada yardımcı olacagım bir şeyler olursa haber verirsin

Teşekkürler abi, numaran kayıtlı :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kıskandım şimdi ben :)

Onur jantları aldığında test için takarım 1 hafta aracıma sürtüyor mu sürtmüyor mu öğreniriz :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bi bulsam janti al 1 hafta degil 1 ay tak ama yok piyasada. İstanbul'u aradim orada da yok. Zaten adamlar sahibindene birsuru farkli satici ismiyle farkli telefon numaralariyla ilan koymuslar. Birini ariyorum kapatiyorum, baskasini ariyorum yine ayni ses,

-birader demin ben seninlemi konusmustum,

-evet abi,

-vossen,

-evet abi,

-tamam hayirli isler,

-iyi gunler abi...

İzmir'de bir yerle daha konustum az once getirtiriz ne olacak diye gaza geldiler, ben birsuru yerle konustum ithalatcida dahi kalmamis diyorlar dedim, eee biz sizin numaranizi bi alalim donelim :)

Simdi bir de ankarayi arayacagim bakalim oralarda elinde olan varmi???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

47oq.jpg

İzmir, istanbul, bursa, ankara aramadigim yer kalmadı jant yok arkadaşlar, Cuma günü gittigimde buldugum parlak siyah ve polishli olanı alıp grafit griye boyatmaktan baska çözüm göremiyorum, başka bir tavsiyesi olan var mı acaba ??? ??!?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ankaradaki elemanlarda yokmuymuş linki olan satıcıda

Yokmus onu da aradim...

Yeni janta boya yaptırmakta çok mantıklı değil abi. Fabrikasyon boya gibi olmaz.

Ya boya ya da plastidip yaptircam, fabrikasyon boya gibi olmama ihtimali de var tabi ama artık onu göze almam lazım... Almamalımıyım???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardeşim kendi jant aldıgım yeri aradım adam getirtiriz dedi 2 gün içinde elimizde olur dedi fiyat olarakta 1000 tl dedi replika

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi sabah ben aradim sadece piano black olanini (yani benim alip boyatacagim model) var dediler. Eger grafit gri 18" 8'e 8 ofset getirtebileceklerse hemen arayim konusayim ben tekrar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Numarasini ve konustugun adamin adini verebilirmisin abi, ayni adamla konusayim yanlislik olmasin, biri var biri yok diyo ugrasmayalim?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mehmet benim jant aldıgım adamın adı ama tlf la açan kişi kimdi bilmiyorum genç bir elemandı sen az önce bir arkadaş konuşmuş de öyle gir konuya tlf numarası 0312 384 40 10

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi aradım şimdi getirecekleri jantlar 8,5'a 9,5. Telefondaki arkadaş çamurluğa sıgarmı sıgmaz mı bisey demedi ama cuma günu gittiğim jantçı, 8'e 9'u hesaplayıp sığmaz dediği icin 8,5'a 9,5'u almaya cesaret edemedim açıkçası. Birde bu lanet şeyin ofsetle birlikte ET değeri felan da oluyor hesap kitap iyice karışıyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

deneme yaparlarsa ben aracı götürürüm denesinler istersen sen ona göre pazarlık yap istersen  sen bilirsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Keske yapsalar süper olur aslında, ama sipariş üzerine getirttikleri jantı denetme, olmazsa bırakma olayına yanaşacaklarını sanmıyorum. İzmirdeki adamlar siparis getirtmeyi bosver, ellerindeki jantlari bile takmiyorlar, arbanin yanina koyariz bak yakıştırıyorsan senindir diyorlar... Ama yine de birazdan bi ararım bakalım isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...