Jump to content

Yeni (2014) Mazda3 Olası Fiyat Tahminleri

m_a_s

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 438
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

HB ile Sedan'ın aynı fiyata satılacağına ihtimal vermiyorum ve Mart'tan önce gelmeyecek olan aracın fiyatını şimdiden ortaya koymanın sadece "balon" olduğunu düşünüyorum...

Bu fiyatlar olursa da; iyi ses getirir diyorum... Fakat en baştan söylediğim gibi, en üst donanım fiyatının 70 binden aşağı olacağını sanmıyorum...

Başka bir yorumum da; şu andaki piyasadaki mazda3'lerin ikinci ellerinin değerleneceği yönündeydi, fakat, fiyatlar bu şekilde düşük kalırsa 50-55 bin tl ye araç almış kişiler 35-40 bine araçlarını zor satarlar gibime geliyor...

Eğer bu fiyat politikası ile satış başlarsa durgun olan mazda'nın ikinci eli tamamen bitebilir.

(şahsen)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence rakamlar oldukça inandırıcı...

Mazda, Türkiye için elindeki son kozu ve belki de son şansı çok iyi oynamak istiyor. Bunu da ancak bu fiyatlarla yapabilir. Fakat bu fiyatlar üzerinden bayilerin de birkaç bin TL'de indirim yapmaları gerekiyor.

Burada diğer en önemli husus; oluşturulacak ve yeterli bilgiye/hizmete sahip skyactiv servis ağının oluşturulmasıdır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence rakamlar oldukça inandırıcı...

Mazda, Türkiye için elindeki son kozu ve belki de son şansı çok iyi oynamak istiyor. Bunu da ancak bu fiyatlarla yapabilir. Fakat bu fiyatlar üzerinden bayilerin de birkaç bin TL'de indirim yapmaları gerekiyor.

Burada diğer en önemli husus; oluşturulacak ve yeterli bilgiye/hizmete sahip skyactiv servis ağının oluşturulmasıdır.

Son şans diye bir şey yok abi, adamlar çok uzun vadeli planlama yapıyorlar, geçen sports tv'de Route 3 etkinliğini baştan sona kadar izledim ve markaya bir kez daha hayran kaldım...

Bence; Mazda Türkiye kerhen bu işi yapıyor yoksa senede 1-2 bin araç satmak kimseyi kurtarmaz Suzuki bile tek başına 30 yıldır ayakta kalabiliyorsa Mazda'nın geçmişi bu ülkede sorgulanması gerekir...

Hedeflerin tutması için bu fiyattan versinler  yoksa 70binlere  1000 adet satışı zor yakalarlar...

Aynı şeyleri düşünüyorum fakat fiyat ne kadar aşağıya inerse ikinci eli o kadar durgunlaşır gibime geliyor...

Tabi bu benim gibi sıfır araç almayı göze alamayanlar için çölde kutup ayısını serapta somon balığı avlarken görmek gibi bir şey olur...

;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyatlar web sitesi yenilenirken yanlışlıkla koyulup kaldırıldı arkadaşlar. Muhtemelen doğru. Hatta yeni modelin tanıtım sayfasına hala erişebiliyorsunuz. Kaldırmadan bakın:)

http://www.mazda-tr.com/modeller/yeni-mazda3-sedan/

En dolu versiyonu güncel kasanın en dolu versiyonundan 6-7 bin lira daha pahalı. 60'ı geçmesini beklemiyordum ama günümüz piyasasında herkes delirdiği için bu da normal gelmeye başladı bize.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyatlar web sitesi yenilenirken yanlışlıkla koyulup kaldırıldı arkadaşlar. Muhtemelen doğru. Hatta yeni modelin tanıtım sayfasına hala erişebiliyorsunuz. Kaldırmadan bakın:)

Bu fiyatları paylaşan arkadaş da MazdaTR web sitesinden yayınlanıp, kaldırıldığını söylemiş. Ben bunu web sitesinde görmediğim için, temkinli yaklaştım. Siz gördünüz mü?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer resmi web sitesinden bu fiyatlar yayınlandıysa bence büyük yanlışlık, Mart'tan sonra bu fiyatlar ortaya çıkmazsa ne olacak??

Gerçi bizim ülkemizde ne olabilir ki? Çoğumuz bu konu ve içeriğini unutmuş olacağız...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğru olabilir, ben iki gündür takipteyim sürekli birşeyler değişiyor...Ama bu fiyatlara denk gelmedim...

Senin avatar da değişmiş abi, kızın kafasındaki Mazda logosu düşmüş :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı gören birisi olarak söylüyorum, bu fiyatlar SIRA  yazar...

Aynı düşüncede olduğum için bu fiyatlar "balon" dur diye yazmıştım... Bekleyelim ve görelim diyorum her zaman...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...