Jump to content

Yeni (2014) Mazda3 Olası Fiyat Tahminleri

m_a_s

Tavsiye Edilen Mesajlar

Fatih efendi burada herkesin yazma hakkı var. Ben kendi düşüncelerimi yazdım boş veya dolu. Boşsa üstünde durmaz geçersin. Aslında senin gibilere cevap bile vermemek lazım ama insanın da yapısı bu, hadsize haddini bildirmezsen yaptıklarının doğru olduğunu düşünür ve hadsizliğine devam eder. Ben herhangi bi konuda çok bilgili olduğumu düşünmüyorum, hislerim,tecrübelerim ışığında bişeyler söyledim. Ama senin gibi çokbilmişler insanı her ortamdan soğutur maalesef. Bundan sonra yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim.

Bu ortamdan sogumana gerek yok. Devam et. Yazmak senin de hakkin elbette. Dediklerinin herbirine munasip cevabim var ama simdilik kalsin, daha uygun bir zamanda belki yazarim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 438
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

skyactiv e saygım sonsuz..bekleyip ne oldugunu görmek isteyenlerdenim..ancak şu lafı çok sevdim ve katılıyorum " diğer firmalar elma armut toplamıyorlar" . bence motorlar arasında çok fark kalmayacak gibi...Mazda özellikle Türkiye için sabırları zorluyor ama yapacak birşey yok..

atmosferikmi olur turbomu olur, dsg mi olur tork konvertörmü olur bilmiyorum ama herşey seneye ve fazlası 2015 te ortaya çıkacak..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Wikipedia da gezerken gördüm, skyaktiv diesel yağ içiyormuş.

Diesel engine maintenance[edit]

The Mazda CX-5 with SKYACTIV-D engines were reported to have oil levels risen earlier than expected, which requires owners to check the vehicle's engine oil every 1000 kilometres or every month, but vehicles were reported to be returned to dealerships every 2000km to prevent potential engine damage.[19]

http://news.drive.com.au/drive/motor-news/backlash-over-mazda-cx5-diesel-oil-issues-20120821-24k6w.html

Mazda bunun için şöyle yapmış;

http://www.motoring.com.au/news/2012/medium-4x4/mazda/mazda-announces-fix-for-cx-5-oil-problem-34231

Türkiye'deki versiyonlarda böyle bir sorun yokmuş. Bilginize....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pir'i yakalamışken sordum: sky-g'lerin spekleri bizi üzdü dedim. Hiroshima sadece Türkiye'ye özel olarak 120 atlık araç üretiyormuş. Turbo meselesini bu at gücüyle aşacakmış. Hiç umutsuz olmayın, gelince önce deneyin görün dedi. Benzinli Turbo'lu araç talebi ülkelerden gelmediği için Mazda öyle bir motor üzerine yoğunlaşmamış, yoksa şirket prensibi falan hikaye...Benden söylemesi, ben bir numaralı Pir'in dediklerini bilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda bunun için şöyle yapmış;

http://www.motoring.com.au/news/2012/medium-4x4/mazda/mazda-announces-fix-for-cx-5-oil-problem-34231

Türkiye'deki versiyonlarda böyle bir sorun yokmuş. Bilginize....

Yağa mazot karışma sorunu dizel partikül filtresinden kaynaklanıyormuş sorunu çözmüşler...Garantiden de kolayca çözülüyormuş, yalnız zaten Avustralya gibi bizde kimsede 2.2 dizel yok niye kafayı yoruyoruz ki :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Genel Müdür şimdiden bayileri sky-d'ye hazırlıyor. Sky-g'leri adeta pas geçmişler. Bu sky-g'lerle Honda'dan, Subaru'dan, Mitsubishi'den çok kolay müşteri çalmak varken, strateji tamamen sky-d üzerine kurulu. Mazda'nı kendisinin umudu yok. Ulusal gazetelerde boy boy esas patlama dizeller gelince olacak falan diyor; kafadan ön yargı oluşturuyor hem bayii hem de insanlarda...

Bunu da sordum: doğru düşünmüşüm... ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sky-G lerin üretimi 1.1.2014 itibariyle başlayacak, sanırım Mart gibi gelir....Pir tam tarih söyledi ama şu anda hatırlamıyorum. Fakat ilk planda 15 tane kadar test aracını hemen getireceklermiş....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Dün görüştüğüm bir bayi siparişleri geçtiklerini mart ayı içinde benzinli otomatik ve manuel şanzıman hem sedan hem hatcback araçların geleceğini benzinli araçların 50-65 bin TL arası olacağını, dizellerin 2014 sonuna kadar yetişme ihtimalinin oluduğunu dizellerin 55-70 bin Tl arası olabileceğini ,ayrıca gelecek olan donanım paketleri içinde deri koltuk olmayacağını söyledi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Twitter'da şöyle birşey dolaşıyor, ne dersiniz?

BWOkf6lCIAATUjc.png:large

Ben çok önceden bu fiyatları İzmir Yeni Otomotiv ile paylaşmıştım ,

Dün beni aradılar ve yeni fiyatların bu listedekiler olabileceğini söylediler.

Sonuç olarak 48 700 tl başlangıcı çok mantıklı bir başlangıç

Yeni Corolla   1.33            Life       48,300

Golf                    1.2 TSI        Midline          48 000

Skoda Octavia    1.2 TSI        Ambition        48 100

Yeni Civic            1.6              Dream            47 900

Sınıfındaki rakipleride başlangıç fiyatı olarak benzer politikayı takip ediyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunlar sedan fiyatlarımı , hb daha pahalı olabilir mi acaba...

Güncel kasa da, Hb modellerin fiyatları. Sedan modellerden pahalıydı. Yeni modelde de, hb kasanın aynı şekilde. Birazcık pahalı olması muhtemel bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunlar sedan fiyatlarımı , hb daha pahalı olabilir mi acaba...

Listede hem hb hemde sedan fiyatlar mevcut ,

Fakat sedan araçlarda ek olarak Soul donanımı mevcut.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...