Jump to content

Yeni (2014) Mazda3 Olası Fiyat Tahminleri

m_a_s

Tavsiye Edilen Mesajlar

En dolusu 65bin TL olursa yada bu civarlarda ben almayi dusunuyorum .fiyat listesine gore arabami satisa cikaricam. Ama 70bin ve uzeri olursa sadece showroomda bakmaktan oteye gidemem

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 438
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

dün bayiden aracımı alırken bu konuyu konuştuk..kesin olmamakla birlikte giriş paketi 30-65 arası olur ama kesinlikle 66 olmaz diyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30 mu ?

60-65 olmasın... :)

60 olması benim işime gelir, son kasa impressive'lerin fiyatı düşer en azından...

(umut fakirin ekmeği ne yaparsın)

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30 mu ?

60 olması benim işime gelir, son kasa impressive'lerin fiyatı düşer en azından...

yanlışlıkla 30 yazmışım..Allah mı söyletti ne :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence öyle bir beklentiye hiç girme abi..bayilerde impressive zaten kalmamış galiba devamı da gelmiyor malum üretimi bitirdiler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence öyle bir beklentiye hiç girme abi..bayilerde impressive zaten kalmamış galiba devamı da gelmiyor malum üretimi bitirdiler..

Yeni kasa devreye girdiğinde fiyatı uygun olursa, ikinci el impressivve alacak olsam biraz daha dişimi sıkar yeni kasa alırım... Böyle olunca da; piyasadaki satılık olanların fiyatı doğal olarak düşer...

Dedim ya; umut fakirin ekmeği...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oto cacusları yenı mazda 3 ü yakaladıkları zaman ben kpss çalışıyorudum mayıs ayıydı galiba :) Aradım müşteri hizmetlerini ocak ayında gelecek demişlerdi fiyatını ormutumm belli değil fakat eski mmodelden 5 bın lıra daha pahalı olacağını soylemıslerdi ve ocak ayında gelecekdi.

Mart ayına geldık bi haber hala

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oto cacusları yenı mazda 3 ü yakaladıkları zaman ben kpss çalışıyorudum mayıs ayıydı galiba :) Aradım müşteri hizmetlerini ocak ayında gelecek demişlerdi fiyatını ormutumm belli değil fakat eski mmodelden 5 bın lıra daha pahalı olacağını soylemıslerdi ve ocak ayında gelecekdi.

Mart ayına geldık bi haber hala

O dönemde boşbakan ile chemmat kol kolaydı, ayakkabı kutuları sadece dükkanlarda istiflenir içinde de ayakkabıların diğer tekleri olurdu, ülkenin hukuk sistemi kötü olsa da sistemi vardı, tırlar ensest ilişkiler içinde yurt dışına çıkarılmıyordu, bakanları çocukları iş takiplerini ortaya çıkmadan yapıyorlardı, birilerinin evlerinde çuval çuval paralar yer değiştirmeyi bekliyordu, dolar 1,75 altın 79 liraydı, faizler bir gecede yarı yarıya arttırılmamıştı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O dönemde boşbakan ile chemmat kol kolaydı, ayakkabı kutuları sadece dükkanlarda istiflenir içinde de ayakkabıların diğer tekleri olurdu, ülkenin hukuk sistemi kötü olsa da sistemi vardı, tırlar ensest ilişkiler içinde yurt dışına çıkarılmıyordu, bakanları çocukları iş takiplerini ortaya çıkmadan yapıyorlardı, birilerinin evlerinde çuval çuval paralar yer değiştirmeyi bekliyordu, dolar 1,75 altın 79 liraydı, faizler bir gecede yarı yarıya arttırılmamıştı...

Veli hocam dikkat et seçimlerden sonra senide almasınlar takibe..malum Başçalan duman edecek milleti seçimden sonra :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli hocam dikkat et seçimlerden sonra senide almasınlar takibe..malum Başçalan duman edecek milleti seçimden sonra :)

Takipte olduğumu da, kendimi de çok iyi biliyorum hiç bir sorun yok... Birileri her devirde endişe ile titrerken, geceleri yastığa başımı huzurla koymak gibisi yok... Hiç kimsenin borusunu öttürmem, öttürmedim, bu yüzden de beni kimse öttüremez... :D

Yazdıklarımın hiç birisinde yalan, iftira, karalama yok, bunun için benimle uğraşacak zihniyet buyursun gelsin...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada bu ülkede bir sıfır otomobile yüzde 45 vergi ödüyoruz. Geçen yıl kayınpederin engelli indirimiyle araba alacaklardı. 40 Bin tl lik aracı bayii 22 bine düşürmüştü. Bu 18 bin tl lik verginin bir bölümü ötv bir bölümü kdv. Kdv mahkeme sürecinden sonra geri iade ediliyormuş ama netice itibariyla 40 bin tl lik araba 22 bin tl ye gelecekti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30 mu ?

Hadi hayırlı olsun. Aracınızı kaça  ve ne kadar sürede sattınız. yeni olarak ne düşünüyorsunuz.

hoşçakalın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi hayırlı olsun. Aracınızı kaça  ve ne kadar sürede sattınız. yeni olarak ne düşünüyorsunuz.

hoşçakalın.

Bana göre ederinin altında satıldı, buradan fiyat vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum... Fakat beni en çok şaşırtan, ekspertiz yaptırıldığında;

100 beygir güç üretmesi ve motorun yüzde 80 çıkması... Bu araç 217 bin kilometrede ve 21 yıllık...

Allah herkesin gönlüne göre versin.

Mazda3 dynamic otomatik düşünüyorum, nasipse tabi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana göre ederinin altında satıldı, buradan fiyat vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum... Fakat beni en çok şaşırtan, ekspertiz yaptırıldığında;

100 beygir güç üretmesi ve motorun yüzde 80 çıkması... Bu araç 217 bin kilometrede ve 21 yıllık...

sizden önceki sahipleri ve siz araca iyi bakmışsınız demek ki,

gönlünüzce bir araç alırsınız inşallah.

Bu araçlar hakikaten tüm yönleri ile sağlam araçlar, bir şartla tabi iyi bakılır ise.

Bundan önce benim de mazda 323 98 model familia aracım vardı, 2012 mart ayında bir haftada sattım, ekspertiz de tamamen orjnl, motoru da yüzde 98 çıkmıştı, alan da sevinerek ikiletmeden almıştı.

selamlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ekspertiz değerleri normal abi, ben aracı ekspertize koyduğumda orda genç bir arkadaş mazdaların normal kullanımda her 100 bin km de yüzde 10 motor kaybettiğini söylemişti. Bu senin araçta da doğrulanmış. Neyse hayırlısı olsun artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben vakitsizlikten ve ustasızlıktan tam olarak iyi baktım sayılmaz... Keçelerden yağ kaçağı varmış ama ben yağ yakıyor diye pas geçtim örneğin. 3-4 bin kilometrede 1 litre yağ ekliyordum, en sonunda keçelerin tümünü değiştirdim 1000 km olmuştu koyduğum seviyedeydi yağ çubuğu. Götürdüğüm usta aracın diriliği ve temizliğine hayran kalmıştı...

Neyse artık alan kişi hayrını görsün, en azından benim kadar memnun kalsın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim apartmanda biri var 2009 model otomatik dinamik var..serisinin son modeli..ilk sahibi..devlet kurumunda mühendis..adam garantisi bitmesine rağmen hala yetkili servise gidiyor..arabayı bir kere pis görmedim..walla içim gidiyor aracı gördükçe..geçen aylarda konuştuk satarsan mutlaka haber ver diye..görürsem yine soracağım..eğer satarsa 3 üne 5 ine bakmayıp almanı şiddetle tavsiye ederim..bu zamanda böyle orjinal ve temiz araç bulmak çok zor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...