Jump to content

Yeni (2014) Mazda3 Olası Fiyat Tahminleri

m_a_s

Tavsiye Edilen Mesajlar

Fiyatlar konusunda her hangi bir fikri olan varmı arkadaşlar

Bir kaç konuda tartışılmıştı; ben 70 bin TL'den aşağı olmaz demiştim ve hala aynı fikirdeyim...

:P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 438
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

o civarlarda olursa aracımı değiştirmeyi planlıyorum ciddi ciddi ilk alıcılardan olabilirim bayi ile aracımı alırken kısa bir muhabbet geçmişti fiyatlar belli olunca ciddi anlamda konuşacağım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az önce mazda bayisi ile konuştum yeni araçlar 2014 mayıs haziran gibi ellerinde olacakmış fiyat olarak net değil ama 62-63 civarlarında olacak dedi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sıraya adımı yazdıracağım sanırım

sıra mı ? sıra var mı ki adınızı yazdıracaksınız :D  yeni golf çıkmadan evvel sokaktaki 10insandan en az 5i biliyordu mazda3ü kim biliyor acaba
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sıra mı ? sıra var mı ki adınızı yazdıracaksınız :D  yeni golf çıkmadan evvel sokaktaki 10insandan en az 5i biliyordu mazda3ü kim biliyor acaba

Çaktırma Ege... Sıra yazma edebiyatı bir bakıma pazarlama stratejisidir...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şaka değil zaten araçlar fazla adet gelmiyor ülkeye , bu kadar bekleyen hastası varken yetmeyebilir... Sonradan gelenlerin fiyatlarıda malum biraz artabiliyor yoğun talepten ötürü...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

beni naçiziane fikrim en alt pakedin 45 000TL'den başlaması ve türkiyeye gelen lansman arabasının 1.5inin aynısının da yaklaşık 70-75 000TL olacağı..  Bakalım kaç peraya gelecek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu tarz kıyaslamayı Ege yapmıştı...

benimki abd kıyaslamasıydı abi :D almanya fiyatlarına hiç bakmadım valla ama pahalıymış diye duydum.. 

Benim 76 000 olur dememin en büyük sebebi son birkaç yıldır mazda'nın fiyatlandırma politikasının vw'ye benzetmemdi. golf,jetta ve mazda3ün fiyatları hep benzer tutulmaya çalışıyordu gibi geldi. Bu bahsettiğimiz fullükte bir golf 700000leri geçip 76000ya kadar gidebiliyor galiba... 

Bir de kimse mazda6'nın 117000e geleceğini tahmin etmiyordu mesela. mazdaTR'nin artık biraz pahalı satmaya başladığını unutmamak gerek..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten Mazda Türkiye kurulduğu ilk günlerde "ucuz araba satmayacağız" açıklamasını peşinen yapmıştı... Yani bizden beklentiniz büyük olmasın, sizi hayal kırıklığına sevk edebiliriz demeye getirmişlerdi ki; öyle de oldu.

;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ufak artırsınlar fiyatları , şirketler 70 binlere satılan  A serisi  Mercedes'leri kiralamaya başladılar bile , peşinden vatandaş da gelir, işler zorlaşacak seneye , bari Mazdacıları memnun etselerdi  makul fiyatla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...