Jump to content

Yeni (2014) Mazda3 Olası Fiyat Tahminleri

m_a_s

Tavsiye Edilen Mesajlar

İlk günden itibaren 70 bin ve üzeri demiştim, siyasi iktidar sağolsun sırf ben haklı çıkayım diye küçük bi ÖTV ayarlaması yaptı hamdolsun...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 438
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Benı heyecanlandıran incelemelerden biri izlemediyseniz kaçırmayın

Bayiler boyadan sonra rengi tutturamazlar ise(sedefli beyaz gibi mesela)  Vector 3 dedikleri Mazda 3 aracı (1:50 dk daki) örnek gösterebilirler :) adamlar 4 çeşit kırmızı ile renklendirmişler aracı sportiflik adına... Yalnız Mazda3 hb baya sportif olmuş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bayiler boyadan sonra rengi tutturamazlar ise(sedefli beyaz gibi mesela)  Vector 3 dedikleri Mazda 3 aracı (1:50 dk daki) örnek gösterebilirler :) adamlar 4 çeşit kırmızı ile renklendirmişler aracı sportiflik adına... Yalnız Mazda3 hb baya sportif olmuş...

çok güzel hepsi :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

rüyamda gördüm 70'den başlıyordu

Diğer markalardaki artışları ve rakipleri gözönüne alırsak ,

Ben 51 000 ile 55 000 aralığında başlıyacağını düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hadi hayırlı olsun 60 dan başlar 70 e uzanır , sonra  yeni mazda 6 gibi sadece bayide görürüz.. hiç kimse o kadar para verip almaz...  abd de 17.000 $ vergiler dahil , avrupada 17.000 € söyleyecek söz yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vay arkadaş hem yaşam kalitemiz düşük, hem de en fazla fiyatı biz veriyoruz bir şeye sahip olmak için, şaka gibi

Harika bir tespit, şapka çıkartıyorum... Bu yüzden milletin hedefi, "bir ev bir araba" sanırım...

:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni mazda3 fiyatları 65 bin tl ve 75 bin tl arası olur. Bu fiyatlara kimse almaz bence kampanya yaparlar sonra 60.000 bin civarlarında satar. Reklam olmazsa zaten bilen alır bilmeyen arabaya bak ne güzel ama reklamı yok vs yok alınmaz derler. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...