Jump to content

Yeni (2014) Mazda3 Olası Fiyat Tahminleri

m_a_s

Tavsiye Edilen Mesajlar

almanyadaki mevcut mazda3 fiyatlarıyla bi kıyaslayın bakalım... ne çıkacak?

Okan bey Güncel kasa ile yeni gelecek kasanın başlangıç fiyatları aynı görünüyor.

Bizdede mantık aynımı olacak. Siz Aydın toplantısında yeni kasanın daha uygun olabileceğinden bahsetmiştiniz. Böyle bir şey olursa misafiriniz olurum :) .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 438
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Formulü şöyle olsa gerek :

Normal fiyat +(Personel Moral Günleri+Personel Moral Geceleri +Yılbaşı +Bayram Seyran+Seyahat +Fazla Mesai +Eğitim Şart / 900 adet araç ) =  Vou le vou coucher avec moi yani Mazdalar bundan böyle ucuza satılmayacak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

55 bin lira taban fiyat ütopik bir değer gibi görünüyor. Hele ki skyactiv motorlara gereğinden fazla önem gösteren şirket politikası göz önüne alınınca... CX-5' de -göreceli olarak- değil ama Mazda 6' da çok kesin bunu yaşadık mesela. Genelde 85-110 bandında beklenen fiyatlar tek paket ve 117 bin tl olarak açıklandı. Beklenenden çok daha fazla...

Bence taban 62' den başlar, en üst donanım 77-80 bandına kadar gider. Ki iyimser tahminim bu yönde. Güncel kasada olduğu üzere 3 ayrı donanımla giriş yaparak ve baz donanımda 70 K' dan başlatıp Mirai eşdeğeri donanımda 90 K'ya dayasalar bile şaşırmam, o derece...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guyletta denen vasıtanın mazda3'ten ne fazlası var? 66bin fiyatı . Mazda 3'e 65 çok gibi ama çok değil .

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guyletta'nın reklamında Kill Bill Uma Thurman oynuyordu, beynimize kazındı reklamı gelde binme şimdi bu arabaya Fatih , binemedim hala benim içimde kaldı ne yalan söyleyim...

Frankfurt fuarında başkan dedi ki " biz de reklamlarda bundan böyle  geneleksel düşünce tarzını bir kenara bırakıp şeyleri başka türlü yaparak değiştiren meydan okuyanları kutlayacağız ,Dick Fusbory , John Shuttleworth gibi "

Peki kim bu muhteremler:

Dick Fusbory

John Shuttleworth

Reklamların amacının vatandaşı ürüne çekmek olduğunu düşününce halkımızın çoğunun ismini daha önce hiç duymadığı bu kahramanların Mazda'ya getirisi olacağını ben düşünmüyorum...

Şimdi reklamlarda Uma Thurman gibi kahraman karakterlerin bindiği arabaya  binmek varken vatandaş ," bak negüzel Mazdalar da Dick Fusbory ve John Shuttleworth'ın bakış açısıyla üretilmiş" diyip merak mı eder bu araçları, tren gibi geçer bu reklamlar kanaatimce :) ...

Guyletta'nın fiyatı konusunda , gelen geri bildirimlere göre de fiyat şekillendiriliyordur heralde  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öyle bir yazmışsın ki emrecim , gören de guyletta yanında uma thurman da veriyorlar sanır :) ne yapayım arkadaş, kılıç kullanmayı bile bilmiyorum :(

o dediğin adamları da yeni duydum , nereden buluyorsun valla hastayım youtube kullanışına :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda'nın yeni reklam sloganı "game changers" dahilinde, reklamlarında bu ve bunun gibi insanların, geliştirdiği tekniklerden bahsediyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öyle bir yazmışsın ki emrecim , gören de guyletta yanında uma thurman da veriyorlar sanır :) ne yapayım arkadaş, kılıç kullanmayı bile bilmiyorum :(

o dediğin adamları da yeni duydum , nereden buluyorsun valla hastayım youtube kullanışına :)

:) vermeselerde Fatih en azından ben  ona sahip olacağımı zannediyorum yada onun bindiği arabaya binerek kendimi onun yerine koyuyorum reklama bakınca, bir heves bir kıpraşma oluyor yani :) ...

Şimdi Mazda yine bi reklam yapmış ama ne hissiyat uyandırıyor ne bişey, fazla teknik olmuş Amerika için bile , üstelik çok iddialı sanki herkes bundan böyle skyactive motor tarzı motora geçecekmiş gibi algı yaratmaya çalışıyor, belki de HCCI öngörüsüyle bunu yapıyorlar, ama  yinede bu reklam bir  kopyadan öteye gidememiş ilk videodaki LucrOit firmasıda aynı temada zaten yapmış reklamını (2:55') ...

Neticede demek istediğim reklamın, dolayısıyla yeni ürün için yaratılan imajın  fiyata önemli etkisi olduğuna inanıyorum...Bu yeni Mazda3 ü  daha çekici reklamlarla pazarlar umarım ülkemizde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şimdi arkadaşlar , motorlar 2.0 olacak degil mi ? skyactiv falan filan , bizdeki vergi sistemine göre 70K den aşagı olmaz... çok net

bizim arabaların piyasa degeri artar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni Mazda 3 Skyactive Turkiye`de........Hersey bastan asagiya yeni, motor, yuruyen yurumeyen tum aksam, hersey ama hersey yepyeni.....Ve bunun karsiliginda Turkiye`deki olaganustu Mazda servis hizmetleri....

Nasil olacak bu is hayal bile edemiyorum....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni Mazda 3 Skyactive Turkiye`de........Hersey bastan asagiya yeni, motor, yuruyen yurumeyen tum aksam, hersey ama hersey yepyeni.....Ve bunun karsiliginda Turkiye`deki olaganustu Mazda servis hizmetleri....

Nasil olacak bu is hayal bile edemiyorum....

Bu işe gönül vermiş olanlar (Muğla-Denizli-Konya-İzmir-İstanbul-Kocaeli-Sakarya-Ankara) rahatlıkla üstesinden gelerek müşterisine sağlıklı servis vermeye devam edecektir, diğerlerini bilmediğim için yorum yapmıyorum, sadece; senin başına gelen şeyleri başka mazda sevenler yaşamaz diyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Listede Ankara`yi da yazmissin ama yeni acilan servis disindakilerden bosuna umutlanmayalim.

Orayı açıldığı günden beridir olumlu olarak görüyorum zaten hocam... Neticede Ankara'da olduğu için yazdım...

Gitmedim görmedim ama forumdan çok olumlu yorumlar aldığım için dahil ettim.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...