Jump to content

Yeni (2014) Mazda3 Olası Fiyat Tahminleri

m_a_s

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kaça gelir yakında belli olacak. Fakat bu satış politikasıyla hiç birşey değişmeyecek. 117.000 tl ye mazda 6 getirip ucuz araba satmıyacağız diyen bi müdüre sormak lazım nasıl müşteri çekecekmiş? Peki ya kampanya ? Yeni gelen mazda 3 modelini biz konuşuyoruz,bekliyoruz. Peki ya mazdayı bilmeyen? Ne reklam görüyorlar ne kampanya duyuyorlar? Alman arabaları dışında nerdeyse her firmanın kullandığı 0 faiz yok. Reklam yok. 2. El yok. Ben 65-70 bin tl vericem. Kredi cekersem nerdeyse çektiğim kadarın 3 te birini faiz ödeyeceğim. Sıkışırsam ucuza satacağım. Tamam mazda güzel araba seviyorum ama bu kadarı fazla!

Mantık, tutkunun önüne geçiyor bazen...

Aşık olmak lazım tutkulu olmak yetmiyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 438
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

manuel viteste geri vitese dikkat ettinizmi hiç..ben yeni fark ettimde..çok tatlı olmuş..mercedes gibi yapmışlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rusyadaki en full 1.5 motor otomatik 120 ''beygirin'' fiyatı 58500 e denk geliyor. Vergi farkı nedir onu bilirsek fiyat da ortaya çıkar bence...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat ortaya çıkacak da kim alacak onu bilmiyorum. En dolusunun impresiveden farkı adaptif ön far sistemi, blutut, ön paneldeki gösterge...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya arkadaşlar hiç piyasada araçların fiyatlarına baktınız mı ?

50-60 dan aşağı araç yok. ucuz  olanlarda da donanım yok. Bu araçlar tutacak, 2. el sorunu olmayacak. 70 çok para ama piyasaya göre normal olur. piyasa saçma yani . 2.el hele öldü resmen. 0'ından pahalı yazanlar mı dersin, 2004 de 15'e aldığı arabayı 26'ya satan mı dersin. Bu ara araç alınmaz sanıyorum. takipteyim yinede :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

50-60 dan aşağı araç yok. ucuz  olanlarda da donanım yok. Bu araçlar tutacak, 2. el sorunu olmayacak. 70 çok para ama piyasaya göre normal olur. piyasa saçma yani . 2.el hele öldü resmen. 0'ından pahalı yazanlar mı dersin, 2004 de 15'e aldığı arabayı 26'ya satan mı dersin. Bu ara araç alınmaz sanıyorum. takipteyim yinede :P

Hocam ben de benzer şeyleri yazacaktım..Dün otomatik Golf 82 Bin, Tiguan 90 küsür bin görünce şok oldum..fiyatlar acayip uçmuş..araba işi iyice yalan oldu anlayacağınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hemen örnek;

Kaptur kurbağası bile 50bin olmuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

2014'ün ilk ayı bitmiş, arabayı bırak ortada fiyat bile yok.

Bu politika hakikaten Türkiye'yi o kadar da dikkate almadıklarının bir göstergesi, "biz fiyatımızı çekeriz, alan alır almayan almaz" diyeceklerse kendimizi Mazda 6'daki gibi rakamlara hazırlamamız lazım. Gittikçe ümidimi kestiğimi söylemem lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maalesef çoktan potansiyel mazda3 alıcıları kaybolmaya başladı bile.

Tüm avrupa ülkelerine mazda3 geldi bile bir tek türkiye'ye gelmedi herhalde..

Araba alma arifesinde olan birini söylüyorum mazda'yı iyi bilen biri diyorum yeni mazda3 gelecek ona bakarsın fiyatlar da fena olmayacakmış ama arabanın geliş tarihi daha belli değil. Peugeot 308'in eli kulağında zaten.  Bu vergi zamları yüzünden araba alma niyeti olan herkes vergi zammından etkilenmemek için stoklardaki araçlardan aldı zaten.. Daha mazda3ün fiyatı açıklanacak ta araba gelecek tee...

Aklında mazda3 olan çoğu kişi otomobil aldı bile maalesef...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla yeni mazda 3 2014 fıyatlarına baktım dört bes ülkede satış fıyat ları 15750 dolar ıle 26000 dolar arası  değişiyor .satılacagı rakamlar 50 ıle 65 arası ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni Mazda 3 Nisan ayında Türkiyede,

Sabredin gençler 2 2.5 ay kaldı.

Yeni Mazda 3  en boş modeli 1.5 Motor için - 60Bin tl

İmpresive gibi en dolu modeli ise 1.5 Motor için - 70-75 bin civarında olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

60 bin mi?Eğer bu fiyattan başlarsa direk ölü doğar araç.Çoğu pahalı denen rakipleri bile 50 bin liradan başlıyor, üstelik her ne kadar Mazda 3 üstündeki 1.5 Skyactiv motor ekonomik olsa da sonuçta bildiğimiz atmosferik motor, performans anlamında turbo beslemeli rakiplerinden geri kalıyor doğal olarak, e bir de 60 bin TL baz modele istenecekse benim Mazda 3 maceram başlamadan biter.Çoğu kişi içinde durumun farklı olacağını sanmıyorum.Umarım bu kadar uçuk bir fiyatla giriş yapmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

60 bin mi?Eğer bu fiyattan başlarsa direk ölü doğar araç.Çoğu pahalı denen rakipleri bile 50 bin liradan başlıyor, üstelik her ne kadar Mazda 3 üstündeki 1.5 Skyactiv motor ekonomik olsa da sonuçta bildiğimiz atmosferik motor, performans anlamında turbo beslemeli rakiplerinden geri kalıyor doğal olarak, e bir de 60 bin TL baz modele istenecekse benim Mazda 3 maceram başlamadan biter.Çoğu kişi içinde durumun farklı olacağını sanmıyorum.Umarım bu kadar uçuk bir fiyatla giriş yapmaz.

Al benden de o kadar. Ama 60 tl den başlayacağını sanmıyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu yeni Mazda 3'ün fiyatını hangi kurdan tahmin edeceğiz arkadaşlar? Sabahki mi? Akşamki mi? Dünkü mü? Yarınki mi? Geçen ayki mi? Şubattaki mi????

Siz kuru söyleyin, ben size fiyatınızın ne olduğunu söyleyeyim!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...